Fatalna ljubav – 202. i 203. epizoda

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav – 202. i 203. epizoda

By  | 

Fatalna ljubav – 202. i 203. epizoda

202: Policija odvodi Jamana. Seher se obrati svojoj sestri rekavši da je ubica u rukama pravde, sad može da počiva u miru. Seher poseti Jamana u zatvoru i kaže mu da kad je žena prevarena i kad su joj snovi uništeni, ona okrene leđa, izdigni se i ode, ali ona ne može to da uradi. Jusuf ispituje Seher gde je Jaman. Jaman strahuje da će, dok on nije tu, hijene će napasti njegovu porodicu, a prva meta će biti njegova žena. Zakleo se, mora ih zaštititi.

203: Seher pita Jamana koji se vratio kući zar ga nije nimalo sramota, zar nema nimalo ponosa. Seher saznaje da je javni tužilac pustio Jamana zbog nedostatka dokaza. Jaman kaže Čengeru da je morao da uradi ovo da bi zaštitio Seher, ako je daleko ne može ih zaštititi. Seher je odlučna da oduzme Jusufa Jamanu, neće prestati sa ovim ratom dok ne pobedi. Jaman razmišlja kako je bio spreman da spali ceo svet da je niko ne bi povredio, a sad je on taj koji je povređuje. To mu je gore od smrti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site