Fanaa Ishq Mein Marjawan – 63. epizoda - Pakhi primi metak umesto Agasthye i padne niz liticu!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 63. epizoda – Pakhi primi metak umesto Agasthye i padne niz liticu!

By  | 

Pakhi primi metak umesto Agasthye i padne niz liticu!
Pakhi reši da spasi Agasthyu od Meere i trči da dovede policiju.
Sa druge strane, Meera pita Agasthyu gde je Pakhi. Sameer, Ishaan i Ranjit su u putu u policijskom džipu. Pakhi stiže do glavnog puta.
Agasthya govori Meeri da se osveti njemu i da zapamti da ne može nauditi Pakhi dok je on živ.
Baka oseća da su Agasthya i Pakhi u opasnosti. Mona se ruga baki rekavši da Pakhi može biti u opasnosti zbog Agasthye, ali ne i on. Ona (Neelima) ga podržava uprkos svim njegovim nedelima. Baka odvrati da bi ona postupila na isti način sa Naveli da je na Agasthyinom mestu. Mona istakne da je Naveli njena rođena ćerka. Baka veli da se odnosi ne sklapaju samo na osnovu imena, ona je Agasthyi i majka i baka, jer ona kojoj je podario ulogu majke pokušala je da ga ubije.
Yug saopšti Meeri da ne može da pronađe Pakhi. Meera mu kaže da upotrebi motor i pištolj da je pronađe. Pakhi je prikazana kako trči na putu i govori sama sebi da Agasthya ne bi počinio sva svoja nedela da njegova maćeha nije pokušala da ga spali živog.
Agasthya uspe da pobegne od Meere i suoči se sa Yugom. Bore se sa pištoljem. Pakhi iz daleka čuje pucanj i pojuri nazad da pronađe Agasthyu.
Policijski džip se pokvario. Ishaan je frustriran što će Agasthya ponovo dobiti priliku da pobegne. Sameer primi poziv od Preme. On i Ishaan sa ostalima se iznenade kada isto čuju pucanj i trče u pravcu odakle je dopirao. Prema je na vezi takođe čula pucanj, zabrine se za Pakhi. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site