Turske-Serije.Net https://turske-serije.net Turske Serije :: Indijske Serije :: Online :: Unapred :: Epizode Mon, 18 Feb 2019 19:14:06 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.9 Ishq Mein Marjawan – 399. ep. – Dip je pao sa zgrade?! https://turske-serije.net/ishq-mein-marjawan-399-ep-dip-je-pao-sa-zgrade/ https://turske-serije.net/ishq-mein-marjawan-399-ep-dip-je-pao-sa-zgrade/#respond Mon, 18 Feb 2019 19:14:06 +0000 https://turske-serije.net/?p=134476 Dip i Rađ počinju utrku.Dip kaže da nikada neće moći da bude on. Rađ mu odgovara da je došao na svijet prije njega i da će isto tako da ga napusti prije nego on. Dip mu kaže da započnu trku ako je završio. Trka počinje. Arohi zove Dipa i govori mu da prestane sa ovim. […]

The post Ishq Mein Marjawan – 399. ep. – Dip je pao sa zgrade?! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Dip i Rađ počinju utrku.Dip kaže da nikada neće moći da bude on. Rađ mu odgovara da je došao na svijet prije njega i da će isto tako da ga napusti prije nego on. Dip mu kaže da započnu trku ako je završio. Trka počinje.

Arohi zove Dipa i govori mu da prestane sa ovim. Želi da ga ubije.Rađ zove Arohi i govori joj da će uskoro saznati šta se desilo Dipu. Arohi ga pita šta mu je učinio. Odgovara joj da je ostalo još samo 10 minuta. Dipov auto i kočnice otkazuju. Arohi je zapanjena. Vasu pita šta joj je rekao. Arohi mu kaže da Dipove kočnice ne reaguju. Arohi zove Dipa ali je njegov broj nedostupan. Rađ kaže da će Dip umrijeti brzo.

Vasu kaže da je Dipov broj zauzet. Arohi kaže da je to Rađovo djelo. Dip prekida. Arohi ga zove i govori da su mu otkazale kočnice i da je Rađ kriv za to. Dip joj kaže da ne brine i da će to srediti. Pita je da dođe na mjesto gdje će se sve odigrati.

Tara je u svom autu. Vasu je zovi i moli je da zaštiti Dipa. Rađ mu je pokvario kočnice.Tara zove Virata i govori mu da bude tamo gdje su se dogovorili. Veoma je važno. Dip pokušava da zaustavi kola. Arohino auto se zaustavlja. Pokušava dobiti Dipa.

Rađ izlazi iz auta. Kreće se ka vrhu zgrade gdje je ugledao crvenu torbu. Dip dolazi za njim i govori mu da ne može uzeti ono što je njegovo kao što je i uvijek. Rađ mu kaže da je on takođe uzeo njegovu sreću. On će uzeti taj ključ. Dip mu kaže da ga nikada neće uzeti. Arohi zaustavlja Taru i moli je da je odvede Dipu. Njegov život je u opasnosti. Tara kaže da ide tamo da ga spasi. On je njen. Tara odlazi.

Arohi  nalazi prevoz. Dip i Rađ se bore. Dip ga drži. Rađ se oslobađa i udara Dipa. Rađ ga ubode nekim štapom. Dip ga vadi. Arohi zove Dipa. Neko od njih dvojice je pao sa zgrade. Arohi vrišti. Misli da je Dip. Kreće ka njemu. Vasu i Tara takođe dolaze.

Najava: Dip je odvezen u bolnicu. Doktor kaže da mu je žao.

The post Ishq Mein Marjawan – 399. ep. – Dip je pao sa zgrade?! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/ishq-mein-marjawan-399-ep-dip-je-pao-sa-zgrade/feed/ 0
Žena 25. i 26. epizoda! Da li će Širin pomoći Bahar? https://turske-serije.net/zena-25-i-26-epizoda-da-li-ce-sirin-pomoci-bahar/ https://turske-serije.net/zena-25-i-26-epizoda-da-li-ce-sirin-pomoci-bahar/#respond Mon, 18 Feb 2019 16:10:24 +0000 https://turske-serije.net/?p=134466 Žena 25. i 26. epizoda! Da li će Širin pomoći Bahar? 25 epizoda Baharini bližnji su srećni jer saznaju da za Bahar ima nada jer je pronadjen donator.Ipak, šokira ih činjenica da donator mora biti Širin.Piril je šokirana kad čuje od muža da on ostaje, a ona odlazi sa decom u Ameriku.Envir i njegova supruga […]

The post Žena 25. i 26. epizoda! Da li će Širin pomoći Bahar? appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Žena 25. i 26. epizoda! Da li će Širin pomoći Bahar?
25 epizoda
Baharini bližnji su srećni jer saznaju da za Bahar ima nada jer je pronadjen donator.Ipak, šokira ih činjenica da donator mora biti Širin.Piril je šokirana kad čuje od muža da on ostaje, a ona odlazi sa decom u Ameriku.Envir i njegova supruga saznaju da je i Širin bolesna.Enver je uporan da učini sve kako bih Bahar ozdravila.Envir govori Hatidže da joj je Bahar kćerka isto koliko i Širin.

26 epizoda
Bahar saznaje od svojih bližnjih da je pronadjen donator i da će joj život biti spašen.Ipak, niko joj ne govori ko je donor.Bahar sa nestrpljenjem očekiuje donora.Sarp saznaje za celu situaciju i šta se dešava izmedju Bahar i Širin.

The post Žena 25. i 26. epizoda! Da li će Širin pomoći Bahar? appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/zena-25-i-26-epizoda-da-li-ce-sirin-pomoci-bahar/feed/ 0
Žena 23. i 24. epizoda! Širin može spasiti Bahar život! https://turske-serije.net/zena-23-i-24-epizoda-sirin-moze-spasiti-bahar-zivot/ https://turske-serije.net/zena-23-i-24-epizoda-sirin-moze-spasiti-bahar-zivot/#respond Mon, 18 Feb 2019 16:07:46 +0000 https://turske-serije.net/?p=134310 Žena 23. i 24. epizoda! Širin može spasiti Bahar život! 23 epizoda Piril želi da pažljivo pogleda Bahar i decu.Zbog straha da će izgubiti život on pokušava da ubedi Alpa da ode u Ameriku što je pre moguće.Alp ne želi da pobegne.Džejda I Yeliz žele da se osvete Širin.Baharina bolest napreduje i ona postaje veoma […]

The post Žena 23. i 24. epizoda! Širin može spasiti Bahar život! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Žena 23. i 24. epizoda! Širin može spasiti Bahar život!
23 epizoda
Piril želi da pažljivo pogleda Bahar i decu.Zbog straha da će izgubiti život on pokušava da ubedi Alpa da ode u Ameriku što je pre moguće.Alp ne želi da pobegne.Džejda I Yeliz žele da se osvete Širin.Baharina bolest napreduje i ona postaje veoma slaba.

24 epizoda

Širin vidi Alpa i u šoku je jer ne zna šta da radi.Bahar želi da bude sa Arifom koji ju je podržavao u svim trenucima, u dobrim i lošim danima.Medjutim Arif više ne može da kontroliše svoja osećanja i postaje ljubomoran.Jale saznaje da Širin može spasiti Bahar i razmišlja kako da im to saopšti.

The post Žena 23. i 24. epizoda! Širin može spasiti Bahar život! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/zena-23-i-24-epizoda-sirin-moze-spasiti-bahar-zivot/feed/ 0
Ukraden život 20. epizoda! Falko ucenjuje Mehmeta! https://turske-serije.net/ukraden-zivot-20-epizoda-falko-ucenjuje-mehmeta/ https://turske-serije.net/ukraden-zivot-20-epizoda-falko-ucenjuje-mehmeta/#respond Mon, 18 Feb 2019 15:35:38 +0000 https://turske-serije.net/?p=134451 Ukraden život 20. epizoda! Falko ucenjuje Mehmeta! Kerem se pita da li mu je majka dobro i želi da je Hasan nazove. Kad Kerem počne govoriti stvari o smrti svog ujaka i Defne, nehotice privuče Hasanovu pažnju. Hasan je nagovoren da nazove Lejlu pa joj daje informacije o Keremovom zdravlju. Kaže joj da bude oprezna […]

The post Ukraden život 20. epizoda! Falko ucenjuje Mehmeta! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Ukraden život 20. epizoda! Falko ucenjuje Mehmeta!
Kerem se pita da li mu je majka dobro i želi da je Hasan nazove. Kad Kerem počne govoriti stvari o smrti svog ujaka i Defne, nehotice privuče Hasanovu pažnju. Hasan je nagovoren da nazove Lejlu pa joj daje informacije o Keremovom zdravlju. Kaže joj da bude oprezna sa Muratom jer je Kerem saznao nešto o njemu.

Lejla je šokirana kad čuje te izjave i užurbano odlazi u Holding. Elmas slučajno pronalazi Keremov izgubljeni dnevnik. Posumnja na Kadira i ispita ga. Falko nazove Mehmeta i kaže mu da su njegove majka i sestra u njegovim rukama. Daje Mehmetu nekoliko tragova i želi da ih prati. Falkova zadnja izjava je: „Ako pronađeš svoju majku i sestru, pobedićeš. Ako ne uspeš, pobediću ja.”

The post Ukraden život 20. epizoda! Falko ucenjuje Mehmeta! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/ukraden-zivot-20-epizoda-falko-ucenjuje-mehmeta/feed/ 0
Ukraden život 19. epizoda! Ozlem priznaje ljubav Mehmetu! https://turske-serije.net/ukraden-zivot-19-epizoda-ozlem-priznaje-ljubav-mehmetu/ https://turske-serije.net/ukraden-zivot-19-epizoda-ozlem-priznaje-ljubav-mehmetu/#respond Mon, 18 Feb 2019 15:33:50 +0000 https://turske-serije.net/?p=134449 Ukraden život 19. epizoda! Ozlem priznaje ljubav Mehmetu! Mehmet prespava kod Ozlem kako bi se pobrinuo da je Ozlem na sigurnom.Ozlem tada sruši zidove i poveri Mehmetu svoja osećanja. Više se ne mogu odupirati osećajima. Mehmet je vrlo srećan što u neočekivani trenutak saznaje da je njegova ljubav uzvraćena, ali Falko im je za petama. […]

The post Ukraden život 19. epizoda! Ozlem priznaje ljubav Mehmetu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Ukraden život 19. epizoda! Ozlem priznaje ljubav Mehmetu!
Mehmet prespava kod Ozlem kako bi se pobrinuo da je Ozlem na sigurnom.Ozlem tada sruši zidove i poveri Mehmetu svoja osećanja. Više se ne mogu odupirati osećajima. Mehmet je vrlo srećan što u neočekivani trenutak saznaje da je njegova ljubav uzvraćena, ali Falko im je za petama. On takođe žarko želi osvetu.

Bekir čeka pasoše kako bi otišao s Dorom i dobro je raspoložen, ali njegova sreća ne traje dugo. Bekir se nađe licem u lice s iznenađenjem. Mehmet ne može naći mobilni dok se priprema krenuti na posao. Par ispunjen ljubavlju i srećom to nimalo ne zabrinjava. Džemile primi telefonski poziv od Mehmetovog prijatelja koji joj kaže da je Mehmet imao saobraćajnu nesreću. Njegova sestra i majka u žurbi odlaze iz njihovog rodnog grada kako bi videle kako je Mehmet.

The post Ukraden život 19. epizoda! Ozlem priznaje ljubav Mehmetu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/ukraden-zivot-19-epizoda-ozlem-priznaje-ljubav-mehmetu/feed/ 0
Ukraden život 18. epizoda! Bekir želi sa Dorom da pobegne u inostranstvo! https://turske-serije.net/ukraden-zivot-18-epizoda-bekir-zeli-sa-dorom-da-pobegne-u-inostranstvo/ https://turske-serije.net/ukraden-zivot-18-epizoda-bekir-zeli-sa-dorom-da-pobegne-u-inostranstvo/#respond Mon, 18 Feb 2019 15:31:07 +0000 https://turske-serije.net/?p=134447 Ukraden život 18. epizoda! Bekir želi sa Dorom da pobegne u inostranstvo! Murat dolazi na mesto sastanka s novcem i ne zna šta da radi zbog Bekira. On treba da bira između sestre i nećaka. Falko i Hasan su šokirani kad ugledaju šta ih je dočekalo. Bekir je nestao bez traga, a porodixci Šarman nedostaje […]

The post Ukraden život 18. epizoda! Bekir želi sa Dorom da pobegne u inostranstvo! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Ukraden život 18. epizoda! Bekir želi sa Dorom da pobegne u inostranstvo!
Murat dolazi na mesto sastanka s novcem i ne zna šta da radi zbog Bekira. On treba da bira između sestre i nećaka. Falko i Hasan su šokirani kad ugledaju šta ih je dočekalo. Bekir je nestao bez traga, a porodixci Šarman nedostaje osoba. Falko eksplodira. Kaže Hasanu da, čak i ako Bekir nestane, on će ga naći i poslati k vragu. Bekir je dobio novac i pronašao Doru, pa je dobro raspoložen. Oni odsednu u hotelu.

Bekir izađe u kupovinu i planira kako će naći lažni pasoš i pobeći u inostranstvo sa Dorom. Međutim, nešto nije uzeo u obzir. I Falko i policija koja je identifikovala Bekira traže ga. Falko, koji tako žarko želi osvetu, čeka da se Hasan pobrine za Bekira i onda opet kreće na Mehmeta. Sledi ga do nečijeg doma. Mehmet prespava na Ozlemino inzistiranje. Dok njih dvoje spavaju, ulazi Falko koji nosi pištolj.

The post Ukraden život 18. epizoda! Bekir želi sa Dorom da pobegne u inostranstvo! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/ukraden-zivot-18-epizoda-bekir-zeli-sa-dorom-da-pobegne-u-inostranstvo/feed/ 0
Ukraden život 17. epizoda! Mehmet zaključa Ozlem u automobilu u kom je bomba! https://turske-serije.net/ukraden-zivot-17-epizoda-mehmet-zakljuca-ozlem-u-automobilu-u-kom-je-bomba/ https://turske-serije.net/ukraden-zivot-17-epizoda-mehmet-zakljuca-ozlem-u-automobilu-u-kom-je-bomba/#respond Mon, 18 Feb 2019 15:28:52 +0000 https://turske-serije.net/?p=134445 Ukraden život 17. epizoda! Mehmet zaključa Ozlem u automobilu u kom je bomba! Doru pronađu i vode na lečenje. Ispitaće je kao sekundarnog svedoka. Elmas postavlja Ozlem pitanja o Bilalu, ali nailazi na otpor. Čak ni Kemal ne zna šta da kaže. Falku se ne sviđa Hasanov plan osvete, pa uzima stvar u svoje ruke. […]

The post Ukraden život 17. epizoda! Mehmet zaključa Ozlem u automobilu u kom je bomba! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Ukraden život 17. epizoda! Mehmet zaključa Ozlem u automobilu u kom je bomba!
Doru pronađu i vode na lečenje. Ispitaće je kao sekundarnog svedoka. Elmas postavlja Ozlem pitanja o Bilalu, ali nailazi na otpor. Čak ni Kemal ne zna šta da kaže. Falku se ne sviđa Hasanov plan osvete, pa uzima stvar u svoje ruke. Kreće u akciju da uništi Mehmeta. Bekir iskoristi tu situaciju i nazove Murata rekavši mu da mora pripremiti 2.000.000 lira ako želi spasiti sestru i nećaka.

Murat na mesto sastanka odlazi s pravim novcem i prisiljen je doneti tešku odluku. Falko je na rubu da uništi Mehmeta i mora se suočiti s iznenađenjem. Ozlem prkosi Mehmetu i ne ostavlja ga na miru. Mehmet, ne znajući da se pod automobilom nalazi bomba, zaključa Ozlem u njega i odlazi na sastanak s Falkom. Ozlem je očajna jer nije uspela zaustaviti Mehmeta. Hasan naziva Mehmeta pre nego što bude prekasno i upozorava ga da se ne sastaje s Falkom.

The post Ukraden život 17. epizoda! Mehmet zaključa Ozlem u automobilu u kom je bomba! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/ukraden-zivot-17-epizoda-mehmet-zakljuca-ozlem-u-automobilu-u-kom-je-bomba/feed/ 0
Odbačeno siroče 1243. epizoda – Lalan kidnapuje Čakor! https://turske-serije.net/odbaceno-siroce-1243-epizoda-lalan-kidnapuje-cakor/ https://turske-serije.net/odbaceno-siroce-1243-epizoda-lalan-kidnapuje-cakor/#respond Mon, 18 Feb 2019 13:03:11 +0000 https://turske-serije.net/?p=134407 Odbačeno siroče 1243. epizoda – Lalan kidnapuje Čakor! Lata priča Čakor o svojoj ljubavnoj priči i pita nju za Surađa i Anđor. Ova joj priča. Potom ode. S druge strane, Lalan se nameće Imli i ne da joj da ode. Ne pušta joj ruku. Imli pokušava da oslobodi ruku. Čakor ih vidi tako, priđe im […]

The post Odbačeno siroče 1243. epizoda – Lalan kidnapuje Čakor! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Odbačeno siroče 1243. epizoda – Lalan kidnapuje Čakor!
Lata priča Čakor o svojoj ljubavnoj priči i pita nju za Surađa i Anđor. Ova joj priča. Potom ode. S druge strane, Lalan se nameće Imli i ne da joj da ode. Ne pušta joj ruku. Imli pokušava da oslobodi ruku. Čakor ih vidi tako, priđe im i zalepi šamarčinu Lalanu. Lata im takođe priđe i upita Čakor šta se dešava. Čakor joj ispriča. Lata zatraži od Lalana da se izvini. On to odbije. Lata mu kaže da pomisli na Banua, otpustiće ga. Lalan se nevoljno izvini Čakor i Imli.
Ragav napadne Banua, preti da će ga ubiti. Počne da ga guši. Pita ga zašto to radi kao zna da on nije Surađ. Sad će da vidi šta je spreman da uradi za svoju porodicu. Čakorina kuća je za njega raj, mislio je to da mu objasni, ali ga je on nahuškao. Ne zna šta bi Surađ sada uradio, ali on će da ga ubije.
Lalan signalizira konobaru koji namerno prospe piće po Čakorinoj haljini. Ona ode da je očisti i tom prilikom biva kidnapovana.
Banu sklopi ruke pred Ragavom pa se ovaj smiluje i pusti ga.
Imli se zabrine jer Čakor već dugo nema pa ode da je potraži. Neka devojka je slaže. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Odbačeno siroče 1243. epizoda – Lalan kidnapuje Čakor! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/odbaceno-siroce-1243-epizoda-lalan-kidnapuje-cakor/feed/ 0
Odbačeno siroče 1242. epizoda – Banu preti Ragavu! https://turske-serije.net/odbaceno-siroce-1242-epizoda-banu-preti-ragavu/ https://turske-serije.net/odbaceno-siroce-1242-epizoda-banu-preti-ragavu/#respond Mon, 18 Feb 2019 13:03:06 +0000 https://turske-serije.net/?p=134405 Odbačeno siroče 1242. epizoda – Banu preti Ragavu! Banu i Lata dočekuju goste. Banu prebacuje Lalanu što Surađ/Ragav nije došao. Ragav dođe i počne da igra sa ostalim plesačicama. Banu pita da li je to Surađ. Čakor i Imli brinu zbog Ragava. Imli otkriva Čakor da Banu ubija ljude koji ga ne slušaju. Ragav povede […]

The post Odbačeno siroče 1242. epizoda – Banu preti Ragavu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Odbačeno siroče 1242. epizoda – Banu preti Ragavu!
Banu i Lata dočekuju goste. Banu prebacuje Lalanu što Surađ/Ragav nije došao. Ragav dođe i počne da igra sa ostalim plesačicama. Banu pita da li je to Surađ.
Čakor i Imli brinu zbog Ragava. Imli otkriva Čakor da Banu ubija ljude koji ga ne slušaju.
Ragav povede Banua da igra. Lata je iznenađena, nikad nije videla muža da igra. Banu iseče tortu, daje ostalima da gricnu parče. Ragav mu čestita rođendan. Banu mu udeli kompliment i predstavi mu Latu. Ragav se seti Imlinih reči. Čakor i Imli pokušavaju da stupe sa njim u kontakt, ali uzalud. Banu kaže Surađu da je on interesantan čovek, ne pristaje mu igranje. Ragav mu odgovori da on voli da igra. To je problem bogatih ljudi, što su u kavezu svog ega. On je srećan i živi život. Posavetuje ga da i on počne da igra, stomak će mu se otopiti za mesec dana. Banu se nasmeje i kaže da mu se Ragav dopada.
Imli i Čakor reše da odu i one na zabavu.
Banu kaže Ragavu da želi da otvori fabriku u njihovom selu. Proizvodili bi cement, pivo, šećer i još po nešto. Surađ ga tera da mu lepo kaže šta tačno planira jer on već zna njegov put od prosjaka do kralja. Banu se šokira i upozori ga. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Odbačeno siroče 1242. epizoda – Banu preti Ragavu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/odbaceno-siroce-1242-epizoda-banu-preti-ragavu/feed/ 0
Odbačeno siroče 1241. epizoda – Imli otkriva Čakor i Ragavu istinu o Banuu! https://turske-serije.net/odbaceno-siroce-1241-epizoda-imli-otkriva-cakor-i-ragavu-istinu-o-banuu/ https://turske-serije.net/odbaceno-siroce-1241-epizoda-imli-otkriva-cakor-i-ragavu-istinu-o-banuu/#respond Mon, 18 Feb 2019 13:03:01 +0000 https://turske-serije.net/?p=134403 Odbačeno siroče 1241. epizoda – Imli otkriva Čakor i Ragavu istinu o Banuu! Lalan kaže Čakor da im je Banupratap poslao pozivnice za prijem, te da želi da u tom selu pokrene posao za koji će mu biti potrebna njihova pomoć. Ragav primi pozivnice i Lalan ode. Imli i Teđašvini se vrate kući iz hrama. […]

The post Odbačeno siroče 1241. epizoda – Imli otkriva Čakor i Ragavu istinu o Banuu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Odbačeno siroče 1241. epizoda – Imli otkriva Čakor i Ragavu istinu o Banuu!
Lalan kaže Čakor da im je Banupratap poslao pozivnice za prijem, te da želi da u tom selu pokrene posao za koji će mu biti potrebna njihova pomoć. Ragav primi pozivnice i Lalan ode. Imli i Teđašvini se vrate kući iz hrama. Teđašvini razmišlja kako njena i Ragavova veza donosi oluju. Imli ugleda Lalana koji je pošao kući i šokira se. Pomisli kako je prošlost ne ostavlja tako lako na miru. Pita se šta je on tražio kod njih. Reši da porazgovara o njemu sa Čakor i Ragavom.

Čakor prebacuje Ragavu što je prihvatio poziv za prijem jer rizikuje tuđe živote. Ragav odgovori da će ići sam, neće rizikovati ničiji život. Čakor kaže da će Anđor saznati da on nije Surađ. Ovaj odvrati da će svakako saznati kad bude oženio Imli. Čakor mu kaže da mora prihvatiti promenu i nastaviti dalje. Ragav izjavi da ne može da živi bez nje i Anđor, voli nju, a ne Imli. O Imli ništa ne zna. Čakor mu kaže da zna da joj je on zamenio pastu za zube. Nemoj da to ponovi. Ragav odvrati da neće ništa reći Imli. Imli je baš tada ušla i pita šta to kriju od nje.

Lata donosi Banuu omiljenu hranu. On joj ispriča vic. Ona se smeje i kaže mu da je dobro što zbog njegovog smeha zaboravlja da mu nije mogla podariti sina. Banu joj kaže da ne treba da žali zbog toga, oni su dovoljni jedno drugom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Odbačeno siroče 1241. epizoda – Imli otkriva Čakor i Ragavu istinu o Banuu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/odbaceno-siroce-1241-epizoda-imli-otkriva-cakor-i-ragavu-istinu-o-banuu/feed/ 0