Fatalna ljubav 12. i 13. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav 12. i 13. epizoda!

By  | 

Fatalna ljubav 12. i 13. epizoda!

12 epizoda

Ikbal oslobadja Seher. Seher oseća zahvalnost, ne sluteći da se iza ovog Ikbalinog postupka krije njen interes. Jusuf dobija temperaturu koja ga može koštati života. Njegova tetka to primećuje na vreme i reaguje. Besan zbog dadiljinog ponašanja, Jaman daje otkaz dadilji i donosi odluku da Seher ostane u kući kako bi brinula o Jusufu. Ikbal nije zadovoljna ovom odlukom jer će poremeti planove sa njenom sestrom Zuhal koja uskoro dolazi u goste. Ipak glumi da joj je drago što će Seher biti od pomoći. Seher je srećna što će biti uz Jusufa pa makar i u tuđoj kući.

13 epizoda

Zuhal dolazi u konak zbog čega Ikbal nije mnogo srećna, ali mora je trpeti zbog svog plana. Seher je srećna jer napokon može biti kraj Jusufa makar u konaku. Jusuf je napokon razdragan i veseo nakon Seherinog dolaska. Ikbal pokušava približiti Zuhal Jamanu, no on nije zainteresovan,pa je stalno izbegava. Kiraz odlazi kod gđe Keriman,pa saznaje kako je nestala ne plativši pet meseci kiriju. Kiraz je očajna jer ne zna kuda da ode.

Sve epizode turske serije Fatalna ljubav

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site