Fatalna ljubav od 41 do 44 epizode - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav od 41 do 44 epizode

By  | 

Fatalna ljubav od 41 do 44 epizode
Prevod Jeca.
41: Reina se pojavi obučena kao monahinja sa svojom ćerkom i zahvali ocu na pomoći, on joj pomogne da izađe iz manastira da se nađe sa Sarom (Smith), koja je čeka u kombiju, dođe Bolivar i dovikuje ih očajan ali ga oni ne čuju. Sara ih odvede svojoj kući i Reina pita zašto im toliko pomaže na šta ova odgovori da je to nešto lično, ali da će tu biti nekoliko dana, a posle će ići u Meksiko da započnu novi život, na šta mala Clarita kaže da ne razume. Iako Reina ostavlja sve iza sebe, ispriča Sari da joj je najteže što nikad više neće videti Haviera Bolívara. Greta kaže Estefaniji da je Lazaro video Victora kako izlazi par trenutaka nakon što je Damian umro, ali ona to poriče i kaže da je to nemoguće jer je tog dana on bio sa njom.

42: Havier Bolívar dođe sa Sarom i kaže da je posao (njegov ili njen, ne znam) na koncima i da mu trebaju rezultati i da krijući Reinu Ortiz, Kraljica dijamanata neće uspeti. U tom trenutku ga Reina nazove i traži oproštaj za ono što je uradila, ali da ona nije prava osoba za njega i da on zaslužuje bolju ženu od nje, ali jedino što zna jeste da ga voli svim srcem. Victor priča sa svojim ocem i kaže mu da je neko pomogao Reini da pobegne jer je njena soba netaknuta i nije ponela ništa, ovaj odgovori da je možda prodala svoje dijamante i da bi trebao da razmisli šta mu još krije njegova žena. Estefania pita Victora do kad će kriti svoj pravi identitet, kad u sred razgovora dođe Greta i kaže da je bolje da ode jer ne podnosi tu ženu, zbog čega je njen otac grdi i kaže da će otkriti ko je zapravo Estefanía Pérez Hidalgo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Za 43. nema prevoda
44: Bolivar kaže Estefaniji da minđušu koju su našli može biti ključ za identifikaciju jednog od leševa i ona kaže da je sigurna da ga/ju je videla ranije. Javier kaže Sari da ako nije Victor oteo Reinu i Claritu, jedino im ostaje Octavio de Rosas, ali agent ga pita da li je devojčica nosila šešir koji joj je ona poklonila jer je instaliran čip za lokalizaciju. Sara traži Octavia, kad joj Susana kaže da mora da priča sa njom, ali služavka dođe trčeći i viče da je (neko) mrtav tako da pozovu hitnu pomoć i Lazaro kaže da iako još uvek ima puls očigledno je da je pretrpeo srčani udar. Bolivar dođe da oslobodi Reinu i Claritu, kad ga zarobi agent, koji se ispostavlja da je njegov šef i kaže da ne veruje Sari.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site