Fanaa Ishq Mein Marjawan – 74. epizoda - Suočavanje Bulbul i Meere!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 74. epizoda – Suočavanje Bulbul i Meere!

By  | 

Suočavanje Bulbul i Meere!
Meera se izvini ministru koji kaže da zna da je pod velikim stresom, nije lako zauzeti Agasthyino mesto. Meera odmah zatim dođe u prostoriju gde su plesačice i potraži Pakhi. Karthik je uverava da u njihovom timu nema nijedne Pakhi. Meera mu pokaže Pakhinu sliku. On isto ponovi.
Karthik o ovome obavesti Bulbul. Lagao je, ali šta ona namerava? Zašto je naziva Pakhinim imenom? Bulbul ga moli, ne može sada da mu objasni, mora da ide. Karthik veli da je ovo bila njena šansa da postane zvezda. Bulbul odgovara da će dobiti drugu priliku, nema veze. On joj daje nešto novca. Bulbul mu se još jednom zahvali na pomoći i krene.
Neki pacov, koji je ušao u sobu, približi se Agasthyi koji počne da vrišti i upplaši se.
Ministar krene da potpiše ugovor. Baš u tom trenutku, Agasthya siđe dole plačući i vrišteći. Kaže Meeri da je pacov u njegovoj sobi, ubiće ga, neka ga spasi. Med. sestri nije svejedno. Ministar je u šoku, kaže da je Agasthya u toj kući, ne u ludnici? Slagala ih je? Rekla je da nema nikakve povezanosti sa njim. Ne mogu poslovati sa lažovom poput nje, kako da joj više veruju. Meera ih moli da je saslušaju. Sinha je pita šta je ovo, i njega je uvredila. Pocepa ugovor i baci joj ga u facu. Meera histeriše da sve zvanice odu. Nakon što svi odu, Meera odvuče Agasthyu i kaže mu da gleda šta će mu sada uraditi. Niko ga ne može spasiti. Baka pokuša da spasi Agasthyu kojem Meera daje elektrošokove putem žice, ali ova je gurne. Agasthya plače. Pojavi se Bulbul koja zaustavi Meerinu ruku. Meera, ali i svi ostali su i više nego šokirani videvši je. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site