Fanaa Ishq Mein Marjawan – 95. epizoda - Pakhi i Agasthya su konačno zajedno!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 95. epizoda – Pakhi i Agasthya su konačno zajedno!

By  | 

Pakhi i Agasthya su konačno zajedno!
Pakhi je ljuta na Agasthyu što se nije posavetovao sa njom, samo je potpisao papire za razvod. Traži hemijsku od njega. Agasthya negira da ima hemijsku kod njega, ali ona kaže da on uvek drži jednu u svom kaputu. Pakhi potom uzme hemijsku i krene da potpiše papir, ali se ubrzo obruši na njega pitanjem zar pobogu nije mogao da je zaustavi?! Ona pocepa papire za razvod i saopšti mu da će, nakon svega što su proživeli zajedno, sada doživotno morati da živi sa njom. Zagrle se.
Njih dvoje stižu u vilu Raichand. Prema prokomentariše da veze jačaju nakon nedaća. Ona i Sameer su zaboravili sve iz prošlosti.
Agasthya povede Pakhi na stranu, ljut je što mu nije izgovorila dve magične reči – volim te. Pakhi odvrati da će mu izjaviti ljubav kada bude osetila potrebu. Zavitlava ga i beži od njega. Pita Neelimu da li večeras može da prespava kod njenih. Agasthya prokljuvi da mu to namerno radi, ljut je na Neelimu što joj je dala dozvolu.
Noću, Agasthya poseti Pakhi kod nje kući, zajedno požele želju kada ugledaju zvezdu padalicu. Pakhi ga tera da ode pošto se Shanaya probudila.
Sutradan, Neelima poželi dobrodošlicu Pakhi i Agasthyi. Nakon rituala, nastave prema puđi. Dok se mole, Agasthya i Pakhi zadirkuju jedno drugo. Pakhi je sigurna da im sada ništa više neće stvarati brigu.
Agasthya stavi Pakhi mangalsutru oko vrata. Pakhi mu govori da se niko neće isprečiti između njima. Prikazan je muškarac koji je pristigao na aerodrom.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site