Fatalna ljubav – 182. i 183. epizoda

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav – 182. i 183. epizoda

By  | 

Fatalna ljubav – 182. i 183. epizoda

182: Ikbal savetuje Jamana da preuzme donošenje odluka u Seherino ime, jer ona sad ne može ispravno da razmišlja. Jaman kaže da je odluka doneta – neće je ni na šta forsirati. Jaman pita Seher da li će izabrati da ostanu u jamu očaja u koju su upali, ili će da razmaknu zavese i da puste sunčevu svetlost u svoj život. Seher kaže da će dannas sve biti drugačije. Predloži da svakog dana ispočetka započnu svoje živote. Zatvorenica pokuša da zadavi Zuhal. Belgin kaže Ikbal da će Seherin oporavak početi ako ne bude uzimala svaki dan po jednu pilulu, a onda će se sve saznati. Ikbal kaže da onda kako zna i ume mora da joj da tu injekciju danas. Belgin se sprema da da injekciju Seher dok ova spava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


183: Seher je srećna što je uspela da stane na noge. Ikbal besni zbog ovoga i traži od Belgin da kako zna i ume spreči Seherin oporavak. Zatvorenice zatiču onesvešćenu Zuhal. Seher kaže Jamanu da je on nije ostavio samu ni na sekund, čak i kad je sebi bila nepodnošljiva. Jaman kaže da drugačije nije bilo moguće. Jaman se pita zašto su prošli kroz ovo ako su rezultati ispali čisti, počne da ispituje Belgin. Nedim obaveštava Jamana da nema ništa u Belgininoj prošlosti, ali je ogroman novac uplaćen na njen račun.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site