Turske-Serije.Net https://turske-serije.net Turske Serije :: Indijske Serije :: Online :: Unapred :: Epizode Wed, 08 Jul 2020 19:22:41 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 Kasautii Zindagii Kay – 321. epizoda – Sonalika se izvini Prerni! https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-321-epizoda-sonalika-se-izvini-prerni/ https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-321-epizoda-sonalika-se-izvini-prerni/#respond Wed, 08 Jul 2020 19:22:41 +0000 https://turske-serije.net/?p=150309 Kasautii Zindagii Kay – 321. epizoda – Sonalika se izvini Prerni! Moloj izgrdi Niveditu i Mohini jer su optužile Prernu za krađu i pozvale policiju. Anurag svima govori da novac nije nađen u kući Šarminih i da su nedužni. Policija pronađe novac u vili Basuovih. Sonalika/Komolika i Mohini su šokirane. Nasamo, Prerna se ruga Sonaliki […]

The post Kasautii Zindagii Kay – 321. epizoda – Sonalika se izvini Prerni! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Kasautii Zindagii Kay – 321. epizoda – Sonalika se izvini Prerni!
Moloj izgrdi Niveditu i Mohini jer su optužile Prernu za krađu i pozvale policiju. Anurag svima govori da novac nije nađen u kući Šarminih i da su nedužni. Policija pronađe novac u vili Basuovih. Sonalika/Komolika i Mohini su šokirane.
Nasamo, Prerna se ruga Sonaliki i govori joj kako je ukapirala njen plan. Videla je kako uzima otisak ključa u sapunu i premestila je novac kako bi joj uništila plan. Zapreti joj da će vrlo brzo njen pravi identitet biti razotkriven pred svima. Policija traži od Basuovih da idući put prvo provere lepo svoj dom pre nego što ih pozovu. Moloj traži od Sonalike da se izvini Prerni i ova biva primorana da to i uradi.
Kasnije, Sonalika se pravi fina pred Anuragom. Kaže mu kako je pogrešno procenila Prernu i moli ga da joj oprosti ako može. Anurag joj govori da ga je to povredilo i da ne pravi više takvu grešku. On zamalo vidi njegove i Prernine slike sa veridbe, ali Sonalika to spreči.
Šivani i Prerna pričaju o incidentu i Sonaliki i njenom planu. Šivani hvali Prernu što je prozrela Sonalikin plan i što je ova na kraju morala da joj se izvini.
Ronit obeća Sonaliki da će narednog jutra da ubije Prernu i njenu bebu.
Mohini pokušava da “izvadi fleke” kod Anuraga, ali ne ide joj baš najbolje. Anurag da Prerni slobodan dan.
Ronit i Sonalika se spremaju da sprovedu svoj plan. Kraj epizode
Picture source: tellyworld.in

The post Kasautii Zindagii Kay – 321. epizoda – Sonalika se izvini Prerni! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-321-epizoda-sonalika-se-izvini-prerni/feed/ 0
Shakti! Sestre 980. epizoda! Hir i Virat posegnu za samoubistvom pred porodicama! https://turske-serije.net/shakti-sestre-980-epizoda-hir-i-virat-posegnu-za-samoubistvom-pred-porodicama/ https://turske-serije.net/shakti-sestre-980-epizoda-hir-i-virat-posegnu-za-samoubistvom-pred-porodicama/#respond Wed, 08 Jul 2020 15:34:06 +0000 https://turske-serije.net/?p=150301 Sestre – 7. 7. 2020. – Hir i Virat posegnu za samoubistvom pred porodicama! Prevod: Maja 🙂 Virat pita prodavca da uzme neke stvari u zamenu za njegovu zlatnu ogrlicu. Prodavac se složi i uzme mu ogrlicu, te ode po stvari. Dalđit pita oca šta da radi. Sant Bakš mu predlaže da stavi Virata iza […]

The post Shakti! Sestre 980. epizoda! Hir i Virat posegnu za samoubistvom pred porodicama! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Sestre – 7. 7. 2020. – Hir i Virat posegnu za samoubistvom pred porodicama!

Prevod: Maja 🙂

Virat pita prodavca da uzme neke stvari u zamenu za njegovu zlatnu ogrlicu. Prodavac se složi i uzme mu ogrlicu, te ode po stvari. Dalđit pita oca šta da radi. Sant Bakš mu predlaže da stavi Virata iza rešetaka kako bi ga sprečili i doveli u red, to je jedino rešenje. Virat ga poziva i traži mu da izvede sve napolje. Ovaj ga besno pita koja je to nova drama, a Virat mu odvraća da možda sreće svog sina sad po poslednji put – i prekida vezu. Sant Bakš saopšti da će pozvati Haraka Singa, ali ga supruga Parmit zaustavlja u strahu da mogu zato izgubiti Virata; ona ne želi da izgube sina. Virat dolazi u Harakovu kuću sa Nutan i susedima, a Viren ga ugleda i prokomentariše kako se on uporno vraća natrag. Šano pomisli da su se sad svi opet sjatili kad se karantin obustavio, toga se nije uželela. Virat izjavljuje da želi dokazati svoju ljubav.

Viren doziva svog brata Haraka. Ravi poželi Viratu sve najbolje, ali ga moli da ide jer im ne treba još briga budući da već brinu zbog epidemije koronavirusa. Viratova porodica isto dolazi tu, nije nikome jasno zašto su se tako okupili. Virat im govori da ne mogu još uvek poverovati da su Hir i on u braku, a jesu i Hir danas kao po običaju prekida svoj post uz njega. Ravi ne razume zašto bi Hir postila za njega danas. Virat odgovara da njih dvoje imaju puno neprijatelja, pa Hir posti da održi blagostanje i snagu njihove ljubavi. Prito dolazi i kaže da je već dala hranu Hir tako da Hir nije postila. Hir stiže tu u crvenoj haljini sa sindurom na čelu i molitvenim tanjirom u ruci, pa kazuje da je njena baka pola u pravu i pola u krivu. Prito se seti kad ju je zapazila kod zatvorenog prozora. Hir stiže i staje blizu Virata, pa priznaje da od jutra nije ni jela ni pila nego potpuno posti. Prito se namršti na Hir kako se usudila na to.

Nastavak na sledecoj strani

The post Shakti! Sestre 980. epizoda! Hir i Virat posegnu za samoubistvom pred porodicama! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/shakti-sestre-980-epizoda-hir-i-virat-posegnu-za-samoubistvom-pred-porodicama/feed/ 0
Betty i njene dijagnoze – 20. epizoda https://turske-serije.net/betty-i-njene-dijagnoze-20-epizoda/ https://turske-serije.net/betty-i-njene-dijagnoze-20-epizoda/#respond Wed, 08 Jul 2020 11:07:35 +0000 https://turske-serije.net/?p=150287 Betty i njene dijagnoze – 20. epizoda Lizzy je i dalje teško što mora da krije ono što ima sa prof. Wehmannom. Konrad Schönfelder pati od Huntingtonove bolesti. Betty, koja je zabrinuta za njega, ne usuđuje se da to podeli sa ćerkom Carlom, iako je bolest nasledna. Carla je trudna, dete bi moglo da bude […]

The post Betty i njene dijagnoze – 20. epizoda appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Betty i njene dijagnoze – 20. epizoda
Lizzy je i dalje teško što mora da krije ono što ima sa prof. Wehmannom.
Konrad Schönfelder pati od Huntingtonove bolesti. Betty, koja je zabrinuta za njega, ne usuđuje se da to podeli sa ćerkom Carlom, iako je bolest nasledna. Carla je trudna, dete bi moglo da bude pogođeno bolešću, zbog čega je Schönfelder pod još većim pritiskom.
Dr. Behring i Lizzy se bave nekim pacijentom. Zbog spleta okolnosti, Behring mora biti jako brz.
Betty bi da se približi svom ocu, a upoznaje i bolničara hitne pomoći, simpatičnog Stevea. Behring i Helena su sve bliži.
Talula i Lewandonski krenu odneti neke kutije u skladište, i završe zaključani. Hoće li ih Sascha Valentino osloboditi?

The post Betty i njene dijagnoze – 20. epizoda appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/betty-i-njene-dijagnoze-20-epizoda/feed/ 0
Shakti! Sestre 979. epizoda! Hir posti za Virata, on spreman umreti! https://turske-serije.net/shakti-sestre-979-epizoda-hir-posti-za-virata-on-spreman-umreti/ https://turske-serije.net/shakti-sestre-979-epizoda-hir-posti-za-virata-on-spreman-umreti/#respond Tue, 07 Jul 2020 18:13:15 +0000 https://turske-serije.net/?p=150291 Sestre – 6. 7. 2020. – Hir posti za Virata, on spreman umreti! Prevod: Maja Kod kuće, Soham izjavljuje da ne može više gledati ovakvo stanje mesecima i da će učiniti da Hir i Virat pobegnu zajedno. Harak Sing ga ljutito ošamari i opomene, očito se protivi i samoj pomisli na to. Naredio mu je […]

The post Shakti! Sestre 979. epizoda! Hir posti za Virata, on spreman umreti! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Sestre – 6. 7. 2020. – Hir posti za Virata, on spreman umreti!

Prevod: Maja 🙂

Kod kuće, Soham izjavljuje da ne može više gledati ovakvo stanje mesecima i da će učiniti da Hir i Virat pobegnu zajedno. Harak Sing ga ljutito ošamari i opomene, očito se protivi i samoj pomisli na to. Naredio mu je da ima granice i da donosi svoje odluke kad oni budu bili mrtvi, ali pošto su sad živi mora da ćuti strpljivo. Onamo, Prito ošamari Nutan (jednu osobu iz zajednice evnuha što je večito pomagala Hir i Viratu) i naredi joj da zapamti da neće dopustiti da Hir postane i završi kao Somija, pa makar dala svoj život za to. Nutan odvraća da ni ne želi da Hir završi kao Somija budući da je Somijina i Harmanova ljubavna priča završila neispunjeno, a namera joj je da priča Virata i Hir ima srećan kraj. Prito pogleda besno i vrati se kući gde zatekne Hir sa povređenom rukom, te se zabrine za nju; no, Hir odbija njenu pomoć već odlazi sama k prozoru i govori mesecu. Želja joj je da posti (karwachauth) za svog Virata i da se pomoli kako priliči, treba joj podrška. Šano prilazi njenoj prostoriji i traži joj telefon, a Hir joj ga vraća i priznaje da želi postiti za muža. Šano se iznenadi i kaže da sutra nema posta, ali Hir je uporna. Šano se smeška i misli neka Hir posti da je to približi Viratu, a onda iščekuje skandal. Hir je upita za pravila posta, a ova se osmehuje zlobno i počinje da objašnjava.

Milicijska momčad odvodi Virata njegovoj kući. Sant Bakš otvara vrata i besno im odvrati da je trebalo da ga zaustave i smire, a ne dovode kod njega. Oficir podseća da je Virat njegov sin, gde je drugde mogao da ga dovede. Virat opet podseća da više nije njegov sin, jer ga se odrekao i napustio ga. Gurvinder bi htela da Virata pregleda lekar, ali Sant Bakš se izdere na nju da gleda svoja posla i zatvara vrata rekavši da će Virat sam sebe da leči kad se sam i upropastio.

Nastavak na sledecoj strani

The post Shakti! Sestre 979. epizoda! Hir posti za Virata, on spreman umreti! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/shakti-sestre-979-epizoda-hir-posti-za-virata-on-spreman-umreti/feed/ 0
Badtameez Dil – 90. epizoda! https://turske-serije.net/badtameez-dil-90-epizoda/ https://turske-serije.net/badtameez-dil-90-epizoda/#respond Mon, 06 Jul 2020 21:20:03 +0000 https://turske-serije.net/?p=150282 Abeer govori da će napraviti scenu. Meher mu kaže da uživa na zabavi i vodi svoj posao. Potom ode u kuhinju i žali se Suman. Ona joj govori da bi trebala reći Abeeeu da je Akšat njen prijatelj koji je bio uz nju 6 godina i za koga će se udati. Tetka dođe i ona […]

The post Badtameez Dil – 90. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Abeer govori da će napraviti scenu. Meher mu kaže da uživa na zabavi i vodi svoj posao. Potom ode u kuhinju i žali se Suman. Ona joj govori da bi trebala reći Abeeeu da je Akšat njen prijatelj koji je bio uz nju 6 godina i za koga će se udati. Tetka dođe i ona i Suman se raspravljaju gdje Suman brani Abeera, a tetka Akšata. Meher smiruje situaciju. Kasnije, Abeer dolazi do Meher i ona mu kaže da je udata za Akšata. Tetka dovodi Akšata na zabavu dok jr Abeer ljubomoran. Akšat se nasmije, Abeer zamisli da ga je ošamario, ali ipak mu samo pruži ruku u stvarnosti. Akšat je divan prema svima, hvali Meher, šali se sa Satišom, pomaže Suman. Abeeru to sve smeta. Akšat i Meher su bliski i Abeer ludi. Tetka ga dodatno provocira. Govori da ako ima imalo samopoštovanja, otići će. Abeer ode ljutito. Napije se i nazove Suman. Javi se Meher, on ne skonta i priča kako je Akšat previše dobar, da budi oprezni i da čuva Meher. Ona je njegova. Meher mi odbrusi da su razvedeni, ali on je zaspao. Ona se u sebi pomoli da je Abeer pusti.
Najava: Neko donosi Abeeru doručak. Abeer pita Satiša da li je on. On negira. Kuber dolazi i govori da je on. Preuzeo je 51% akcija u kompaniji i novi je šef. Abeer je iznenađen.

The post Badtameez Dil – 90. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/badtameez-dil-90-epizoda/feed/ 0
Treća sezona serije “Zakletva” bez Rejhan?? https://turske-serije.net/treca-sezona-serije-zakletva-bez-rejhan/ https://turske-serije.net/treca-sezona-serije-zakletva-bez-rejhan/#respond Mon, 06 Jul 2020 16:41:47 +0000 https://turske-serije.net/?p=150276 Treća sezona serije “Zakletva” bez Rejhan?? Druga sezona serije “Zakletva”  završila se puna misterija. Naime, ako se sećate došlo je do pucnjave, te je neko ranjen. Da li je to možda Rejhan??? Ono što zasigurno znamo, to je da se lepa glumica, Özge Yağız sa krajem druge sezone oprostila od uloge Rejhan. Ovo je potvrdio […]

The post Treća sezona serije “Zakletva” bez Rejhan?? appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Treća sezona serije “Zakletva” bez Rejhan??

Druga sezona serije “Zakletva”  završila se puna misterija. Naime, ako se sećate došlo je do pucnjave, te je neko ranjen. Da li je to možda Rejhan??? Ono što zasigurno znamo, to je da se lepa glumica, Özge Yağız sa krajem druge sezone oprostila od uloge Rejhan. Ovo je potvrdio I njen kolega Gokberk Demirci, koji tumači Emirov lik, sa emotivnom porukom:

“Tačno je da Ozge Yağız neće igrati u drugoj sezoni serije “Zakletva”. Glumica  je završila svoju ulogu u seriji zbog svog ugovora I scenarija. U trećoj sezoni ćemo nastaviti sa našom pričom koja će vas oduševiti kao I prvog dana. Cenimo vase razumevanje, zdrav razum I vase zanimanje. Vidimo se u trećoj sezoni.”

Kako se sezona mistično završila, jasno je bilo da će biti I treće sezone, a glumac je sada to I potvrdio. Ono što se nagadja je šta će biti sa ulogom Rejhan u seriji? Da li Rejhan umire ili će je pak zameniti druga glumica. Ostanite sa nama I prvi saznajte najnovije vesti.

 

Sve epizode serije Zakletva

The post Treća sezona serije “Zakletva” bez Rejhan?? appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/treca-sezona-serije-zakletva-bez-rejhan/feed/ 0
Pokucaj na moja vrata 1. epizoda! https://turske-serije.net/pokucaj-na-moja-vrata-1-epizoda/ https://turske-serije.net/pokucaj-na-moja-vrata-1-epizoda/#respond Mon, 06 Jul 2020 16:14:45 +0000 https://turske-serije.net/?p=150266 Pokucaj na moja vrata 1. epizoda! Eda Yıldız je prošle godine osvojila stipendiju za studiranje u inostranstvu, dok je bila prva studentkinja, ali kad joj je stipendija u posljednjem trenutku zaustavljena, život Ede se okrene se naopako. Ona je izbačena sa sveučilišta i ostaje maturantkinja u srednjoj školi. Ona mesecima pokušava doći do Serkana Bolata, […]

The post Pokucaj na moja vrata 1. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Pokucaj na moja vrata 1. epizoda!

Eda Yıldız je prošle godine osvojila stipendiju za studiranje u inostranstvu, dok je bila prva studentkinja, ali kad joj je stipendija u posljednjem trenutku zaustavljena, život Ede se okrene se naopako. Ona je izbačena sa sveučilišta i ostaje maturantkinja u srednjoj školi.

Ona mesecima pokušava doći do Serkana Bolata, koji je smanjio stipendiju, ali ne može se sa njim upoznati. Počinje da radi u cvećaru svoje tetke.

Nastavak na sledecoj strani

The post Pokucaj na moja vrata 1. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/pokucaj-na-moja-vrata-1-epizoda/feed/ 0
VESTI! SESTRE, Virat i Hir od večeras ponovo sa nama! Evo šta sledi! https://turske-serije.net/vesti-sestre-virat-i-hir-od-veceras-ponovo-sa-nama-evo-sta-sledi/ https://turske-serije.net/vesti-sestre-virat-i-hir-od-veceras-ponovo-sa-nama-evo-sta-sledi/#respond Mon, 06 Jul 2020 15:42:14 +0000 https://turske-serije.net/?p=150263 VESTI! SESTRE, Virat i Hir od večeras ponovo sa nama! Evo šta sledi! Prevod: Maja Došao je i taj čas da se nastavi sa prikazivanjem ove naše omiljene serije, a to je upravo od večeras 6. 7. i zatim svakog radnog dana od 20:00 kad izlaze nove epizode premijerno. Ko nije ispratio seriju ili je […]

The post VESTI! SESTRE, Virat i Hir od večeras ponovo sa nama! Evo šta sledi! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
VESTI! SESTRE, Virat i Hir od večeras ponovo sa nama! Evo šta sledi!

Prevod: Maja 🙂

Došao je i taj čas da se nastavi sa prikazivanjem ove naše omiljene serije, a to je upravo od večeras 6. 7. i zatim svakog radnog dana od 20:00 kad izlaze nove epizode premijerno. Ko nije ispratio seriju ili je pak zaboravio o čemu se ona radi, u zasebnoj kategoriji pod imenom serije (Sestre/Shakti) može pronaći poslednje prevedene epizode i ukratko se podsetiti dokle je radnja stigla. No, nije na odmet da se kratko i u okviru ovog članka prisetimo šta se poslednje dešavalo u seriji… ali i da bacimo koji spojler na ono što možemo očekivati u novim epizodama, a biće nezaboravno.

Virat i Hir su najzad shvatili svoja osećanja jedno prema drugom i krišom se venčali, ali njihove porodice su jasno bile protivnici toga i odbile da prihvate taj brak. Virat je, zbog želje da bude s Hir, napustio svoju porodicu, kuću i nasledstvo i postao skitnica ispred njene kuće. Hir je, s druge strane, zarobljena u svom domu i jedino gde može da ga vidi jeste prozor (i poneki video poziv, ako se setimo specijalnih epizoda u doba korone). Međutim, u novim epizodama ovo stanje će se promeniti jer će dvoje ljubavnika razdvojenih već više od nekoliko meseci skupiti snagu da se odupre svakom pritisku i da se spoje.

 

Nastavak na sledecoj strani

The post VESTI! SESTRE, Virat i Hir od večeras ponovo sa nama! Evo šta sledi! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/vesti-sestre-virat-i-hir-od-veceras-ponovo-sa-nama-evo-sta-sledi/feed/ 0
Kasautii Zindagii Kay – 320. epizoda – Komolikin plan propadne! https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-320-epizoda-komolikin-plan-propadne/ https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-320-epizoda-komolikin-plan-propadne/#respond Mon, 06 Jul 2020 11:24:43 +0000 https://turske-serije.net/?p=150223 Kasautii Zindagii Kay – 320. epizoda – Komolikin plan propadne! Moloj kaže vozaču da požuri jer kasni na zabavu. Anurag se raspituje za dolazak policije i hapšenje Prerne. Anurag samouvereno kaže da Prerna ne može ništa da ukrade i ponudi da da garanciju. Komolika želi da policija potraži novac u Prerninoj kući. Anurag ne želi […]

The post Kasautii Zindagii Kay – 320. epizoda – Komolikin plan propadne! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Kasautii Zindagii Kay – 320. epizoda – Komolikin plan propadne!

Moloj kaže vozaču da požuri jer kasni na zabavu. Anurag se raspituje za dolazak policije i hapšenje Prerne.
Anurag samouvereno kaže da Prerna ne može ništa da ukrade i ponudi da da garanciju. Komolika želi da policija potraži novac u Prerninoj kući.
Anurag ne želi da policija pretraži njenu kuću, ali Prerna pristane na to. Mohini odbije da ide, ali Komolika želi da vidi kako dokazuju da Prerna nije u pravo.
Vina ismeva Mohini da je njena snaja gora od Komolike. Kasnije prikažu da je Komolika odnela torbu punu novca u Prerninu kuću.
Takođe otkrije da je ostavila torbu u ormanu i da je videla Anuraga u njenoj sobi. Anurag je ljut na Komoliku zbog pretresanja Prernine kuće.
Policija pretraži Prerninu sobu dok Anurag pokuša da sakrije album. On baci na balkon album. Komolika pokupi slike sa veridbe Anuraga i Prerne.
Policija pronađe torbu. Komolika je srećna. U torbi je samo odeća pa se policija izvini. Anurag traži od Komolike da se izvini. Prerna želi da se radna soba proveri.

The post Kasautii Zindagii Kay – 320. epizoda – Komolikin plan propadne! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-320-epizoda-komolikin-plan-propadne/feed/ 0
Kasautii Zindagii Kay – 319. epizoda – Komolika optuži Prernu za krađu! https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-319-epizoda-komolika-optuzi-prernu-za-kradu/ https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-319-epizoda-komolika-optuzi-prernu-za-kradu/#respond Mon, 06 Jul 2020 11:23:49 +0000 https://turske-serije.net/?p=150220 Kasautii Zindagii Kay – 319. epizoda – Komolika optuži Prernu za krađu! Prerna podseti Mohini da je zbog ljubavi spasila Anuraga. Vina i Šivani svedoče njihovom razgovoru dok Prerna želi da Mohini bude oprezna kada je Sonalika u pitanju. Komolika počne da viče da su pokradeni. Optuži Prernu da je uzela novac. Mohini želi da […]

The post Kasautii Zindagii Kay – 319. epizoda – Komolika optuži Prernu za krađu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Kasautii Zindagii Kay – 319. epizoda – Komolika optuži Prernu za krađu!

Prerna podseti Mohini da je zbog ljubavi spasila Anuraga. Vina i Šivani svedoče njihovom razgovoru dok Prerna želi da Mohini bude oprezna kada je Sonalika u pitanju.
Komolika počne da viče da su pokradeni. Optuži Prernu da je uzela novac.
Mohini želi da se Anurag vrati sa posla. Vina želi da odvede Prernu iz kuće Basuovih, ali Mohini kaže da niko neće otići dok ne dođe policija.
Anurag samo što ne vidi svoju sliku sa Prernom kad ga Šivani pozove i kaže mu da se što pre vrati.
Mohini i Komolika nastave da vređaju Prernu. Anurag zove Mohini i traži od nje da ne zove policiju. Komolika optuži Vinu da je ona mozak operacije.
Vina počne da primećuje Komoliku u Sonaliki. Policija stiže u vilu Basuovih. Mohini im kaže da su Prerna i njena porodica pokrali novac.
Anurag brzo vozi i udari drugi auto. Vlasnik auta pobesni i odvede ga u policijsku stanicu da bi naplatio štetu.
Prernu samo što ne uhapse kad Anurag stigne da je spasi.

The post Kasautii Zindagii Kay – 319. epizoda – Komolika optuži Prernu za krađu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-319-epizoda-komolika-optuzi-prernu-za-kradu/feed/ 0