Fatalna ljubav 465. i 466. epizoda!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav 465. i 466. epizoda!

By  | 

Fatalna ljubav 465. i 466. epizoda!
465. epizoda

Yaman još jednom spašava Nani i govori joj da nikada neće dozvoliti da joj se nešto dogodi. Iako je još jednom spašava, Yaman ne može da obuzda svoju lošu narav. On je ponovo grub prema njoj i izbacuje je iz dnevne sobe. Nani mu kaže da će otići iz sobe i iz njegovog života. Ona ga pita da joj da blagoslov da ode. Yaman zatvara vrata pred njom i govori joj da ona ne odlazi, on to neće dozvoliti.

466. epizoda

Nani organiyuje predstavu sa Yusufom ya ukućane. Ona govori Yamanu da je i on pozvan i da će mu dobro doći da prisustvuje. Yaman prisustvuje njihovoj predstavi. Yusuf čita govor i fali svog ujaka. On takodje govori da je Nani tvrdoglava i ponekad luckasta i da se zbog toga njegov stric često ljuti na nju. Nani i Yusuf zatim izvode plesni performans. Nani pleše sa crvenom maramom koja je ujedno i simbol njenog plesa.Marama joj ispada iz ruku i ona se savija da je podigne. Yaman se savije da joj doda maramu i njihovi pogledi se sretnu…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site