Fatalna ljubav 16. i 17. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav 16. i 17. epizoda!

By  | 

Fatalna ljubav 16. i 17. epizoda!

 

16 epiyoda

Zuhal i Ikbal su nezadovoljne jer im nije uspeo plan. Zbog Jusufove temperature Jaman i Seher su primorani da se vrate kući. Jaman koristi svaku priliku da naglasi Seher da je ybog njegove odluke ona uz Jusufa. Takođe joj zabranjuje sve privatne posete i traži od nje da se potpuno posveti nećaku, inače ga više nikad neće vdeti. Ikbal zahteva od Zuhal da se pridržava njenih planova kako bi osvojila Jamana. Selim dolazi u posetu Seher i primećuje njeno neobično ponašanje.

17 epizoda

Ikbal navodi Seher da nazove Selima kako bi saznala da je pretučen. Seher misli da je to Jaman učinio, pa ga napada. Selim upozorava Seher da treba otići iz konaka i prijaviti Jamana policiji, ali ona ga moli da ništa ne čine jer joj je Jusuf bitniji od svega. Ikbal prijavljuje Jamana policiji kako bi on pomislio da je Seher to učinila. Jaman igrom slu;aja čuje Seher kako govori policiji da je u konaku mirna i sigurna, zbog čega odlučuje da je ostavi kraj Jusufa. Osman je zabrinut kada čuje da je Ali došao u kontakt s Jamanom.

 

Sve epizode turske serije Fatalna ljubav

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno