Fanaa Ishq Mein Marjawan – 92. epizoda - Agasthya i Pakhi izvrše svoj poslednji plan!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 92. epizoda – Agasthya i Pakhi izvrše svoj poslednji plan!

By  | 

Agasthya i Pakhi izvrše svoj poslednji plan!
Naveli se zahvaljuje Moni što im je pomogla.
Agasthya obučava Dai maa da glumi ženu koja goni duhove. Pridruži mu se Pakhi, brine se da li će Dai Maa moći sve to da izvede. On je uverava da će sve biti u redu. Njih dvoje se zbliže dok Agasthya pokušava da ukloni nešto iz Pakhinog oka. Njihov zajednički trenutak prekine Mohitov dolazak. Mohit kaže da je Meera četiri puta kontaktirala određeni broj, izvukao je lokaciju tog broja. Agasthya je siguran da je Meera sigurno pozvala otmičare Preme i Sameera, traži od Mohita da proveri nadzorne snimke obližnjih lokacija kako bi pronašli njihovu tačnu lokaciju, i neka obavesti i policiju. Ode da proveri Dai Maa koja vežba tekst. Mohit pita Pakhi šta će biti sa njom i Agasthyom nakon što kazne Meeru. Pakhi izbegne da odgovori na to pitanje i traži od njega da proveri kako teku pripreme. Agasthya ponovo dolazi i vezuje sveti konac oko njenog zgloba radi zaštite jer će učiniti nešto opasno, ali će pobediti.
Meera, Yug i sveštenik su na putu u kolima. Sveštenik veli da Meera treba da obavi puđu sama. Meera naredi Yugu da odvede Pakhi i sve ostale u Pakhinu kuću čim stigne u vilu nazad. Yug ne može da veruje da ona veruje u takve stvari. Naveli i Shanaya se pitaju zašto se Pakhi još nije vratila. Dolazi Yug koji im kaže da se spakuju, večeras će prenoćiti u Pakhinoj staroj kući jer će tu održati puđu. Pita gde je Pakhi, ali se ona baš tada pojavi i kaže da je čula njegovo uputstvo.
Agasthya daje Dai maa bluetooth kako bi joj mogao pomoći ako zaboravi svoj tekst. Pruži joj i prostirku na kojoj bi Meera trebalo da sedi i trozubac. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno