Fanaa Ishq Mein Marjawan – 73. epizoda - Meera vidi Bulbulino lice!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 73. epizoda – Meera vidi Bulbulino lice!

By  | 

Sameer govori Shanayi da je pronašao način i da joj kartu za Mumbaj. Zamoli je da ode kada svi budu spavali. Razgovarao sa svojim prijateljem i on će srediti njen smeštaj. Kaže joj da ih ne zove kad ode tamo. Shanaya odbija da ode. Sameer plače i kaže da ne može da gleda kako joj život vene u ovom paklu. Shanaya ga teši i kaže da će se jednog dana izvući iz ovoga.
Kartik pita Bulbul šta se sada dogodilo, bila je našla prenoćište. Bulbul kaže da nisu mogli da podnesu njene hirove, pa je otišla. Priseti se da je proslavila rođendan sa Agasthyom i kaže da ne žali ni za čim, vredelo je.
U kući Raichandovih, Prema zadrži baku, kojoj se vrti u glavi. Ona govori Yugu da su svi umorni jer rade od jutra. Traži malu pauzu da nešto prezalogaje. Yug im stavi hranu u tanjir koji ostavi na pod. Stiže i Meera. Yuga zanima koja je korist od organizovanja zabave u njihovoj kući. Meera veli da ne radi ništa bez sopstvene koristi. Želi sastanak sa ministrom da postigne dogovor.
Kartik dovodi Bulbul zajedno sa ostalim plesačicama pred vilu Raichandovih. Bulbul se šokira kada sazna da je to mesto gde se održava zabava na kojoj će plesati i pokrije lice. Meera napomene Kartiku da bi njeni gosti trebali da budu impresionirani plesnim nastupima devojaka. Yug upozori baku i ostale da niko ne sme da zna da je Agasthya kod kuće. Gospodin Sinha otkrije Meeri da ministar okleva da joj potpiše tako veliki dogovor zbog Agasthyinog psihičkog stanja. Meera odvrati da se protiv Agasthye vodi dug sudski spor. Ona je uverena da može da ubedi ministra. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site