Fatalna ljubav – 179. i 180. epizoda

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav – 179. i 180. epizoda

By  | 

Fatalna ljubav – 179. i 180. epizoda

179: Seher kaže Jamanu da je izabrala najduži put kad mu je rekla „da“ a da nije brinula gde će je taj put odvesti. Ikbal preti Belgin rekavši da je paralizovala ženu, za pola sata je može strpati iza rešetaka. Seher je uverena da je iznenađenje u fioci i krišom proveri, ali je Jaman zatekne tamo. Melihe držeći nož kaže Zuhal da su konačno ostale same – ko je ona da misli da može da zauzme njeno mesto? Belgin kaže Jamanu da mora nešto važno da mu kaže, ali onda ugleda Ikbal.

180: Seher padne, požali se Jamanu da ne može da pomera noge. Jaman pita Belgin zašto se to dešava. Jusuf upita Jamana da li će i Seher poput njegove mame sve vreme biti u krevetu. Ikbal upozori Belgin da je pred njima Jaman Kirimli, jedna greška i niko neće pronaći njihove ostatke. Seher kaže Jamanu da moraju da misle na sve mogućnosti, on nije primoran na ovo, ako ona ostane takva, bolje je da… Jaman je zagrli i kaže joj da se to neće desiti. Izabrao je da je grli celog života.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site