Fatalna ljubav od 58 do 60 epizode - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav od 58 do 60 epizode

By  | 

Fatalna ljubav od 58 do 60 epizode
Prevod čitateljka Anabela. Hvala!
58. epizoda. – Bolivar stize na Reinin rodjendan!
Victor kaze Reini da ce to biti tezak dan za nju, i stavlja joj narukvicu pomocu koje ce je celo vreme pratiti. Takodje joj preporucuje da prestane slati poruke Ansucion jer joj ona nece pomoci, bolje bi joj bilo da se pristojno ponasa inace ce sto duze vreme njena cerka biti u internatu. Sa druge strane, Victor kaze Isidru da Estefania ima oba dijamanta, i da jedan od njih mora biti sa preostala cetiri dijamanta kako bi se prokletstvo zavrsilo. Reina prebacuje Victoru jer je rekao njenoj cerki da ju je ostavila, a on joj kaze da sada ima duznost samo da bude njegova zena, i da se ponasa kao takva, jer ce na taj nacin povratiti ljubav svoje cerke. Victor je za Reinu spremio sjajnu rodjendansku proslavu. U tom trenutku stize Bolivar koji joj cestita rodjendan.

Prevod Jeca.
59: Victor kaže Isidru da želi sve da zna o Bolivaru i da ne želi da se približava njegovoj ćerci. Havier skida narukvicu Reini obaveštavajući je da je bila zatvorena, na šta mu ona odgovori, ošamarivši ga, da jeste, njegovom krivicom. Reina ispriča Connie da je Clara mrzi jer joj je Victor rekao da ju je ona napustila. Tokom zabave povodom Reininog rođendana, Bolivar objavljuje svoju veridbu sa Estefaniom na zaprepašćenje svih. Bolivar objavi Victoru i Reini da će živeti sa njima čim se venča sa Estefaniom, pošto mu je njegov otac ostavio polovinu vile. Susana kaže Juanju da je bila trudna, ali je izgubila bebu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


60: Fernando San Juan dođe na lice mesta i obavesti da svi trebaju biti ispitivani, dok Bolivar pita Estefaniu šta radi tu, na šta odgovori da je bila da joj Reina pomogne sa venčanicom za sledeću svadbu. Reina kaže Fernandu San Juan da je tačno da je bila u banci sa Víctorom de Rosas, jer je bila spremna da menja svoju i slobodu svoje ćerke za crvene dijamante, on joj kaže da ima evidenciju kada je bila u pratnji, ali da je takođe bila sama, ali ona mu kaže da nikad nije bila sama.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site