Fanaa Ishq Mein Marjawan – 93. epizoda - Meera prizna svoje zločine, uhapšena je!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 93. epizoda – Meera prizna svoje zločine, uhapšena je!

By  | 

Meera prizna svoje zločine, uhapšena je!
Meera se zaprepasti kada vidi Agasthyu ispred sebe.
U međuvremenu, Yug uđe u kuću da proveri da li je neko izašao. Ovi pokušavaju da ga zaustave rekavši mu da Pakhi nije dobro i da odmara u sobi. Yug na silu uđe i ugleda Pakhi okrenutu leđima kako leži na krevetu. Shanaya ga zamoli da ne uznemirava Pakhi kojoj zaista nije dobro. Nakon što Yug izađe, Shanaya se zahvali devojci iste odeće i frizure kao Pakhi što im je pomogla.
Meera se užasava od Agasthye koji se kreće prema njoj. Dai Maa je upozori da ne izađe iz crvenog kruga. Meera je preklinje da je spasi. Dai Maa veli da joj je stvar izmakla iz ruku. Meeri se haljina upali pošto slučajno pređe preko sveće. Agasthya kaže da će je ubiti tako što će je spaliti živom, baš kao što je ona pokušala da ubije njega. Meera polije taj deo haljine vodom i ugasi je. Dai Maa traži od Meere da prizna svoje zločine i da zatraži oproštaj kako bi se spasila od Agasthyinog duha. Meera pita za šta da se izvini. Agasthya kaže da je dovoljno lagala. Pakhi pomera trozubac koristeći upravljač. Meera se silno uplaši, prizna sve svoje zločine i izvini se Agasthyi. Dai Maa veli da nije priznala sve svoje zločine čim je Agasthyin duh i dalje tu. Meera prizna i da je kidnapovala Pakhine roditelje, drži ih u zarobljeništvu u skladištu iza njihove kancelarije, ali nije im ništa uradila. Zapanjena je kada Mohit tu stigne sa policijom. Mohit odlazi sa jednom ekipom kada mu Agasthya otkrije lokaciju Pakhinih roditelja. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno