Fanaa Ishq Mein Marjawan – 8. epizoda - Išan i Agastja su ranjeni u isto vreme!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 8. epizoda – Išan i Agastja su ranjeni u isto vreme!

By  | 


Pošto se ne oglašava, ona pomisli da spava i pokuša da uđe unutra. Agastja se stvori pred njom, zna da ne voli da mu neko tako ulazi u sobu. Naveli veli da ona nije bilo ko. Krije nekakvu tajnu u svojoj sobi? Uđe unutar sobe i sedne na krevet. Žali se kako nema vremena za nju otkako se vratio. Agastja se smeje, to nije tačno, i dalje je onaj stari. Ovih dana je zauzet. Nataša (koja se nalazi u tajnoj sobi, unutar njegove, iza nekog plakara – prim. prev.) viče upomoć i lupa. Naveli to čuje i pita se kakav je to zvuk. Agastja se opet nasmeje, izgleda da joj previše nedostaju horor filmovi. Obeća da će uskoro imati maratonsko veče gledanja filmovi i pošalje je napolje. Potom nazove Juga (tip sa kapuljačom) i naredi mu da se nacrta u njegovu sobu.
Scena se seli u tajnu sobu gde Nataša pita Juga ko je on. Jug odvrati da je senka čoveka kojeg je naljutila. Žao mu je njene kose. Ona ga izbezumljeno moli da je pusti. Jug joj daje njen telefon, neka napiše korisničko ime i lozinku za sve društvene naloge. Nataša ga posluša, neka je sada pusti. Jug, nemilosrdno izjavi da je zatražio sve podatke da bi nakon njene smrti mogao svakodnevno da objavljuje koristeći njene naloge. Na taj način niko neće znati za njenu smrt. Ona mu govori da se neće izvući ako je ubiju, istina će izaći na videlo. Jug joj poruči da mora umreti zato što Paki ne sme da sazna istinu njegovog šefa.
Agastja kroz tajne kamere posmatra Paki i Išana kako piju kafu i pričaju. Tanija vidi Paki sa Išanom i zabrine se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site