Fatalna ljubav 480. i 481. epizoda!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav 480. i 481. epizoda!

By  | 

Fatalna ljubav 480. i 481. epizoda!

480 epizoda
Yaman govori da nije znao da je da je Nani ustvari žrtva i da je nevina. Yaman zove Irdisa i pita ga da li je stvarno on ubio njegovog brata i ženu.Irdis mu govori da je njegova porodica bila laka meta za nekoga ko je ubio vlastitog brata.Yaman mu preti da će ga uništiti ako učini nešto Nani. Da li će Yaman spasiti Nani?

481 epizoda
Nani život visi o koncu. Yaman pokušava da je spasi, ali je zarobljen od strane Irdisa. Govori u da će ga lično on ubiti. Nani stoji na ledu koji se polako topi.Njen vrat je povezan konopcem.Irdis govori Yamanu da kada se led otopi, suočiće se sa smrću, pred njegovim očima. Nani govori Yamanu da ne brine, ako ode biće to u miru. Nani pita Yamana da ako joj se nešto dogodi, seća se lepih stvari, a zaboravi one loše. Ona traži od njega da joj to obeća. Pita ga i da prenese Yusufu da ga mnogo voli. Yaman je besan i nemoćan i govori joj da će mu to ona sama reći. Led se sve više topi.

Sve epiyode serije Emanet

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site