Fatalna ljubav 415. i 416. epizoda! Fatalna ljubav kraj sezone!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav 415. i 416. epizoda! Fatalna ljubav kraj druge sezone!

By  | 

Fatalna ljubav 415. i 416. epizoda! Fatalna ljubav kraj sezone!

415 epizoda

Seher govori Yamanu da nema više svrhe da krije. Seher kaže da zna da su razgovarali i maštali da se njihova deca zovu Kevser i Arif, ali mogu svom sinu da daju ime Yalcin.Da li će Dujgu reći Aziziu da ne može da bude majka? Yaman viče na telefon Azizu da će mu se osvetiti. Seher čuje i razočarana je.

416 epizoda

Aziz se suprostavlja fizički bratu i pita ga da li ga on želi ubiti.Ovaj mu pod nastupom besa priznaje da je on ubio i Yalcina Kirimlia. On ne sakriva svoj bes prema Azizu.Za to vreme Yaman i Seher uživaju u svojoj ljubavi.Došao je i dan venčanja Seher i Yamana i Čiček i zije. Dan pun sreće se završava kobno, jer je Seher ranjena. Ali i Dujgu se spremaju da izgovore sudbonosno da.Yaman odlazi i suprostavlja se Azizu.Ovaj mu kaže da on nikoga nije povredio, da je za sve kriv njegov brat.Dok Yaman preti Azizu pištoljem, njegov brat sa strane skriveno snima.Nakon što Yaman ode, Irdis dolazi i uperuje pištolj u Aziza, kaže da će taj posao morati da obavi sam.Aziz je šokiran i pokušava da ih podseti njihovog detinjstva.Ibrahim puca u Alija.Ibrahimova osećanja su sada pomešana.Sa druge strane Dujgu skida venčanicu i ostavlja oproštajno pismo Aliju. Seher je u bolnici i stanje joj je kritično. Da li će Seher preživeti? Da li je Aziz mrtav? Da li će Ibrahim pokušati da okrivi Yamana za Azizovu smrt?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Fatalna ljubav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site