Fatalna ljubav od 86 do 89 epizode - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav od 86 do 89 epizode

By  | 

Fatalna ljubav od 86 do 89 epizode
Prevod Jeca.
86: Fernando San Juan traži Estefaniu i prebacuje joj zbog onoga što je uradila Azuncion, na šta mu ona odgovori da ne razume kako može imati milost prema ženi koja ga je prepustila njegovoj sudbini, ali kaže da ako je za njega smeće stvar da mu ona nije bitna, da je poštuje kao svoju majku. Estefania moli Lopeza da ne izgube iz vida njenog muža Bolivara pošto veruje da on ima veze sa Reininim nestankom i oseća da su zajedno. Bolivar moli Lazara da mu izvadi čip koji nosi na telu i da ga stavi nekom drugom i da tako zbuni obaveštajnu službu kada ga budu tražili. Baka kaže Victoru da je Greta svedočila kako je Camila ubila ženu Christiana Palacio, razlog zbog koga ga je mrzela. Victor napravi zasedu Christianu čineći ga da veruje da će se naći sa Isidrom i tamo puca u njega.

87: Nakon što Víctor de Rosas pozove Isidra i Christiana da se suoče, kad stigne ovaj poslednji shvati da je njegov rival u ljubavi upucan, zbog čega pozove hitnu pomoć. Nakon što je Reina imala više puta vrtoglavicu, Bolivar je pita šta joj je i ona mu kaže da joj kasni, ali da ne veruje da je trudna jer je uzela antibebi pilule na vreme. Uradivši test za trudnoću, Reina shvati da čeka dete iako ne zna ko je otac, jer je bila sa Victorom i Havierom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


88: Bolivar kaže Reini da će biti veoma teško da sazna ko je otac deteta koje čeka, pošto je bila sa njegovim bratom i njim u razmaku od tri dana, a i pored krvne veze ni nauka neće moći da odredi. Christian Palacios pita Connie da se uda za njega pre nego što umre, zbog čega u prisustvu Juanja i Susane, sveštenik dođe u bolnicu da ih venča iako ga Isidro moli da to ne radi. Reina moli Bolivara da ne ubije Victora, ali ovaj joj kaže da joj ne može obećati, jer mu njegov brat duguje mnogo. Oni su u tišini pričali na kauču, kad uđe čovek obučen u crnom i pokuša da ih ubije.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site