Fatalna ljubav – 159. i 160. epizoda

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav – 159. i 160. epizoda

By  | 

Fatalna ljubav – 159. i 160. epizoda

159: Seher kaže Jamanu da se borila pred njim iako nije znala za šta je kažnjena. Jaman joj kaže da je i ona videla fajl, zar ona ne bi poverovala, zar ne bi ni posumnjala. Seher pocepa plišano srce koje joj je on poklonio i kaže da niko ne može popraviti slomljene komadiće. Zuhal prebacuje Ikbal da je htela da se ona (Zuhal) uda za Jamana samo zbog svoje koristi, zbog svoje moći. Seher kaže Jamanu da ju je pitao zar ona ne bi poverovala – ne bi, jer mu je istinski verovala. Jaman pročita u Seherinoj knjizi koju je čitala u detinjstvu da je izvinjenje koje je dečak izgovorio sa pokajanjem odmah sastavilo komadiće devojčicinog srca.

160: Zija kaže Jamanu da će on (Jaman) da poremeti njihov mir, jer se on (Jaman) nikad ne izvinjava. Seher kaže da ljubav čini ljude dobrima. Ljudi trebajući ići tamo gde su voljeni, a ne tamo gde su povređeni i poniženi. Jaman čuje to. Jaman kaže Seher da je njegov bes prema njoj bio zbog poverenja koje je imao prema njoj. Ikbal sazna da su pronašli Selima i paniči da je gotova ako progovori. Seher optužuje Selima da joj je oteo sreću, ukrao joj je život, uništio dom. Jaman kaže Seher da se nikad nije izvinio jer nije želeo da postane poput svog oca. Nikad nije verovao nijednoj ženi, sve do nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site