Fanaa Ishq Mein Marjawan – 82. epizoda - Meera osujeti Pakhin plan!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 82. epizoda – Meera osujeti Pakhin plan!

By  | 

Meera osujeti Pakhin plan!
Agasthya ne želi da ide u psihijatrijsku ustanovu zato što su ga loše tretirali tamo. Pakhi ga moli da ne plače i uverava ga da mu se ništa neće dogoditi.
Meera i Yug su na putu. Meera pita kada će doći iz ludnice. Yug kaže da svakog časa stižu, odvešće Agasthyu kada oni budu krenuli na sud. Meera naredi da ubije Agasthyinu i Pakhinu porodicu, uključujući Shanayu. Zna da gaji osećanja prema njoj. Yug to poriče. Meera ga podseti da mora da ubije i Bulbul posle sudskog saslušanja. Yug se složi.
Pakhi govori Agasthyi da se ne plaši i daje mu njegovu omiljenu igračku, neka je ponese sa sobom kako bi osećao da je ona uz njega. Obećava mu da će ga što pre izvući odatle. Prikazan je flešbek u kom Pakhi pokazuje doktoru Agasthyine lekarske izveštaje i govori mu da je Meera izludela Agasthyu davanjem pogrešnih lekova. Za to je podmitila i doktora iz prethodne bolnice. Moli ga da ne daje Agasthyi lekove dok ona ne dođe. On se složi. Završen flešbek. Pakhi pomisli da je razgovarala sa doktorom radi njegove zaštite i ubedi Agasthyu da se pravi da ne želi da ide kada budu došli da ga odvedu u bolnicu. Agasthya joj obeća da hoće. Neelima blagoslovi Pakhi koja traži od nje da krene. Pakhi izjavi da neće poštedeti Meeru nakon što stigne na sud.
Agasthya viče da ne želi da ide u bolnicu, zagrli Pakhi i tiho je upita da li dobro glumi, te je podseća da je obećala da će ga spasiti. Yug ga odvoji od nje. Agasthyu odvode u bolnicu. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site