Turske-Serije.Net https://turske-serije.net Turske Serije :: Indijske Serije :: Online :: Unapred :: Epizode Mon, 03 Aug 2020 14:29:57 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 Sestre 5. epizoda! https://turske-serije.net/sestre-5-epizoda/ https://turske-serije.net/sestre-5-epizoda/#respond Mon, 03 Aug 2020 14:28:54 +0000 https://turske-serije.net/?p=150950 Sestre 5. epizoda! Hazal je zbunjena i insistira da joj majka kaže odakle poznaje Jildrima Senera. Sestre se ponovo susreću. Umaj govori Umru da je Jildirim kod Rešata, ali da sigurno neće ništa reći. Pravda se da se desilo slučajno i da nije želela da se tako vide.Umru je gura i govori da je on […]

The post Sestre 5. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Sestre 5. epizoda!

Hazal je zbunjena i insistira da joj majka kaže odakle poznaje Jildrima Senera. Sestre se ponovo susreću. Umaj govori Umru da je Jildirim kod Rešata, ali da sigurno neće ništa reći. Pravda se da se desilo slučajno i da nije želela da se tako vide.Umru je gura i govori da je on sa njenom kćerkom pod istim krovom.Umru joj govori da je kćerka u kući, a ona će biti u pomoćnoj, neće sa njom i njim popiti gutalj vode, niti pojesti parče hleba.

Umaj se susreće sa Jildrimom i pita ga da li traži u njoj onu malu devojčicu…Ne prepoznaje njeno lice, ali oči su ostale iste… Ona mu kaže da zna da je Rešat bolestan i da ona ne želi da on bude njegov lekar.

Umaj dovodi ekipu, te Hayat pohvali tetku pred kamerama kako im je uvek bila finansijska podrška i kako je uvek jedina bila uz nju. Umru povrede te reči, te želi sa kćerkom da napusti vilu. Umaj izrežira scenario i napravi da Umraj ostane zbog kćerke. Umaj se baca na sledeći korak i govori Hayat da je spremna da joj ispriča priču o Jildrimu i dve sestre. Jildrim dolazi da razgovara sa Umru.

Turska serija Sestre sve epizode

The post Sestre 5. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/sestre-5-epizoda/feed/ 0
Sestre 4. epizoda ! Umran zbog kćerke pristane da živi sa Umaj! https://turske-serije.net/sestre-4-epizoda-umran-zbog-kcerke-pristane-da-zivi-sa-umaj/ https://turske-serije.net/sestre-4-epizoda-umran-zbog-kcerke-pristane-da-zivi-sa-umaj/#respond Sun, 02 Aug 2020 17:43:38 +0000 https://turske-serije.net/?p=150873 Sestre 4. epizoda ! Umran zbog kćerke pristane da živi sa Umaj! Džemal i dalje ucenjuje Umaj. On joj kaže da nadje blagoslovenog doktora koji je nju sredio plastičnom operacijom da je od Umu postala Umaj. Umaj nakon što Rešat želi da sazna sve o njoj i njenoj prošlosti, traži razvod uz zahtev da joj […]

The post Sestre 4. epizoda ! Umran zbog kćerke pristane da živi sa Umaj! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Sestre 4. epizoda ! Umran zbog kćerke pristane da živi sa Umaj!

Džemal i dalje ucenjuje Umaj. On joj kaže da nadje blagoslovenog doktora koji je nju sredio plastičnom operacijom da je od Umu postala Umaj.

Umaj nakon što Rešat želi da sazna sve o njoj i njenoj prošlosti, traži razvod uz zahtev da joj ostane prezime i da se sve nekretnine podele.Rešatu se sloši i završi u hitnoj. Doktor po rezultatima zaključi da mu je potrebno veštačko srce.Rešat zahteva od svoje sestre da za to niko ne zna dok on ne bude spreman.

Umran odvodi Hayat nakon što iznajmi stan u gradu, ali Hayat i to nije dovoljno, te Umran zarad njene sreće reši da se preseli kosd Umaj u vilu.
Dok Umran čeka ispred vile dolazi Jildiz.

 

Sve epizode  turske serije Sestre

The post Sestre 4. epizoda ! Umran zbog kćerke pristane da živi sa Umaj! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/sestre-4-epizoda-umran-zbog-kcerke-pristane-da-zivi-sa-umaj/feed/ 0
Odbegle neveste 8 epizoda! https://turske-serije.net/odbegle-neveste-8-epizoda/ https://turske-serije.net/odbegle-neveste-8-epizoda/#respond Sun, 02 Aug 2020 17:18:01 +0000 https://turske-serije.net/?p=149786 Odbegle neveste 8 epizoda! Šebnem mnogo šokira kad shvati da je sin njenog šefa zapravo Selim. Razočarana zove Almilu kako bih joj odmah prenela.Ege je pretučen i bačen ispred Mufitove kafane. Kainet ga vodi kod Izafet i brine se o njemu. Nermin odlučI da ne pušta Egeja kada vidi da je u teškoj situaciji. Šebnem […]

The post Odbegle neveste 8 epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Odbegle neveste 8 epizoda!

Šebnem mnogo šokira kad shvati da je sin njenog šefa zapravo Selim. Razočarana zove Almilu kako bih joj odmah prenela.Ege je pretučen i bačen ispred Mufitove kafane. Kainet ga vodi kod Izafet i brine se o njemu.

Nermin odlučI da ne pušta Egeja kada vidi da je u teškoj situaciji. Šebnem mora da se suoči sa poteškoćama koje ima sa Selimom, sada kada zna da je on sin njenog šefa.

Sve epizode serije Odbegle neveste

The post Odbegle neveste 8 epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/odbegle-neveste-8-epizoda/feed/ 0
Osnivač Osman 27 epizoda! Sofia je mrtva? Osnivač Osman kraj prve sezone! https://turske-serije.net/osnivac-osman-27-epizoda-sofia-je-mrtva-osnivac-osman-kraj-prve-sezone/ https://turske-serije.net/osnivac-osman-27-epizoda-sofia-je-mrtva-osnivac-osman-kraj-prve-sezone/#respond Sun, 02 Aug 2020 16:37:50 +0000 https://turske-serije.net/?p=150930 Osnivač Osman 27 epizoda! Sofia je mrtva? Osnivač Osman kraj prve sezone! Hazal Hatun predlaže Dundar Begu da Ajgul pošalje na bolničko lečenje, usred nervnog sloma.Bamsi Beg je preživeo i ima težak zadatak, da Goktugu-Kongaru kaže da je njegov brat Konur Alp mrtav.Konurova poslednja želja je bila da Goktug bude hrabar vojnik i da nastavi […]

The post Osnivač Osman 27 epizoda! Sofia je mrtva? Osnivač Osman kraj prve sezone! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Osnivač Osman 27 epizoda! Sofia je mrtva? Osnivač Osman kraj prve sezone!

Hazal Hatun predlaže Dundar Begu da Ajgul pošalje na bolničko lečenje, usred nervnog sloma.Bamsi Beg je preživeo i ima težak zadatak, da Goktugu-Kongaru kaže da je njegov brat Konur Alp mrtav.Konurova poslednja želja je bila da Goktug bude hrabar vojnik i da nastavi da štiti Osmana.

Bamsi Beg dovodi teško ranjenog Osmana u pleme.Seldžan Hatun i Bala Hatun mu ublažavaju rane. Dundar Beg oseća krivicu zbog Osmanovog stanja, ali bi svakako u svakom trenutku mogao da preuzme vodjstvo Kaisa iz Gundozovih ruku.

Gunduz prenosi selu vest da je veliki ratnik Osman mrtav. Do Sofije takodje stižu iste vesti, a ona zarad toga proglašava dan slavlja u dvorcu. Ipak, Sofia se šokira kad vidi Osman aživog. Njegov plan je protekao baš kako je planirao, lažnom smrću je oslabio neprijatelja, a zatim došao da oslobodi svoj nmarod od Sofiine tiranije.

Nastavak na sledecoj strani

The post Osnivač Osman 27 epizoda! Sofia je mrtva? Osnivač Osman kraj prve sezone! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/osnivac-osman-27-epizoda-sofia-je-mrtva-osnivac-osman-kraj-prve-sezone/feed/ 0
Osnivač Osman 26. epizoda! https://turske-serije.net/osnivac-osman-26-epizoda/ https://turske-serije.net/osnivac-osman-26-epizoda/#respond Sun, 02 Aug 2020 15:52:31 +0000 https://turske-serije.net/?p=150928 Osnivač Osman 26. epizoda! Bamsi Beg je pun željom za osvetom i tuče Sofiu na podu. On želi osvetu jer je ona odgovorna za smrt njegovog sina i ubica Salvadora. Sofiu odvodi Abdurrahman u zatvor, ali Balgay ga napada i Sofia beži sa njim.Abdurrahman je nakon napada u teškom stanju, Doktor govori Osmanu da je […]

The post Osnivač Osman 26. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Osnivač Osman 26. epizoda!

Bamsi Beg je pun željom za osvetom i tuče Sofiu na podu. On želi osvetu jer je ona odgovorna za smrt njegovog sina i ubica Salvadora. Sofiu odvodi Abdurrahman u zatvor, ali Balgay ga napada i Sofia beži sa njim.Abdurrahman je nakon napada u teškom stanju, Doktor govori Osmanu da je jedini način da se spase amputacija ruke.

Ajgul se priseća kako je Hazal Hatun ubila njenu majku nateraći je da jede meso koje je otrovala i odluči da se osveti. Konur je mrtav, a Kongar staje uz rame Osmanu u borbi, što Balgaya šokira. Osman porazi Balgaya, a Kongar želi lično da mu presudi. On želi da mu preseče grkljan, ali Sofia dolazi i ustreli ga u ledja.

Osman ubija Balgaya. Sofia mu kaže da je on uradio dobar posao kad je ubio Balgaya, baš kao i ona kad je ubila Bamsi Bega.

The post Osnivač Osman 26. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/osnivac-osman-26-epizoda/feed/ 0
Osnivač Osman 25. epizoda! https://turske-serije.net/osnivac-osman-25-epizoda/ https://turske-serije.net/osnivac-osman-25-epizoda/#respond Sun, 02 Aug 2020 15:48:22 +0000 https://turske-serije.net/?p=150926 Osnivač Osman 25. epizoda! Balgay muči Kongara.Osman ispituje Hazal Hatun i želi da zna odakle je znala da je hrana otrovana. Ova kaže da je straža videla kako je monk dao otrov Zohri Hatun. Osman sumnja da je glavni krivac Sofia.Balgay naredjuje Kongaru da ubije Osmana.Nakon što je Sofia sigurna da je princ Salvador izdajnik, […]

The post Osnivač Osman 25. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Osnivač Osman 25. epizoda!

Balgay muči Kongara.Osman ispituje Hazal Hatun i želi da zna odakle je znala da je hrana otrovana. Ova kaže da je straža videla kako je monk dao otrov Zohri Hatun. Osman sumnja da je glavni krivac Sofia.Balgay naredjuje Kongaru da ubije Osmana.Nakon što je Sofia sigurna da je princ Salvador izdajnik, ona ga muči i šalje kao Osmanov venčani poklon. Salvador jredva živ dolazi u pleme, i sa poslednjim atomom snage govori Bamsi Begu da ga je Sofia ubila u znak osvete za smrt svog oca.Salvador umire u naručju Bamsi Bega.

Osman i Salvador se zaklinju da će osvetiti Salvadorovu smrt. Bamsi Beg ga zakopa pokraj sina Batura i prekriva zastavom Kaia. Osman je ogorčan što su izgubili Salvadora.

Kongar pokušava atentat na Osmana. Konur pokušava da zaštiti Osmana te prima bodež.Osman pobedjuje Kongara, ali ga ne ubija zbog ljubavi prema Konuru.Osman shvata da je Kongar drogiran i obećava Konuru da će on postati njihov alp.
Sofija okuplja vojnike i okružuje selo Kai, daje naredjenje da ni jedan turčin ne ostane živ.

The post Osnivač Osman 25. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/osnivac-osman-25-epizoda/feed/ 0
Osnivač Osman 24. epizoda! https://turske-serije.net/osnivac-osman-24-epizoda/ https://turske-serije.net/osnivac-osman-24-epizoda/#respond Sun, 02 Aug 2020 15:43:58 +0000 https://turske-serije.net/?p=150924 Osnivač Osman 24. epizoda! Osman i Bala konačno imaju vremena za njih dvoje. Osman govori Bali da želi sa njom da ima mnogo dece. Bala se boji da se to neće desiti zbog povrede stomaka koju je imala, ali ga ubedjuje da će uvek biti uz njega. Osman joj govori da će imati puno dece. […]

The post Osnivač Osman 24. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Osnivač Osman 24. epizoda!
Osman i Bala konačno imaju vremena za njih dvoje. Osman govori Bali da želi sa njom da ima mnogo dece. Bala se boji da se to neće desiti zbog povrede stomaka koju je imala, ali ga ubedjuje da će uvek biti uz njega. Osman joj govori da će imati puno dece.

Ajgul je uništena nakon saznanja, a Dundar Beg i Zohre joj ne mogu pomoći. Hazal Hatun, Dundareva prva žena i Bahadirova majka dolazi u pleme i kaže da će ostati neko vreme.

Sofija zna da je u opasnosti i šalje princa Salvadora da pita Osmana da joj se pridruži u borbi i da prihvati svaki njegov uslov. Osman razgovara sa Seldžan Hatun i kaže joj da pazi na Dundareve žene. Obe su ljubomorne, jedna ima Dundarevog sina, a druga je izgubila.

Nastavak na sledecoj strani

The post Osnivač Osman 24. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/osnivac-osman-24-epizoda/feed/ 0
Osnivač Osman 23. epizoda! https://turske-serije.net/osnivac-osman-23-epizoda/ https://turske-serije.net/osnivac-osman-23-epizoda/#respond Sun, 02 Aug 2020 15:39:41 +0000 https://turske-serije.net/?p=150922 Osnivač Osman 23. epizoda! Baygay planira da ubije Geyhata uz pomoć Osmana, a zatim da se oslobodi i Osmana, te da preuzme tron u Konyi.Osman se ženi sa Balom Hatun.Aygul i dalje ne zna da se udala za ubicu sopstvenog brata.Baygay je napadnut, ali ga spašavaju Kongar i Cerkutay i pomažu mu da pobegne. Napad […]

The post Osnivač Osman 23. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Osnivač Osman 23. epizoda!

Baygay planira da ubije Geyhata uz pomoć Osmana, a zatim da se oslobodi i Osmana, te da preuzme tron u Konyi.Osman se ženi sa Balom Hatun.Aygul i dalje ne zna da se udala za ubicu sopstvenog brata.Baygay je napadnut, ali ga spašavaju Kongar i Cerkutay i pomažu mu da pobegne.

Napad Kaia se dešava i u Ališarevom mansionu, a Bamsi Beg i Gunduz su pobednici.Dundar i Bahadir su uhvaćeni od strane Osmanovih alpa. Alpi ih ne napadaju, već odvode Osmanu. Bahadir govori ocu da možda Osman nije ubio njegovog brata.Dundar beg se nada da njegov sin nije u pravu.
Nastavak na sledecoj strani

The post Osnivač Osman 23. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/osnivac-osman-23-epizoda/feed/ 0
Osnivač Osman 22. epizoda! https://turske-serije.net/osnivac-osman-22-epizoda/ https://turske-serije.net/osnivac-osman-22-epizoda/#respond Sun, 02 Aug 2020 13:19:43 +0000 https://turske-serije.net/?p=150919 Osnivač Osman 22. epizoda! Dundar Beg je oženio Ajgul za Ališar Bega protiv Osmanove volje. Bahinder i Burčin su im se priodružili nakon što je Burčin sa dve strele ustrelila Bamsi Bega.Ališar želi da bude Sandžak Beg, ali je regularnim glasanjen ta čast pripala Gundezu. Osman je odveden od strane Ahi plemena u nov Šeikov […]

The post Osnivač Osman 22. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Osnivač Osman 22. epizoda!

Dundar Beg je oženio Ajgul za Ališar Bega protiv Osmanove volje. Bahinder i Burčin su im se priodružili nakon što je Burčin sa dve strele ustrelila Bamsi Bega.Ališar želi da bude Sandžak Beg, ali je regularnim glasanjen ta čast pripala Gundezu.

Osman je odveden od strane Ahi plemena u nov Šeikov kamp.Balgay pravi grupu koja će napasti i ubiti Geyhata. Geyhat se upućuje ka Sogut.Osman povraća snagu nakon dužeg oporavka.Osman saziva svoje Alpe kako bi saznao novosti, te smatra da se problem izmedju Ališar Bega i Kai može rešiti smrću Dundar Bega i njegovog sina Bahadira.

Baygaj oseća da se kod Kongara nešto menja, te ga podseća kako ga je uzeo golog, odgajao kao svog sina i od njega napravio ratnika Mongola.Kongar mu obećava da će mu on uvek biti otac, da će on uvek biti Mongol i da Osman neće ništa promeniti.

The post Osnivač Osman 22. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/osnivac-osman-22-epizoda/feed/ 0
Osnivač Osman 21. epizoda! https://turske-serije.net/osnivac-osman-21-epizoda/ https://turske-serije.net/osnivac-osman-21-epizoda/#respond Sun, 02 Aug 2020 13:00:54 +0000 https://turske-serije.net/?p=150916 Osnivač Osman 21. epizoda! Osman je verovao Ajgul I uputio je kod Ališar bega nakon razgovara sa njom , ali ona ga je izdala. Osman I Boran se sada susreću sa situacijom života I smrti. Dundar Beg želi da ga ubije svojim rukama, a istu želju ima I Ališar beg, ali komandant Geyhat ga želi.Osman […]

The post Osnivač Osman 21. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Osnivač Osman 21. epizoda!

Osman je verovao Ajgul I uputio je kod Ališar bega nakon razgovara sa njom , ali ona ga je izdala. Osman I Boran se sada susreću sa situacijom života I smrti. Dundar Beg želi da ga ubije svojim rukama, a istu želju ima I Ališar beg, ali komandant Geyhat ga želi.Osman je vezan I odvodi se Geyhatu. Dundar Beg se sa Zohrom I Ališar Begom upućuje ka mansion.

Osman je Balgaju dao lažne zakone. Balgay je posramljen kada to sazna od Geyhata.Saznanje da je Osman upućen ka Gejhatu ljuti Balgaja. On planira da krene sa svojim ljudima, pronadje ga I ubije.Na putu ka Konya Boke je napadnut od strane Balgaya, koji je zarobio Osman ai Borana za sebe. Osman I Boran ne mogu da pobegnu ma koliko pokušavali.Balgaj muči Osmana, a on mu na posletku kaže da će mu reći gde su pravi zakoni.
Nastavak na sledecoj strani

The post Osnivač Osman 21. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/osnivac-osman-21-epizoda/feed/ 0