Fanaa Ishq Mein Marjawan – 96. epizoda - Pakhi i Agasthya odlaze sa porodicama na odmor!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 96. epizoda – Pakhi i Agasthya odlaze sa porodicama na odmor!

By  | 

Pakhi i Agasthya odlaze sa porodicama na odmor!
Pakhi na sve načine zadirkuje Agasthyu, pita ga je li ljut zbog nečega. Agasthya počne da je golica, ona se smeje. Agasthya veli da će prestati da je golica samo ako izgovori ono što on prstom napiše na njenim leđima. Zapravo pokuša da izvuče “volim te” od nje, ali Pakhi se zaustavi na pola i počne da beži od njega po sobi. Agasthya je juri, na kraju zajedno padnu na krevet, on preko nje. Unutra uđe Mona kojoj je malo neprijatno što ih je zatekla u takvoj pozi, zove golupčiće u trpezariju.
Agasthya za stolom govori ukućanima da je zakasnio za sto jer je bio zauzet planiranjem medenog meseca njega i Pakhi. Pakhi se iznenadi. Naveli ih zamoli da odlože medeni mesec, porodica je nakon dugo vremena na okupu, da provedu malo vremena zajedno. Pakhi se slaže sa Naveli samo da bi nervirala Agasthyu. Pakhi još predlaže da odu na porodično putovanje, više kao porodični medeni mesec. Svi se sem Neelime slažu. Pakhi ugleda nečiju siluetu, ali ne zatekne nikoga.
Noću, Agasthya je sav namrgođen i ljut. Pakhi ga zadirkuje, oni spavaju.
Sutradan, ekipa stiže na odredište. Pakhi uporno zavitlava Agasthyu tako što odbija da mu izjavi ljubav, a njega izaziva da iskaže svoja osećanja pred svima. Nakon što njih dvoje dođu gde je i ostatak porodica, Pakhi predlaže da igraju jednu igru. Svi pevaju i uživaju u odmoru. Pakhi pusti poruku Agasthyi da bude hrabar i izrazi svoja osećanja. Agasthya izrazi svoja osećanja u obliku pesme i odgovori joj da je sada red na nju. U međuvremenu, misteriozni tip (čiju je siluetu Pakhi videla) im pretraži torbe.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site