Fatalna ljubav od 54 do 57 epizode - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav od 54 do 57 epizode

By  | 

Fatalna ljubav od 54 do 57 epizode
Prevod čitateljka Anabela. Hvala!
Za 54. epizodu, nema sadrzaja.

 1. epizoda.

Bolivar priznaje Victoru da voli Reinu!

Smithova kaze Bolivaru da odu, da zaborave na sve i svakoga, i da zapocnu novi zivot, nakon cega Reina kaze da ce ga ona voleti i zaleciti mu sve rane. Victor kaze Estefanii da Reinina bolest nije laz, ali ova mu kaze da sumnja jer njegova zena ima nekoliko lica, i jako je lukava. Victor joj kaze da u slucaju da nije bolesna, molice da bude. Estefania kaze Bolivaru da njegove reci deluju kao da se on oprasta, a ovaj joj kaze da jedna osoba nikad ne zna kada dolazi oprostaj, ali uprkos tome treba biti sigurna da je voli. Ona mu kaze da uprkos tome sto ima novi zivot, jedna zena, jedna oluja, uvek ce ga cekati i bice tu za njega kada joj bude bila potrebna. Kada je Bolivar na trenutak da se ukrca u avion, dodje Victor i pita ga da li planira da ode bez oprostaja, i da li putuje sam. Bolivar ga uverava da nece povesti Reinu, iako je voli svom svojom dusom

 1. epizoda.  Victor kaze Reini da on ne oprasta izdaju!

Victor kaze Reini da koliko mnogo bude insistirala, toliko mnogo nece moci da vidi cerkicu jer on ne oprasta izdaju. Victor kaze Reini da je kasno stigao na aerodrom, avion u kojem je Bolivar upravo krece, s time da mu je rekao da ide na put. Takodje joj kaze da je izabrao novac umesto ljubavi, pa icice u Evropu kako bi se pobrinuo za bogatstvo koje je dobio u nasledstvo od svog oca. Isidro ulazi u Victorov kabinet, te ga cuje kako kaze da su im se podsmevali. (Nisam bas razumela tu recenicu.) Bolívar I Nicolás Núñez su ista osoba, a sada se Reina treba pripremiti. Izgubila je Bolivara, a sada ce izgubiti i ono sto najvise voli, svoju kcerku. Isidrio kaze da ne racuna na njega, on ima granice i ne moze oduzeti zivot osobi koju je video kako raste godinama. U tom trenutku odustaje i predaje oruzje. Victor kaze Reini da ce njen susret sa cerkom toliko da se oduzi koliko ona bude insistirala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site