Fatalna ljubav 268. i 269. epizoda!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav 268. i 269. epizoda!

By  | 

Fatalna ljubav 268. i 269. epizoda!

268. epizoda

Yaman pročita pismo koje su Canan i Zuhal predstavile Yamanu kao pismo od Fikreta. Yaman je besan, jer misli da se Fikret zaljubio u Seher. On više ne može da podnese da vidi Seher kraj njega ni na trenutak. Iako Seher moli Yamana da podeli svoje probleme sa njom, on to odbija. Seher najviše šokira kada Yaman fizički nasrne na Fikreta. Da li će ova Yamanova greška naneti duboke rane na njegovu i Seherinu ljubav?

 

269. epizoda

Fikret I Yaman se potuku. Fikret sa kćerkom napušta konak. Seher se suprostavlja Yamanu. Yaman joj pokazuje pismo i pita šta ono znči, ona je u svakoj rečenici. Seher govori da pismo vidi prvi put, ipak Yaman ostaje pri svom, da Fikret gaji osećanja prema njoj i da nije važno da li ona to zna ili ne. Canan smatra da kada se poverenje jednom slomi, više se ne može povratiti. Yaman počinje da se pita da li je to pismo bilo namenjeno Seher. Seher se sa druge strane pita šta ako je Yaman u prvu, ako je Fikret stvarno to pismo napisao za nju.Yaman je odlučan da sazna istinu. Seher dobija pismo od Fikreta. Ona ga pokazuje Yamanu, traži od njega da pročita i kaže mu da se stidi jer nema nikakve veze sa pismom koje joj je on predstavio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Sve epizode serije Fatalna ljubav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site