Fanaa Ishq Mein Marjawan – 98. epizoda - Ishaan se vratio, Agasthya je optužen za pokušaj ubistva!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 98. epizoda – Ishaan se vratio, Agasthya je optužen za pokušaj ubistva!

By  | 

Ishaan se vratio, Agasthya je optužen za pokušaj ubistva!
Agasthya se povredio. Pakhi ga odveze u bolnicu. Doktor mu tretira ranu i obavesti ih da će ga njegov pomoćnik previti. Pakhi otkrije Agasthyi da oseća da nešto nije u redu od prvog dana kad su odseli tamo. Asistent se saplete i padne na pod, usput ispusti i sruši sve fajlove. Ispostavi se da je taj pomoćnik zapravo Ishaan koji se šokira kada ugleda Pakhi i Agasthyu. Zbunjena Pakhi ne prestaje da ga zapitkuje kako je dospeo u tu bolnicu kada je trebalo da bude u Londonu. Ishaan ćutke previje Agasthyinu ranu. Pakhi odlazi za njim da bi ga pitala zašto radi u toj bolnici ako je mnogo više obrazovan i kvalifikovan doktor. Ishaan joj govori da ne krivi nikoga, ali je zbog Agasthye na crnoj listi mnogih bolnica u Londonu. Jedan ppacijent iz Indije ga je u Londonu prepoznao kao osumnjičenog za slučaj trgovine organima i otpušten je sa posla. Pakhi je žao zbog Ishaanove situacije i bespomoćnosti.
Na putu do odmarališta, Pakhi neprestano razmišlja o Ishaanu. Agasthya je savetuje da pusti svoja osećanja i sve iskaže.
Dok doručkuju, Agasthya primeti da Pakhi i dalje muči cela situacija sa Ishaanom i pomisli da treba nešto da uradi kako bi mu pomogao.On potom kaže Pakhi da će je pre odlaska kući odvesti negde. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site