Fatalna ljubav – 52. i 53. epizoda – Seher odvodi Jusufa iz vile!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav – 52. i 53. epizoda – Seher odvodi Jusufa iz vile!

By  | 

Fatalna ljubav – 52. i 53. epizoda – Seher odvodi Jusufa iz vile!

52: Jaman kaže Seher da se i ona bori za Jusufa kao i on, a za njega ko god se bori za nešto ispravno zaslužuje poštovanje. Od sad treba samo da misle na Jusufa. Seher priča sa nekim telefonom i pita kako može da kaže Jamanu da Jusuf više neće živeti sa njim. Jaman sazna da je socijalna služba dala privremeno starateljstvo Seher i da ona zna za to. Ikbal komentariše da će sad nastati haos. Jaman besni na Seher jer je dobila starateljstvo a nije mu rekla, a on je doveo Jusufa njoj umesto da ga odvede u inostranstvo. Kaže joj i da ona samo glumi, krije se iza maske i suza i čeka sažaljenje. Ona krene da ga ošamari, ali on joj zaustavi ruku i kaže joj da je sad zauvek izgubila Jusufa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


53: Jaman pokuša da sazna gde je Seher odvela Jusufa. Ikbal sa Zuhal komentariše da je Seher odnela Jamanovu najdragoceniju stvar, on to nikad neće oprostiti. Jaman kaže da neće dozvoliti da se Seher izvuče sa ovim, ona je od sad njegov najveći neprijatelj. Seher objašnjava Jusufu da se neko vreme neće vraćati u vilu. Jaman je odlučan da Seher ne može da odvede Jusufa igrajući igre njemu iza leđa i da se izvuče bez posledica. On sa svojim ljudima stiže kod Seher i zahteva da mu dovede Jusufa.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site