Fanaa Ishq Mein Marjawan – 9. epizoda - Paki upozna Išanovu porodicu!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 9. epizoda – Paki upozna Išanovu porodicu!

By  | 


Paki upozna Išanovu porodicu!

Paki i baka dovode Agastju u njegovu sobu. Paki ga zamoli da se odmori. Baka joj je zahvlna što je došla u pravo vreme. Paki odvrati da je ona omiljeno dete univerzuma, zato je njena molitva uslišena. Na sreću je metak samo okrznuo njegovu ruku. Grdi Agastju što se igrao sa pištoljem i traži od bake da ga baci. Baka ode da im donese hranu. Agastja pita kako je Išan. Paki kaže da joj je Tanija javila da je otpušten iz bolnice.
Tanija na brzinu promeni ploču kada se Jug namerno sudari sa njom u znak upozorenja, oni radnici su njena tako da ispada njena odgovornost. Išan veli da je onda i on kriv što je stajao ispod stuba. Veoma ljubazno je uveri da ona nije kriva i upita kako je Agastja. Tanija mu govori da joj je Paki javila da je dobro. Išan mora da krene, njegov otac i brat su verovatno prsli od brige. Čim on ode odatle, stvori se Jug koji je povuče za sobom, daje joj čokoladu zadovoljan što je ispunila naređenje i upozorava je da će ubiti njenu majku, a možda i nju, ako bilo kome kaže istinu.
Išan je sa bratom (Šubam) i ocem kada na vrata zazvoni Paki koja je došla da proveri kako je. Išan upoznaje Paki sa svojom malom porodicom i prizna da se povredio kada je otišao da se vidi sa njom. Šubam i njegov otac deluju vrlo iznenađeno što je on doveo devojku. Išan odvede Paki u njegovu sobu. Otac pita Šubama kad se pa ovo (misleći na Paki i Išana) desilo. 😀 Šubam odvrati da je čak i on po prvi put vidi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site