Turske-Serije.Net https://turske-serije.net Turske Serije :: Indijske Serije :: Online :: Unapred :: Epizode Tue, 14 Aug 2018 20:06:26 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Silsila Badalte Rishton Ka – 40. epizoda – Moli želi da spoji Manasa i Nandini, Kunal je ljubomoran! https://turske-serije.net/silsila-badalte-rishton-ka-40-epizoda-moli-zeli-da-spoji-manasa-i-nandini-kunal-je-ljubomoran/ https://turske-serije.net/silsila-badalte-rishton-ka-40-epizoda-moli-zeli-da-spoji-manasa-i-nandini-kunal-je-ljubomoran/#respond Tue, 14 Aug 2018 20:06:26 +0000 https://turske-serije.net/?p=125526 Silsila Badalte Rishton Ka – 40. epizoda – Moli želi da spoji Manasa i Nandini, Kunal je ljubomoran! Prevod: Maya. Moli je nasmejana (kao i uvek) i govori: ,,Zaista je tako. Mi, Indijci, jako smo emotivni. Ima puno boja u životu, ali mi uvek izaberemo boje emocija. One boje koje ne mogu ni da se […]

The post Silsila Badalte Rishton Ka – 40. epizoda – Moli želi da spoji Manasa i Nandini, Kunal je ljubomoran! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Silsila Badalte Rishton Ka – 40. epizoda – Moli želi da spoji Manasa i Nandini, Kunal je ljubomoran!
Prevod: Maya.

Moli je nasmejana (kao i uvek) i govori: ,,Zaista je tako. Mi, Indijci, jako smo emotivni. Ima puno boja u životu, ali mi uvek izaberemo boje emocija. One boje koje ne mogu ni da se kupe ni prodaju. Uvek imamo te boje… to je dragoceno…”
Nandini se smeška i gleda je opčinjeno, a onda se složi s njom: ,,Moli, tvoje reči su tako lepe. U pravu si potpuno. Boja emocija je uvek istinska i divna…” Pogleda Manasa koji je gleda očarano. Moli mu se obrati: ,,Manase, molim te da budeš optimista. Sigurno ćeš naći nekoga, možda već danas – ko zna… I tada će boje emocija biti još izraženije i jače!”
Kunal se odmah pobuni: ,,Ej! To ne može tek tako da se desi. Da nađeš nekoga i da se zaljubiš. Kako je to moguće, čoveče?”
Moli je uporna: ,,Kako da nije? Naša ljubav je isto tako počela. Ljubav na prvi pogled!”
Kunal: ,,To je bilo još u koledžu, Moli. Bili smo oboje mladi i nevini. Nije to tako lako kako starimo. Može da bude teško. Ljudi postanu jako ozbiljni kada ostare. Zato je to malo teže!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Silsila Badalte Rishton Ka – 40. epizoda – Moli želi da spoji Manasa i Nandini, Kunal je ljubomoran! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/silsila-badalte-rishton-ka-40-epizoda-moli-zeli-da-spoji-manasa-i-nandini-kunal-je-ljubomoran/feed/ 0
Bepannah – 106. ep. – Aditya je uznemiren zbog Zoyine i Arshadove veze! https://turske-serije.net/bepannah-106-ep-aditya-je-uznemiren-zbog-zoyine-i-arshadove-veze/ https://turske-serije.net/bepannah-106-ep-aditya-je-uznemiren-zbog-zoyine-i-arshadove-veze/#respond Tue, 14 Aug 2018 19:27:10 +0000 https://turske-serije.net/?p=125516 Aditya je uznemiren zbog Zoyine i Arshadove veze! Prevod: Maya. Hvala! 🙂 Arshad sreće Adityu, pozdravi se sa njim i kaže da mu je drago što se sreću ponovo. Zoya gleda to i pita ga o njihovom prvom susretu. Arshad joj pokaže prstom na ožiljak na svom licu i kaže da mu ga je on […]

The post Bepannah – 106. ep. – Aditya je uznemiren zbog Zoyine i Arshadove veze! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Aditya je uznemiren zbog Zoyine i Arshadove veze!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Arshad sreće Adityu, pozdravi se sa njim i kaže da mu je drago što se sreću ponovo. Zoya gleda to i pita ga o njihovom prvom susretu. Arshad joj pokaže prstom na ožiljak na svom licu i kaže da mu ga je on (Aditya) zadao. Wasim se razbesni i pita ljutito Adityu sa kojim pravom je udario njegovog budućeg zeta. Aditya je u šoku i zamoli Zoyu da popričaju nasamo dva minuta. Wasim ga spreči i prekori. Zoya ga zamoli da je pusti da priča, samo dva minuta. Wasim je odlučan i odbija, gost je u kući. Arshad ga isto zamoli da im dâ samo ta dva minuta. Ništa nije bitnije od posla. Wasim nevoljno prihvata i skreće glavu. Zoya i Aditya se pogledaju i uđu u drugu sobu. Aditya pita Zoyu o Arshadu, ali ona želi da zna da li je on zaista udario Arshada. Aditya potvrdi. Zoya ga pita zašto on uvek tako tuče neke ljude. Aditya je pita da li smatra da je on siledžija. On to ne radi stalno. Wasim hoda ka Adityi i Zoyi, pa kaže da misli da im je dva minuta isteklo. Zoya zamoli Adityu da joj dâ hemijsku olovku. Potpiše papire. Arshad hoda ka sobi. Wasim dođe i kaže mu da Zoya stiže ubrzo. Arshad shvata i kaže da je to tako u profesiji. Aditya krene ka izlazu iz kuće, ali mu Arshad priđe i kaže da se prvog puta nisu lepo sreli ali se nada da budu sledećeg puta prijatelji kad se sretnu. On primi poziv i okrene se. Aditya ode. Arshad se pozdravlja sa svima i govori da treba da ide. Zoya kaže da je to okej, posao je bitan. I ona treba da ide. Arshad joj ponudi da je odbaci kolima. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

The post Bepannah – 106. ep. – Aditya je uznemiren zbog Zoyine i Arshadove veze! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/bepannah-106-ep-aditya-je-uznemiren-zbog-zoyine-i-arshadove-veze/feed/ 0
Jiji Maa – 13. 8. 2018. – Šreja ostavlja Ćiku porodici Ravat i odlazi iz kuće! https://turske-serije.net/jiji-maa-13-8-2018-sreja-ostavlja-ciku-porodici-ravat-i-odlazi-iz-kuce/ https://turske-serije.net/jiji-maa-13-8-2018-sreja-ostavlja-ciku-porodici-ravat-i-odlazi-iz-kuce/#respond Tue, 14 Aug 2018 19:08:54 +0000 https://turske-serije.net/?p=125510 Šreja ostavlja Ćiku porodici Ravat i odlazi iz kuće! Prevod: Maya. Hvala! 🙂 Nijati hoda ka sobi tužno i uplakano razmišljajući o svemu. Saplete se, ali Vidan dotrči do nje i pridrži je. Njih dvoje se gledaju, a čujemo i romantičnu pesmu iza. Nijati se seća kako je Vidan pretukao Banua za nju. Vidan je […]

The post Jiji Maa – 13. 8. 2018. – Šreja ostavlja Ćiku porodici Ravat i odlazi iz kuće! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Šreja ostavlja Ćiku porodici Ravat i odlazi iz kuće!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Nijati hoda ka sobi tužno i uplakano razmišljajući o svemu. Saplete se, ali Vidan dotrči do nje i pridrži je. Njih dvoje se gledaju, a čujemo i romantičnu pesmu iza. Nijati se seća kako je Vidan pretukao Banua za nju. Vidan je spušta na krevet i brine se o njoj. Nijati ga pita zašto je bio toliko agresivan prema Banuu malopre. Vidan joj kaže da je ludo voli – ljut je na nju, ali ne može nikada da je vidi u problemu. Nijati ga zagrli i zamoli ga da ponovi to. Vidan joj kaže da je puno voli. Nijati se nasmeje. Oni se zagrle i pomire. Ujutru, Utara je u holu kuće i čita novine. Ćiku trči okolo veselo i igra se. Dve žene, komšinice, ulaze u kuću. Utara ih pozdravi i primi unutra da sednu. Ove je pitaju ko je ta devojčica (misle na Ćiku). Utara prvo je zna šta da kaže, a onda slaže da je to jedna jako siromašna devojčica pa su je Sujaš i Šreja doveli kući. Šreja dolazi tu i ubeđuje Ćiku da dođe, hvata je za ruku. Utara objasni: ,,A ovo je njena majka, Šreja. Imamo puno sluga u kući… pa zašto ne još jedna?” Šreja je pogleda u čudu i ćuti. Ćiku se naljuti i viče na Utaru: ,,Vi ste zla teta! Zašto moju mamu nazivate slugom? Šreja je moja mama, a Sujaš je moj tata!” Ove dve komšinice se iznenade, sablažnjavaju se i kažu da Sujaš nije dobar karakter, zašto onda drže njegovo nelegitimno dete kod kuće. Falguni dođe tu i vikne na njih da prvo misle pa onda da tek pričaju. Ona pošalje Šreju i Ćiku u sobu, pa kaže ženima da imaju neke manire umesto što ih vređaju. Izgrdi ih. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

The post Jiji Maa – 13. 8. 2018. – Šreja ostavlja Ćiku porodici Ravat i odlazi iz kuće! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/jiji-maa-13-8-2018-sreja-ostavlja-ciku-porodici-ravat-i-odlazi-iz-kuce/feed/ 0
Yeh Hai Mohabbatein – 13. 8. 2018. – Išita umire, Santoši prizna da ju je ubila?! https://turske-serije.net/yeh-hai-mohabbatein-13-8-2018-isita-umire-santosi-prizna-da-ju-je-ubila/ https://turske-serije.net/yeh-hai-mohabbatein-13-8-2018-isita-umire-santosi-prizna-da-ju-je-ubila/#respond Tue, 14 Aug 2018 18:56:54 +0000 https://turske-serije.net/?p=125504 Išita umire, Santoši prizna da ju je ubila?! Prevod: Maya. Hvala! 🙂 Santoši je zamišljena, brine se za bebin život i seća se Svatinih reči. Ona plače i grli bebu, a onda pita Boga zašto radi ovo. Pogleda fotografiju svog preminulog unuka, Adija, na stolu i plače. Santoši ulazi u kuhinju i ubacuje u mleko […]

The post Yeh Hai Mohabbatein – 13. 8. 2018. – Išita umire, Santoši prizna da ju je ubila?! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Išita umire, Santoši prizna da ju je ubila?!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Santoši je zamišljena, brine se za bebin život i seća se Svatinih reči. Ona plače i grli bebu, a onda pita Boga zašto radi ovo. Pogleda fotografiju svog preminulog unuka, Adija, na stolu i plače. Santoši ulazi u kuhinju i ubacuje u mleko otrov iz bočice koju joj je Svati dala. Priseća se Svatinih reči, a zatim uzima kašičicu i umuti otrov u mleku. Simi stoji pored krišom i gleda ovo. Santoši oseti da je neko gleda i okrene se, ali se Simi već sakrila iza zida. Santoši pokuca na vrata, Raman otvara i upitno je oslovi “maa”. Santoši skreće pogled i ćuti, a Raman joj kaže da uđe unutra. Išita sedi na krevetu i gleda Santoši zbunjeno. Santoši sedne pored nje ćutke i daje joj mleko. Išita se nasmeje i zahvali joj se. Santoši je gleda tužno i ćuti. Dole, Simi povlači Parmita i šapuće mu: ,,Videla sam da je mama ubacila otrov u mleko i da ga je odnela gore. Samo ne znam da li će da nahrani Išitu ili ne. Delovala mi je nervozno i zbunjeno!” Santoši izlazi iz sobe držeći poslužavnik sa praznom čašom, a onda silazi niz stepenice. Simi i Parmit čuju korake, kriju se i gledaju je. Simi je iznenađa i šapuće svom mužu: ,,Ne mogu da verujem da je moja mama nahranila Išitu otrovom. Ona toliko voli svoju snaju, Išitu, više od mene koja sam joj dete! Neverovatno…” Parmit joj kaže da je krv krv, znao je da će ona to da uradi za svog Adija. Santoši plače u kuhinji. Simi joj priđe i stavlja joj ruku na rame pitajući je: ,,Mama? Mama, plačete? Šta se desilo? Smirite se. Zašto plačete? Kažite mi. Mama!” Santoši ode odatle. Parmit kaže da će čekati da vide samo šta će biti ujutru. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

The post Yeh Hai Mohabbatein – 13. 8. 2018. – Išita umire, Santoši prizna da ju je ubila?! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/yeh-hai-mohabbatein-13-8-2018-isita-umire-santosi-prizna-da-ju-je-ubila/feed/ 0
Aap Ke Aa Jaane Se – 8. 8. 2018. – Jaš umire braneći Vediku, Sahil i Bumi su se verili!!! https://turske-serije.net/aap-ke-aa-jaane-se-8-8-2018-jas-umire-braneci-vediku-sahil-i-bumi-su-se-verili/ https://turske-serije.net/aap-ke-aa-jaane-se-8-8-2018-jas-umire-braneci-vediku-sahil-i-bumi-su-se-verili/#respond Tue, 14 Aug 2018 18:44:56 +0000 https://turske-serije.net/?p=125499 Jaš umire braneći Vediku, Sahil i Bumi su se verili!!! Prevod: Maya. Hvala! 🙂 Na ceremoniji veridbe, Bumi i Sahil su jako srećni i govore kako su srećnici što su se upoznali. Glume pred Vedikom. Vedika stoji po strani, neprijatno joj je i drži pognutu glavu krijući svoj bol. Gosti su došli. Bumi pogleda Vediku […]

The post Aap Ke Aa Jaane Se – 8. 8. 2018. – Jaš umire braneći Vediku, Sahil i Bumi su se verili!!! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Jaš umire braneći Vediku, Sahil i Bumi su se verili!!!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Na ceremoniji veridbe, Bumi i Sahil su jako srećni i govore kako su srećnici što su se upoznali. Glume pred Vedikom. Vedika stoji po strani, neprijatno joj je i drži pognutu glavu krijući svoj bol. Gosti su došli. Bumi pogleda Vediku i nada se da ona ovog puta prihvati ljubav prema Sahilu. Sahil priđe Bumi, hvata je za ruku i privuče na sebe. Sahil i Bumi počnu da plešu uz muziku. Oboje se osvrću i gledaju Vediku i njenu reakciju. Vedika ne može da ih gleda kako plešu, pa skreće glavu i krije svoju reakciju. Jaš joj priđe i kaže joj da je srećan što je Sahil nastavio u životu. Puniš šapne Bimli da će žena sa crnim velom danas da ubije Vedikino dete. Dve žene sa crnim velom se šunjaju tuda i gledaju sve ovo krišom. Narator najavljuje početak plesa i pita za muziku. Sahil pleše sa Bumi, a Jaš kreće da pleše sa Vedikom. Ostali parovi se pridruže i plešu isto. Vedika dođe do Sahila i pleše sa njim. Sahil joj kaže da je sigurno sada srećna što su oni nastavili u životu. Bumi gleda sve ovo i smeška se. Vedika ga odgurne odjednom i viče: ,,Ne mogu više da trpim sve ovo. Da! Da, da! Volim Sahila. Puno ga volim!” Bumi i Sahil se iznenade i obraduju. Ostali su u neverici. Sahil gleda Vediku i zamoli je da to kaže ponovo, neka ponovi svoje reči. Vedika mu kaže ponovo ‘I love you, Sahil’. Vedika se okrene onda ka Bumi i pita je da li je srećna sada. Nažalost, OVAJ DEO je bio samo Bumina mašta! Vedika nije izjavila ljubav Sahilu i nastavila je da krije svoja osećanja u sebi. Sahil gleda Vediku sa nadom da će reagovati, ali onda prođe pored nje i dođe do Bumi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

The post Aap Ke Aa Jaane Se – 8. 8. 2018. – Jaš umire braneći Vediku, Sahil i Bumi su se verili!!! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/aap-ke-aa-jaane-se-8-8-2018-jas-umire-braneci-vediku-sahil-i-bumi-su-se-verili/feed/ 0
Aap Ke Aa Jaane Se – 7. 8. 2018. – Maja je trudna, Sahil i Bumi objavljuju svoju veridbu! https://turske-serije.net/aap-ke-aa-jaane-se-7-8-2018-maja-je-trudna-sahil-i-bumi-objavljuju-svoju-veridbu/ https://turske-serije.net/aap-ke-aa-jaane-se-7-8-2018-maja-je-trudna-sahil-i-bumi-objavljuju-svoju-veridbu/#respond Tue, 14 Aug 2018 18:31:44 +0000 https://turske-serije.net/?p=125492 Maja je trudna, Sahil i Bumi objavljuju svoju veridbu! Prevod: Maya. Hvala! 🙂 Maja (žena kojoj je Sahil donirao spermu, ali je došlo do zamene pa je Sahilova sperma otišla za Vediku, a Jašova za Maju. Niko to ne zna trenutno. Medicinska sestra krije to iz straha da ne dobije otkaz – prim. prev.) dolazi […]

The post Aap Ke Aa Jaane Se – 7. 8. 2018. – Maja je trudna, Sahil i Bumi objavljuju svoju veridbu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Maja je trudna, Sahil i Bumi objavljuju svoju veridbu!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Maja (žena kojoj je Sahil donirao spermu, ali je došlo do zamene pa je Sahilova sperma otišla za Vediku, a Jašova za Maju. Niko to ne zna trenutno. Medicinska sestra krije to iz straha da ne dobije otkaz – prim. prev.) dolazi u kuću sva srećna i vesela. Sahil je vidi i srdačno pozdravi. Maja mu kaže da je išla u hram da se zahvali Bogu, ali bi trebalo da se zahvali lično i osobi koja je nemoguće učinila mogućim. Sahil se smeška i drago mu je za nju. Maja izjavljuje da je trudna, zahvaljuje mu se puno i donosi slatkiše. Vedika je vidi, dolazi tu da je pozdravi i čestita joj što je trudna. Sahil pita Maju zar nije čestitala Vediki koja nosi Jašovo dete. On je ljut i ode. Maja kaže Vediki da je uvek želela da se Vedika uda za Sahila i da mu rodi dete. Vedika joj kaže da se dešava ono što je ispravno. Maja je ipak sigurna da će Bog jednog dana spojiti Vediku i Sahila. Puniš priča sa Bimlom u njenoj sobi. Srećan je što je Nidi dobila svoje mesto u zatvoru zauvek, ali im ona nije problem već je problem Vedika Matur sada. Bimla ga sluša, kaže mu da nastavi i razmišlja. Puniš stoji pored nje i govori joj da se čini kao da Sahil više nije toliko ni zainteresovan za Vediku, ali ona ipak nosi potomka porodice Agarval. Njeno dete će dobiti celu imovinu i biznis Agarvalovih. Bimla se zabrine i uplaši. Puniš nastavi da je bocka rečima i savetuje zlobno: ,,Samo Sahilova žena treba da rodi u ovoj kući dete. Ne smete nipošto da dozvolite toj matoroj Vediki Matur da se porodi. Nipošto. U ovoj zemlji ima puno nesreća nakon kojih dođe do abortusa. Zašto ne još neka takva nesreća… Vediki? Shvatate li me?” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

The post Aap Ke Aa Jaane Se – 7. 8. 2018. – Maja je trudna, Sahil i Bumi objavljuju svoju veridbu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/aap-ke-aa-jaane-se-7-8-2018-maja-je-trudna-sahil-i-bumi-objavljuju-svoju-veridbu/feed/ 0
Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 8. epizoda- Šamšer pretuče Kamli! https://turske-serije.net/roop-mard-ka-naya-swaroop-8-epizoda-samser-pretuce-kamli/ https://turske-serije.net/roop-mard-ka-naya-swaroop-8-epizoda-samser-pretuce-kamli/#respond Tue, 14 Aug 2018 14:15:19 +0000 https://turske-serije.net/?p=125481 Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 8. epizoda- Šamšer pretuče Kamli! Epizoda počinje kako Šamšer traži od učiteljice i direktora poismeno izvinjenje.On govori Rup da se presvuče.Šamšer je na putu do kuće.Djigna i Kindaj su došle kući i već govore Kamli da je Rup učestvovaio u predstavi i glumio Radhu.Kamla je šokirana.Palak se izvinjava učiteljici.Ona […]

The post Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 8. epizoda- Šamšer pretuče Kamli! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 8. epizoda- Šamšer pretuče Kamli!
Epizoda počinje kako Šamšer traži od učiteljice i direktora poismeno izvinjenje.On govori Rup da se presvuče.Šamšer je na putu do kuće.Djigna i Kindaj su došle kući i već govore Kamli da je Rup učestvovaio u predstavi i glumio Radhu.Kamla je šokirana.Palak se izvinjava učiteljici.Ona govori da će poslati pismo izvinjenja Šamšeru.Palak brine za Rup.Šamšer uvodi Rup u kuću držeći ga za ruku- ljutito.Kamla pita kakav je bio ples.Šamšer je pita da li Je ona znala za to.Kamla slaže da mu je dala dozvolu.Rup se pita zbog čega majka laže.

Šamšer je ljut na Kamli i viče na nju, jer se sada svi podsmevaju njegovom sinu i njemu.Rup i ostali se pitaju kako je Šamšer saznao.Šamšer kaže da je video nit na njegovoj ruci i poznao ga.Ba ga podstiče protiv Kamli.Šamšer ljut odvodi Kamli u sobi.Rup pita Himani zašto je majka to uradila, a ona mu govori da ona želi da ih zaštiti.
Nastavak na sledećoj strani

The post Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 8. epizoda- Šamšer pretuče Kamli! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/roop-mard-ka-naya-swaroop-8-epizoda-samser-pretuce-kamli/feed/ 0
Shakti!Sestre 570. ep., Surbi razmišlja da svoju bebu da Somiji! https://turske-serije.net/shaktisestre-570-ep-surbi-razmislja-da-svoju-bebu-da-somiji/ https://turske-serije.net/shaktisestre-570-ep-surbi-razmislja-da-svoju-bebu-da-somiji/#respond Tue, 14 Aug 2018 13:36:55 +0000 https://turske-serije.net/?p=125474 Shakti!Sestre 570. ep., Surbi razmišlja da svoju bebu da Somiji!( 13.08.2018.) Nani pita Shano yašto niko nije došao da jede. Shano kaže da je sin njihove kuće rekao nešto zbog čega niko nije gladan.Nani zove Haraka, Harmana I Prito I kaže da mnogi muškarci u svetu imaju te problem.Ona kaže da će se moliti I […]

The post Shakti!Sestre 570. ep., Surbi razmišlja da svoju bebu da Somiji! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Shakti!Sestre 570. ep., Surbi razmišlja da svoju bebu da Somiji!( 13.08.2018.)
Nani pita Shano yašto niko nije došao da jede. Shano kaže da je sin njihove kuće rekao nešto zbog čega niko nije gladan.Nani zove Haraka, Harmana I Prito I kaže da mnogi muškarci u svetu imaju te problem.Ona kaže da će se moliti I da će Harman sigurno postati otac. Ona plače.Harman joj kaže da ne bude tužna.Nani pozoiva Somiju da jede.Somija kaže da joj je sve u redu I da ne brine.

Surbi kaže Nani das u Somija I Harman odlučili da usvoje bebu.Ona govori da razmišlja dad a svoju bebu Somiji, jer je Varun nikad neće prihvatiti.Nani joj kaže da još jednom razmisli.Surbi joj govori da nikada ne razmišlja dva puta kada je Somija u pitanju.
Nastavak na sledećoj strani

The post Shakti!Sestre 570. ep., Surbi razmišlja da svoju bebu da Somiji! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/shaktisestre-570-ep-surbi-razmislja-da-svoju-bebu-da-somiji/feed/ 0
Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 7. epizoda – Šamšer shvata da Rup glumi Radu i pobesni! https://turske-serije.net/roop-mard-ka-naya-swaroop-7-epizoda-samser-shvata-da-rup-glumi-radu-i-pobesni/ https://turske-serije.net/roop-mard-ka-naya-swaroop-7-epizoda-samser-shvata-da-rup-glumi-radu-i-pobesni/#respond Tue, 14 Aug 2018 12:59:12 +0000 https://turske-serije.net/?p=125469 Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 7. epizoda – Šamšer shvata da Rup glumi Radu i pobesni! Prevod: Maya. Palak pohvali Rupa da je lepo plesao. Rup kaže da posao treba da se radi sa puno želje i ljubavi. Učiteljica dođe, pojede nešto i pita ga kako je to tako dobro skuvao. Rup joj ispriča […]

The post Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 7. epizoda – Šamšer shvata da Rup glumi Radu i pobesni! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 7. epizoda – Šamšer shvata da Rup glumi Radu i pobesni!

Prevod: Maya.

Palak pohvali Rupa da je lepo plesao. Rup kaže da posao treba da se radi sa puno želje i ljubavi. Učiteljica dođe, pojede nešto i pita ga kako je to tako dobro skuvao. Rup joj ispriča kako voli da kuva itd. Učiteljica se seti kako joj je Rup rekao da voli da kuva i da se igra sa sestrama.
Himani se vraća kući. Šamšer je ugleda i pita je gde je bila. Himani slaže da je išla u dućan da kupi Rupu stvari za slikanje. Šamšer komentariše kako Rup treba da promeni školu i da je slikanje samo za devojčice. Kaušalija mu predloži da nađe nekog momka Himani kad ode u selo sledećeg puta.

Uveče,
Himani probudi Rupa i dovede ga sa sobom ispred. Rup je pita zašto ga je dovela nao terasu. Himani odgovara da je to učinila kako bi on vežbao za ples. Pomaže mu i igra se s njim srećno, a on pleše. Veza brata i sestre je baš snažna i čista.

Nastavak na sledećoj strani

The post Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 7. epizoda – Šamšer shvata da Rup glumi Radu i pobesni! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/roop-mard-ka-naya-swaroop-7-epizoda-samser-shvata-da-rup-glumi-radu-i-pobesni/feed/ 0
Ishq Mein Marjawan – 244. ep. – Dip ima rok od 15 dana da isplati novac akcionarima! https://turske-serije.net/ishq-mein-marjawan-244-ep-dip-ima-rok-od-15-dana-da-isplati-novac-akcionarima/ https://turske-serije.net/ishq-mein-marjawan-244-ep-dip-ima-rok-od-15-dana-da-isplati-novac-akcionarima/#respond Mon, 13 Aug 2018 22:06:43 +0000 https://turske-serije.net/?p=125456 Dip sredi da Mausi izađe iz bolnice. Izvini joj se, neće dozvolii da joj se nešto desi. Dođu kući i on ugleda gdina Kapura. Kapur ga zgrabi za okovratnik i pita da li ima srama, počinio je prevaru. Drugi čovjek veli da je i njegov ček odbijen. Dip pita da ga pusti da provjeri, nemoguće. […]

The post Ishq Mein Marjawan – 244. ep. – Dip ima rok od 15 dana da isplati novac akcionarima! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Dip sredi da Mausi izađe iz bolnice. Izvini joj se, neće dozvolii da joj se nešto desi. Dođu kući i on ugleda gdina Kapura. Kapur ga zgrabi za okovratnik i pita da li ima srama, počinio je prevaru. Drugi čovjek veli da je i njegov ček odbijen. Dip pita da ga pusti da provjeri, nemoguće. Zove menadžera i pita šta se dešava. Menadžer veli da je njegova žena Arohi podigla sve, njegov račun je prazan. Dip pozove Arohi, obje, Arohi i Tara silaze. Tara veli da je tu, zašto gleda u nju (Anđeli tj. Arohi). Dip je pita zašto je podigla sav novac. Ona pita zašto bi to uradila. Dip veli da je bankar rekao da je Arohi, dakle ona je. Policija dolazi i veli da moraju uhapsiti Dipa. Dip govori da mora obaviti poziv.
Arohi govori Tari da je jako zabavno, Tara je dala sve Arohi i Arohi je podigla.
Svi akcionari pričaju loše o Dipu. Dip veli da će dobiti sav novac. Jedan veli da mu je žena tu, neka uzme novac od nje. Arohi govori Dipu da mu ona može pomoći. Dip pita da li je ona Arohi, ona negira. Ona je Anđeli Šarma, ima mnogo novca, može mu posuditi, samo mora potpisati tu. To znači da će njegova komapnija biti pod njenom kontrolom. Ako se složi, daće mu 10 krora.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

The post Ishq Mein Marjawan – 244. ep. – Dip ima rok od 15 dana da isplati novac akcionarima! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/ishq-mein-marjawan-244-ep-dip-ima-rok-od-15-dana-da-isplati-novac-akcionarima/feed/ 0