Fatalna ljubav 27 epizoda - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav 27 epizoda

By  | 

Fatalna ljubav 27 epizoda
Prevod citatelj Potter.Hvala.
imageedit__4013376958Viktor pije piće,gleda Reininu sliku i baca je na sto.Uzima neki papir i piše pismo Greti u kome priznaje da je Estefanija njena prava majka.

Susana pita Viktorovog šofera da li je Reina stvarno mrtva? Ovaj joj potvrdi.Lasaro dovodi Gretu i govori kako je to nemoguće,da je sigurno neka greška.Pitaju od čega je umrla.Šofer im govori da će se saznati posle obdukcije..Susana ga pita da li su je ubili?Ovaj joj kaže da je neko hteo da ubije Reinu i Havijara.
Viktor nastavlja da piše pismo.Pitaju šofera ko je ubica,a on im govori da je ubica ona žena koja je tu dolazila.Da su ona i Nikolas saučesnici.Greta gleda zbunjeno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


imageedit_1_6409024152Gretina bolničarka je mrtva,policija ispituje.Havijar i Smitova razgovaraju.On pronalazi neko pismo kod bolničarke koje pročita,a zatim ga zgužva.Ona viktorova ,,ljubavnica” i njena majka piju vino(slave Reininu smrt)i razgovaraju.

Estefanija se nalazi u neku mračnu prostoriju i neki glas joj se obrati da joj je misija da povrati crveni dijamant i da mora da izbegava lasere(sada su crveni konci umesto lasera jer vezba).Estefanija pravi zvezdu i izbegava te konopce što predstavljaju lasere.Nastavlja da vežba i stigne joj poruka.
Lasaro,onaj što ga Susana unajmila i služavka razgovaraju o Reini.Dolazi Susana i njih dve razgovaraju. Služavka joj govori da ona sigurno zna kako je kad izgubi ćerku(Služavka je Reinina majka?)
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site