Fatalna ljubav od 210. do 212. epizode!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav od 210. do 212. epizode!

By  | 

210 epizoda

Seher govori Yamaanu da čak i da se svet sruši, ona neće biti ponovo sa njim. Objašnjava mu da to što ih je pronašao ne menja apsolutno ništa. Oni su se oslobodili njega. Čak i da on to ne prihvati, to ne menja činjenicu. Neko udara Yamana. Sehar odlazi sa Jusufom i govori da ih više neće pronaći. Čovek ga vezuje za stolicu i pita zar je tako teško da shvati da ga ona više ne želi. Ipak, Yaman je odlučan da ne odustaje od svoje ljubavi. Seher shvata da je on za njima i šokirana je.

211 epizoda

Seher je besna.Ona govori Yamanu da će se svakodnevno moliti za svoju smrt.Zažaliće što ih je vratio u mansion.Seher daje novac Yamanu i kaže da je to nasledje njene sestre, njene uspomene.Ona ga pita da se sada drži podalje od svih uspomena na njenu sestru, a posebno da se drži podalje od njenog sina, jer ona nikada neće dozvoliti da on bude poput njega. Yaman je besan i kaže da ga ni jedan njegov neprijatelj ne može povrediti poput nje, jer nikome nikada nije dozvolio da mu tako blizo pridje.

212 epizoda

Sehar je privedena. U stanici je ispituju da li je ona pucala u Yamana. Yaman besan dolazi i govori da ostave njegovu ženu. Jedini način da on izadjke, jeste da izadje sa njom. Da li će Yaman da uspe da zaštiti Seher? Da li će njeno srce malo da omekša?

Sve epizode Fatalna ljubav

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno