Fatalna ljubav – 100. i 101. epizoda

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav – 100. i 101. epizoda

By  | 

Fatalna ljubav – 100. i 101. epizoda

100: Seher paniči da će odvesti Jusufa. Jaman kaže da im neće dozvoliti, ovog puta ga niko neće odvojiti od njih. Neće biti bez nje. Koliko je on (Jusuf) njegova krv, toliko je i njena. Ikbal kaže Zuhal da Jaman i Seher planiraju nešto u vezi Jusufa, a ona (Ikbal) ne zna šta. Jaman kaže Seher da će sad odlučiti u koju državu će odvesti Jusufa i to će biti između njih. Zuhal pita Seher zar misli da je gospođa kuće, svakog će je trenutka podsećati na njen (Seharin) jadni mentalitet. Jaman čuje to i pobesni. Ikbal čuje da Jaman i Seher planiraju da odvedu Jusufa van zemlje.

101: Seher se seća kako joj je Jaman izneo predlog i da je rekao da zna da je iznenada ali je mnogo razmišljao o tome. Pita se zašto je to uradio. Zatraži savet od Arifa. Zuhal je u suzama. Ikbal je teši rekavši da će sve ovo biti iza njih kad im plan uspe, Jaman će pripadati samo njoj. Zuhal odgovara da više nema Jamana. Seher kaže Jamanu da je mnogo razmišljala i da je donela odluku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site