Fanaa Ishq Mein Marjawan – 67. epizoda - Neelima u hramu sretne Bulbul!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 67. epizoda – Neelima u hramu sretne Bulbul!

By  | 

Bulbulina majka priča Bulbul o posebnoj puđi koja se održava u hramu Boga Šiva, neka ranije legne kako bi sutra mogla da prisustvuje.
Sveštenik priča Neelimi o istoj posebnoj puđi i predlaže da ode tamo da se pomoli za Agasthyino ozdravljenje. Neelima reši da ode u taj hram. Mona pita kako će otići, Meera joj sigurno neće odobriti. Baka je ubedi da joj pomogne oko toga.
Sledećeg jutra, Mona kaže Yugu da baka svake godine na ovaj dan ide u hram. Pokušala je da je urazumi da neće dobiti dozvolu da ode, ali odbila je da je posluša i sada plače. Zamoli ga da joj dozvoli da ode u hram i uverava ga da će je Naveli pratiti. Yug odvrati da će i on ići sa njima jer im ne veruje. Razgovaraće sa Meerom o tome.
Baka i Naveli stižu autom sa Yugom do hrama. On im se obrati rekavši da im je Meera dozvolila da dođu ovde zato što je on zamolio i upozori ih da se ne prave pametne. Baka se sama uputi stepenicama gore u hram. Neki tip u blizini optuži dvoje male dece da su ukrali mleko ponuđeno Bogu Šivi. Tu se nađe Bulbul koja stane u odbranu sirote dece. Baka čuje njen glas i učini joj se poznatim. Međutim, pošto Bulbul odvuče majka odatle, baka je isprva ne vidi. Baka zatim stoji u redu. Bulbul se iskrade iza nje i ukrade joj lonac iz ruke sa mlekom. Otrči odatle i nudi to mleko dečici od malopre. Baka pođe za njom i počne da je grdi što krade, ali se šokira kada se Bulbul okrene i vidi joj lice: “Pakhi…”
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site