Fatalna ljubav 18. i 19. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav 18. i 19. epizoda!

By  | 

Fatalna ljubav 18. i 19. epizoda!

18 epizoda

Nedim upozorava Jamana na osvetu porodici Sojgir zbog izgubljenog tendera. Ali, uprkos  opasnosti koja vreba, Jaman odbija preduzeti mere predostrožnosti. Ali konačno dobija nove podatke o  osobi koja ga je udarila kamenom u glavu. Seher i Jaman pri povratku iz policije upadaju u zasedu. Seher primećuje opasnost iza Jamanovih leđa i bez oklevanja staje ispred metka.

19 epizoda

Begum predlaže Aliju novu pomoćnicu za čika Osmana, ali on je razočarava vešću da Kiraz ostaje. Kiraz je sre’na zbog toga, ali i uplašena jer se Ali mnogo posvetio istrazi, te našao njen identitet. Njen strah je još veći kada joj Ali zatraži ličnu kartu. Ikbal saznaje da je čovek s kojim se Zuhal čuje u Londonu zapravo prevarant, te mu odlučuje ponuditi novac kako bih je ostavio na miru. Jaman dovodi ranjenu Seher travaru Arifu koji ju pokušava spasiti. Arif u isto vreme pokušava reći Jamanu kako nije slučajno što mu je život spasila jedna žena.

Sve epizode serije Fatalna ljubav

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno