Fatalna ljubav 274. i 275. epizoda!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav 274. i 275. epizoda!

By  | 

Fatalna ljubav 274. i 275. epizoda!

274 epizoda
Seher želi da vidi Yamana, ali doktor govori da je to nemoguće, jer je pacijent i dalje kritično. Sa druge strane, Seher čita Yamanovo pismo u kome on govori da mu je ona sve i da ukoliko je pismo u njenim rukama, on više nije sa njima. On u pismu kaže da je ona njegovo sve, a sada je sve njegovo njeno. Seher uplakana odlazi kod Yamana.Njegovo srce staje, doktori se bore da ga vrate u život. Da li će Yaman zaista umreti? Da li će Canan uvideti svoje greške?Da li će je ovaj dogadjaj odvojiti od ambicija i približiti njenoj deci?

275 epizoda
Canan je šokirana kada sazna da sva Yamanova imovina odlazi Seher. Seher viče nad Yamanovim telom. Yaman čuje njen glas i on ga vraća u život.Seher je zbog toga jako, jako srećna. Ipak, Yamanova povreda je bila velika , pa je neosporno da će ostaviti neke posledice na Yamanov život. Dvojac, koji je svestan da Yaman ima nameru da sve oostavi Seher, smišlja nov plan kako bi došli do svog cilja – novac.

Sve epizode serije Fatalna ljubav

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site