Fanaa Ishq Mein Marjawan – 76. epizoda - Agasthya se prisetio Pakhi?!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 76. epizoda – Agasthya se prisetio Pakhi?!

By  | 

Agasthya se prisetio Pakhi?!
Bulbul traži od Meere sendvič sa sirom. Meera joj vikne da umukne, pa ova zapreti da će otići. Meera je, naravno, zaustavi. Bulbul doda da je obaveste u sobi kada doručak bude gotov. Meera u besu odlazi u kuhinju. Baka posavetuje Bulbul da se ne kači sa Meerom, igra se sa vatrom. Bulbul odvrati da je ona iskra, neka se odmori, doručak će spremiti veštica (Meera).
Meera pokušava da spremi sendviče, kipti od besa, ima da pokaže Bulbul kada se dočepa imovine. Yug je pita šta će uraditi. Meera veli da će je ubiti, a obećanu svotu novca neće ni dobiti.
Meera priđe Bulbul u sobi: “Samo tri dana sarađuj sa nama. Moraš da hodaš, pričaš i ponašas se kao Pakhi. Pogledaj ove snimke Pakhi i Agasthye.”
Bulbul pogleda snimke: “Da glumim mogu u svako doba. Ja sam umetnica. I mislim da će vama ova farsa doneti mnogo novca. Ako tvoja porodica zna da sam Bulbul, čemu onda ova drama?”
Meera: “Jer nećeš glumiti Pakhi pred porodicom, već pred celim svetom.”
Agasthya je u salonu: “Gde je moja drugarica? Neću popiti taj lek. Moja najbolja prijateljica kaže da sam ja hrabar.”
Naveli prokomentariše sa bakom da se Agasthyino stanje mnogo poboljšalo. Bulbul navede Agasthyu da popije lek koji je zamenila, rekavši da će onda biti savršen. Dođe Meera.
Agasthya: “Možemo da igramo žmurke?”
Bulbul se složi sa njim, igraće žmurke. Meera oštro opomene Bulbul da ona ne odlučuje šta će se raditi u kući. Bulbul joj priđe bliže i kaže da je ona navodno Pakhi, samim tim je ta kuća njena. Ima pravo da vlada u toj kući, zar ne? Uplašila se? (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *