Turske-Serije.Net https://turske-serije.net Turske Serije :: Indijske Serije :: Online :: Unapred :: Epizode Fri, 05 Jun 2020 17:35:43 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.1 Veličanstveni hotel 1. i 2. epizoda! https://turske-serije.net/velicanstveni-hotel-1-i-2-epizoda/ https://turske-serije.net/velicanstveni-hotel-1-i-2-epizoda/#respond Fri, 05 Jun 2020 17:35:43 +0000 https://turske-serije.net/?p=149778 Veličanstveni hotel 1. i 2. epizoda! 1 epizoda Julio Olmedo putuje u Hotel Grand kako bi posetio sestru koja tamo radi kao sobarica. Otkriva da je nestala i počinje istraživati što se dogodilo.Tu počinju misterije…. 2 epizoda Julio nalazi Christininu uniformu natopljenu krvlju, koje se rešio Diego, te obeća Aliciji da će otkriti istinu. Za […]

The post Veličanstveni hotel 1. i 2. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Veličanstveni hotel 1. i 2. epizoda!

1 epizoda

Julio Olmedo putuje u Hotel Grand kako bi posetio sestru koja tamo radi kao sobarica. Otkriva da je nestala i počinje istraživati što se dogodilo.Tu počinju misterije….

2 epizoda

Julio nalazi Christininu uniformu natopljenu krvlju, koje se rešio Diego, te obeća Aliciji da će otkriti istinu. Za to vreme Sofia se mora nositi sa strašnim posledicama svog pada.

Sve epizode serije Veličanstveni hotel

The post Veličanstveni hotel 1. i 2. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/velicanstveni-hotel-1-i-2-epizoda/feed/ 0
Betine dijagnoze 9. epizoda! https://turske-serije.net/betine-dijagnoze-9-epizoda/ https://turske-serije.net/betine-dijagnoze-9-epizoda/#respond Fri, 05 Jun 2020 16:00:52 +0000 https://turske-serije.net/?p=149755 Betine dijagnoze 9. epizoda! U Karlovoj klinici dan otpočinje burno. Zbog dva hitna slučaja Betty, Lizzy i Talula imaju pune ruke posla. Dok Betty i Lewandowski primaju privlačnu Barbaru Rehmann kod koje se sumnja na moždani udar, dr. von Arnstett i Lizzy obrađuju bračni par sportaša Nadju i Paula nakon teške biciklističke nesreće. Dr. Behring […]

The post Betine dijagnoze 9. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Betine dijagnoze 9. epizoda!

U Karlovoj klinici dan otpočinje burno. Zbog dva hitna slučaja Betty, Lizzy i Talula imaju pune ruke posla. Dok Betty i Lewandowski primaju privlačnu Barbaru Rehmann kod koje se sumnja na moždani udar, dr. von Arnstett i Lizzy obrađuju bračni par sportaša Nadju i Paula nakon teške biciklističke nesreće.

Dr. Behring se Lewandowski obraća za savet u vezi s pacijentkinjom Rehmann, reaguje neobično grubo i u potpunosti je prepušta specijalizantu. Kad ona pretrpi teški anafilaktički šok, Behring zna sve o njenom nepodnošenju lekova. Pre nego što Betty otkrije njihovu povezanost, suočena je s posledicama svojeg noćnog chatanja na platformi za upoznavanje i druženje.

Osim što je dr. von Arnstett zaokupljena parom sportaša, Paul joj još postavlja pitanje o ličnoj savesti.

Sve epizode serije Betine dijagnoze

The post Betine dijagnoze 9. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/betine-dijagnoze-9-epizoda/feed/ 0
Halka 4. epizoda! https://turske-serije.net/halka-4-epizoda/ https://turske-serije.net/halka-4-epizoda/#respond Fri, 05 Jun 2020 15:51:55 +0000 https://turske-serije.net/?p=149636 Halka 4. epizoda! Kaan i Džihanger se smatraju odgovornim za Emrahovo ubistvo, iako ga oni nisu počinili. Kaan upada u nevolje sa policijom sa kojima radi.Iskander je opsednut Kaanom i postaje pretnja za Himerija i Kana. Kaan i Džihangir moraju da zaštite sebe., iako to neće bitio lak zadatak. Naredba koja dolazi iz crvene sobe, […]

The post Halka 4. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Halka 4. epizoda!

Kaan i Džihanger se smatraju odgovornim za Emrahovo ubistvo, iako ga oni nisu počinili. Kaan upada u nevolje sa policijom sa kojima radi.Iskander je opsednut Kaanom i postaje pretnja za Himerija i Kana. Kaan i Džihangir moraju da zaštite sebe., iako to neće bitio lak zadatak.

Naredba koja dolazi iz crvene sobe, kojom upravlja Halka odrediće sudbine svih. Otkriva se tajanstvena osoba koja sedi u crvenoj sobi i saznaje čiji je prijatelj, a čiji neprijatelj.

Sve epiyode serije Halka

The post Halka 4. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/halka-4-epizoda/feed/ 0
Jama 93. epizoda! https://turske-serije.net/jama-93-epizoda/ https://turske-serije.net/jama-93-epizoda/#respond Thu, 04 Jun 2020 12:29:08 +0000 https://turske-serije.net/?p=149750 Jama 93. epizoda! U novoj epizodi Čukura, snimanoj kod kuće i prepunoj iznenađenja, ne uspevajući da reši probleme sa braćom, Jamač, kako bi pronašao rešenje, odluči da konstaltuje Vartola. Sa idejom koju je dobio od Vartola, Jamač traži pomoć starog prijatelja, ali neće dobiti očekivanu reakciju od Džumalija i Selima. I dok braća Kočovali odlučuju […]

The post Jama 93. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Jama 93. epizoda!

U novoj epizodi Čukura, snimanoj kod kuće i prepunoj iznenađenja, ne uspevajući da reši probleme sa braćom, Jamač, kako bi pronašao rešenje, odluči da konstaltuje Vartola. Sa idejom koju je dobio od Vartola, Jamač traži pomoć starog prijatelja, ali neće dobiti očekivanu reakciju od Džumalija i Selima. I dok braća Kočovali odlučuju da svoje probleme reše na njima svojstven način, Vartolu je u zatvoru i neće moći da interveniše.

Azer i Karadža, čiji se tajni razgovori nastavljaju, moraće da donesu odluku. Akin će učiniti korak u cilju približavanja Songul. Iako braća Kočovali pokušavaju da reše svoje druge probleme, predmet interesovanja postaju nove informacije do kojih će doći u vezi sa njihovim novim neprijateljem Arikom Boškom Erdenetom.

Sve epizode serije Jama

The post Jama 93. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/jama-93-epizoda/feed/ 0
Nastavlja se “Surovi Istanbul”, ali bez ovog glumca.. https://turske-serije.net/nastavlja-se-surovi-istanbul-ali-bez-ovog-glumca/ https://turske-serije.net/nastavlja-se-surovi-istanbul-ali-bez-ovog-glumca/#respond Thu, 04 Jun 2020 12:13:05 +0000 https://turske-serije.net/?p=149746 Nastavlja se “Surovi Istanbul”, ali bez ovog glumca.. Glumac Fikret Kuškan koji u seriji “Surovi Istanbul” igra lik Agaha Karačaja, obratio se javnosti na svom instagram nalogu i obavestio da zbog svoje zdravstvene situacije ne nastavlja snimanje finalnih epizoda serije. Sledi kompletna izjava glumca, objavljena na njegovom instagram profilu: “Zbog pandemija COVID19, mi se nalazimo […]

The post Nastavlja se “Surovi Istanbul”, ali bez ovog glumca.. appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Nastavlja se “Surovi Istanbul”, ali bez ovog glumca..

Glumac Fikret Kuškan koji u seriji “Surovi Istanbul” igra lik Agaha Karačaja, obratio se javnosti na svom instagram nalogu i obavestio da zbog svoje zdravstvene situacije ne nastavlja snimanje finalnih epizoda serije. Sledi kompletna izjava glumca, objavljena na njegovom instagram profilu:

“Zbog pandemija COVID19, mi se nalazimo u ovoj teškoj situaciji. Zbog moje hronične bolesti, spadam u rizičnu grupu i to želim da vam kažem. Nisam u mogućnosti da nastavima projekat “Surovi Istanbul”, koji toliko volim i kojem sam dao lik Agahu svih ovih 36 epizoda. Dobio sam izveštaje i strikna uputstva lekara. Sigurno shvatate da mi je bilo teško da donesem tu odluku. Tu je život koji želim da proživim i porodica koju sam dužan da obezbedim i za mene je najvažnije da ostanem živ. Hvala našoj produkcijskoj kompaniji Avšar Film i svim mojim kolegama na dosadašnjem razumevanju i podršci. Pozdrav svim mojim prijateljima.”

Inače, ostali glumci su nastavili snimanje ove serije, a nova, 37- a epizoda, nas očekuje već u ponedeljak 8-og juna.

The post Nastavlja se “Surovi Istanbul”, ali bez ovog glumca.. appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/nastavlja-se-surovi-istanbul-ali-bez-ovog-glumca/feed/ 0
Veličanstveni hotel- Uvod u seriju! https://turske-serije.net/velicanstveni-hotel-uvod-u-seriju/ https://turske-serije.net/velicanstveni-hotel-uvod-u-seriju/#respond Thu, 04 Jun 2020 11:39:38 +0000 https://turske-serije.net/?p=149743 Veličanstveni hotel- Uvod u seriju! Serija prati radnju u vreme vladavine kralja Alfonsa XIII, a snimljena je u palate aristokratske porodice Palacio de la Magdalena. U pitanju je drama sa elementima misterije. Autori serije su Ramóna Camposa i Geme R. Neire, a reditelj Carlosa Sedesa. Početak je 20-og veka, U luksuzni Grand Hotel stiže Julio […]

The post Veličanstveni hotel- Uvod u seriju! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Veličanstveni hotel- Uvod u seriju!

Serija prati radnju u vreme vladavine kralja Alfonsa XIII, a snimljena je u palate aristokratske porodice Palacio de la Magdalena. U pitanju je drama sa elementima misterije. Autori serije su Ramóna Camposa i Geme R. Neire, a reditelj Carlosa Sedesa.

Početak je 20-og veka, U luksuzni Grand Hotel stiže Julio Olmedo u potrazi za svojom sestrom Christinom,. Pri samom dolasku sazna da je otpuštena jer je ulovljena u krađi, nakon čega joj se izgubio svaki trag. Julio ne veruje u celu priču i odlučuje se predstaviti kao Julio Esponosa kako bi istražio sestrin nestanak i odluči se pridružiti hotelskom osoblju kao konobar.

Julio upoznaje Aliciju Alarcón, kćer vlasnice hotela u koju se istog trena zaljubi. Ipak ovaj par ne može biti zajedno jer je devojka verena za menadžera hotela Diega Murquia. Julio uz Alicijinu pomoć ubrzo počne otkrivati razne misteriozne tajne hotela.

Sve epizode serije Veličanstveni hotel.

The post Veličanstveni hotel- Uvod u seriju! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/velicanstveni-hotel-uvod-u-seriju/feed/ 0
Betty i njene dijagnoze 8. epizoda! https://turske-serije.net/betty-i-njene-dijagnoze-8-epizoda/ https://turske-serije.net/betty-i-njene-dijagnoze-8-epizoda/#respond Thu, 04 Jun 2020 11:27:04 +0000 https://turske-serije.net/?p=149739 Betty i njene dijagnoze 8. epizoda! Za Betty, a i za njene koleginice,ce Marvin Leistner je stari poznanik. Pati od bolesti staklenih kostiju, pa je zbog čestih preloma gotovo deo kliničkog inventara. Ipak, ovaj put rendgenske snimke pokazuju da preloma nema, ali Marvina će ipak jednu noć zadržati u bolnici. Roditelji su više nego zabrinuti […]

The post Betty i njene dijagnoze 8. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Betty i njene dijagnoze 8. epizoda!

Za Betty, a i za njene koleginice,ce Marvin Leistner je stari poznanik. Pati od bolesti staklenih kostiju, pa je zbog čestih preloma gotovo deo kliničkog inventara. Ipak, ovaj put rendgenske snimke pokazuju da preloma nema, ali Marvina će ipak jednu noć zadržati u bolnici. Roditelji su više nego zabrinuti i najradije bi ostali uz njega. Kad ih Betty napokon uspe poslati kući, a Marvina posle zatekne na građevinskoj skeli izvan bolesničke sobe, saznaje njegovu pravu dramu.

Marvin se oseća poput ptice u kavezu , a život prolazi mimo njega. Zato napokon želi nešto doživeti. Betty tu njegovu želju toliko uzme k srcu da čak prekorači granicu. Kao da to nije dovoljno, Betty uviđa da je model za ruke čija je koža oštećena kiselinom žrtva njene majke Wande, koja ima salon za nokte. Hoće li Betty uspeti da nagovori pacijentkinju da odustane od prijave?

 

Sve epizode serije Betty i njene diojagnoze

The post Betty i njene dijagnoze 8. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/betty-i-njene-dijagnoze-8-epizoda/feed/ 0
Odbegle neveste 5. epizoda! https://turske-serije.net/odbegle-neveste-5-epizoda/ https://turske-serije.net/odbegle-neveste-5-epizoda/#respond Thu, 04 Jun 2020 11:17:19 +0000 https://turske-serije.net/?p=149621 Odbegle neveste 5. epizoda! Almila ima tešku noć zbog ljubavnih jadi, a Šebnem je ubedjuje da ne odlazi i da ostane sa njom i njenom tetkom, jer se ona na nju i Kainat navikla.Ailmal je odlučna. Taksijem odlazi do aerodroma kako bi se vratila za Izmir. Egeova devojka, Nermin, dolazi kod Kainat.Ona je otvoreno pita […]

The post Odbegle neveste 5. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Odbegle neveste 5. epizoda!

Almila ima tešku noć zbog ljubavnih jadi, a Šebnem je ubedjuje da ne odlazi i da ostane sa njom i njenom tetkom, jer se ona na nju i Kainat navikla.Ailmal je odlučna. Taksijem odlazi do aerodroma kako bi se vratila za Izmir.

Egeova devojka, Nermin, dolazi kod Kainat.Ona je otvoreno pita da li su ona i Ege u bilo kakvoj vezi. Kainet je takodje iskrena, kaže da je zbog Egea došla u Istanbul i odbegla sa venčanog stola.Priznaje joj da ipak nije u vezi sa Egeom i da to nije moguće.

Šebnem organizuje zabavu povodom Kanetinog rodjendana.Kainet je iznenadjena kada sazna da joj je Ege pomogao oko zabave,a još više kada shvati da je i Almila tu.

 

Sve epiyode serije Odbegle neveste

The post Odbegle neveste 5. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/odbegle-neveste-5-epizoda/feed/ 0
Halka 3. epizoda! https://turske-serije.net/halka-3-epizoda/ https://turske-serije.net/halka-3-epizoda/#respond Thu, 04 Jun 2020 11:12:03 +0000 https://turske-serije.net/?p=149633 Halka 3. epizoda! Džihanger I Kaan stižu na isto mesto, dok otkrivaju tajnu koja im je promenila život.  Konobar Emrah koji je važan za njih obojicu nestaje.Džihanger I Kaan traže konobara.Ali Džihinger I Kaan nisu jedini koji traže konobara. . . Halka je sledeći plan  za Emraha. Ukoliko Kaan I Džihinger žele da saznaju istinu […]

The post Halka 3. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Halka 3. epizoda!

Džihanger I Kaan stižu na isto mesto, dok otkrivaju tajnu koja im je promenila život.  Konobar Emrah koji je važan za njih obojicu nestaje.Džihanger I Kaan traže konobara.Ali Džihinger I Kaan nisu jedini koji traže konobara. . . Halka je sledeći plan  za Emraha. Ukoliko Kaan I Džihinger žele da saznaju istinu o svojoj prošlosti, moraju pronaći Emraha pre Halke, da rizikuju I da se bore.

Kaan I Džihanger nisu svesni da se kreću ka velikoj opasnosti kako se sve više približavaju svom cilju.

 

Sve epiyode serije Halka

The post Halka 3. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/halka-3-epizoda/feed/ 0
Kasautii Zindagii Kay 265. epizoda! Prerna sazna istinu o Anuragovoj nesreći! https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-265-epizoda-prerna-sazna-istinu-o-anuragovoj-nesreci/ https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-265-epizoda-prerna-sazna-istinu-o-anuragovoj-nesreci/#respond Wed, 03 Jun 2020 01:05:57 +0000 https://turske-serije.net/?p=149723 Prerna mora da bira da li će da podrži Bađađa ili Anuraga.Ona razmišlja da je Bađađ prekinuo njihov dogovor I da je povredio Anuraga. Za to vreme se Bađađ seća trenutaka provedenih sa Prernom I pita se kada mu je postala toliko važna. On razmišlja da je Prerna dobra žena I da je zbog nje […]

The post Kasautii Zindagii Kay 265. epizoda! Prerna sazna istinu o Anuragovoj nesreći! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Prerna mora da bira da li će da podrži Bađađa ili Anuraga.Ona razmišlja da je Bađađ prekinuo njihov dogovor I da je povredio Anuraga. Za to vreme se Bađađ seća trenutaka provedenih sa Prernom I pita se kada mu je postala toliko važna. On razmišlja da je Prerna dobra žena I da je zbog nje odlučio da ne povredi Basu porodicu.

Prerna odluči da se na sudu bori protiv Bađađa.Anurag govori Anupu da Bađađ nije namerno izazvao nezgodu, već ga je on na to naterao, skočio je ispred auta. Anurag nije svestan da je Prerna čula ceo razgovor. Ona je razočarana u Anupama.

Tanvi odlazi da poseti Bađađa I govori mu loše o Prerni, a on je moli da to ne čini. Anurag  govori Prerni da je sve učinio za njenu sreću I da Bađađ zaslužuje da bude u zatvoru.Prerna  ga pita da li zbog toga oseća krivicu. Anurag negira.

The post Kasautii Zindagii Kay 265. epizoda! Prerna sazna istinu o Anuragovoj nesreći! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-265-epizoda-prerna-sazna-istinu-o-anuragovoj-nesreci/feed/ 0