Turske-Serije.Net https://turske-serije.net Turske Serije :: Indijske Serije :: Online :: Unapred :: Epizode Sat, 21 Sep 2019 11:15:26 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.3 Elif – od 1001. do 1005. ep. – Kerem je uhapšen za krijumčarenje ilegalnih lijekova! https://turske-serije.net/elif-od-1001-do-1005-ep-kerem-je-uhapsen-za-krijumcarenje-ilegalnih-lijekova/ https://turske-serije.net/elif-od-1001-do-1005-ep-kerem-je-uhapsen-za-krijumcarenje-ilegalnih-lijekova/#respond Sat, 21 Sep 2019 11:15:26 +0000 https://turske-serije.net/?p=140981 1001: Asli odustaje od davanja otkaza nakon novih saznanja. Sa druge strane, Parla traži podršku u Kimet, ali nije ni svjesna da joj je to najveća greška. Birdže ne zna kako da se postavi prema Akinu. Madžide se vraća iz bolnice sa dobrim vijestima, ali ne i za Kimet. 1002: Kimet ubjeđuje Mahir da osujeti […]

The post Elif – od 1001. do 1005. ep. – Kerem je uhapšen za krijumčarenje ilegalnih lijekova! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
1001: Asli odustaje od davanja otkaza nakon novih saznanja. Sa druge strane, Parla traži podršku u Kimet, ali nije ni svjesna da joj je to najveća greška. Birdže ne zna kako da se postavi prema Akinu. Madžide se vraća iz bolnice sa dobrim vijestima, ali ne i za Kimet.
1002: Kimet ubjeđuje Mahir da osujeti Keremov napredak i on putem posrednika u transportne kamione podmeće ilegalne lijekove. Kerem je zadovoljan svojim radnicima, ali Rana svojim postupcima ugrozi reviju te dolazi do rasprave. Elif je tužna što nema haljinu za reviju, ali Melek ima iznenađenje za nju.
1003: Alev i Leman odbiju pomoći Tufanu pa on priznaje Emirhanu da mu je otac. Emirhan, zbunjen i povrijeđen, odbija da kaže Žulide šta ga mučui. KImer prijavi Kerema za krijumčarenje. Kerem sa nestrpljenjem čeka da se isporuči kolekcija u inostranstvo. Birdže je ljubomorna zbog Akinovog zanimanja za manekenke.
1004: Emirhan pruža majci priliku da mu kaže šta mu se dogodilo sa ocem, ali kada ona opet slaže on odluči da pobjegne od kuće. Žulide traži odgovore kod Tufana sva uplašena, ali ih ne dobija. Kerem je uhapšen pod optužbom za krijumčarenje ilegalnih lijekova.
1005: Kimet likuje zbog postignutog cilja dok Mahir preispituje svoje postupke i smatra da su pretjerali. Haktanirovi nastoje da uvjere policiju u Keremovu nevinost, ali uzalud. Humejra krivi Ranu i daje joj do znanja da neće da dozvoli da naudi njenoj porodici. Žulide i Šafak traže Emirhana, on nalazi utočište kod Leman.

The post Elif – od 1001. do 1005. ep. – Kerem je uhapšen za krijumčarenje ilegalnih lijekova! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/elif-od-1001-do-1005-ep-kerem-je-uhapsen-za-krijumcarenje-ilegalnih-lijekova/feed/ 0
Obećanje – 41. i 42. epizoda – Teroristi napadaju selo, Bahar je u Dermanovim rukama! https://turske-serije.net/obecanje-41-i-42-epizoda-teroristi-napadaju-selo-bahar-je-u-dermanovim-rukama/ https://turske-serije.net/obecanje-41-i-42-epizoda-teroristi-napadaju-selo-bahar-je-u-dermanovim-rukama/#respond Sat, 21 Sep 2019 10:50:39 +0000 https://turske-serije.net/?p=140976 41: Tim strahuje od eksplozije biološkog oružja, bespomoćni su i ljuti. No veća opasnost je oružje koje je Selim oduzeo. Tim ima težak zadatak da uzme to oružje. Derman radi u Medusa planu, a druge strane prima raspored akcije za zaustavljanje pokretanja operacije “Dalgakiran”. Napada svete šehide. Ali Tim je spreman da žrtvuje svoje živote […]

The post Obećanje – 41. i 42. epizoda – Teroristi napadaju selo, Bahar je u Dermanovim rukama! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
41: Tim strahuje od eksplozije biološkog oružja, bespomoćni su i ljuti. No veća opasnost je oružje koje je Selim oduzeo. Tim ima težak zadatak da uzme to oružje. Derman radi u Medusa planu, a druge strane prima raspored akcije za zaustavljanje pokretanja operacije “Dalgakiran”. Napada svete šehide. Ali Tim je spreman da žrtvuje svoje živote da to ne dopusti. Hafiz ostaje pod napadom i vatrom terorista koji žele da spuste tursku zastavu. Postaće šehid u čast tome. (Šehid je religiozni izraz u islamu, koji doslovno znači “žrtva”. To je titula koja se daje muslimanima nakon smrti, ako umru ispunjavajući religijske zapovijedi, ili tokom rata za religiju. Prim.prev.)
42: Napad na konvoj zaustavljen je naporom Erdema i Mehmeta. Tokom sukoba povrijeđeni Derman uspije pobjeći, ali njegovo stanje je teško. Teroristi kojima je potreban doktor za liječenje Dermana odluči oteti doktora iz konvoja koji je otišao ka selu. A taj doktor je niko drugi do Bahar. Vođa terorista dobija zadatak da sa timom najjačih ljudi izvrši napada na selo. Tim na čelu sa zapovjednikom Kešanlijem učiniće nešto što teroristi nisu očekivali. Javuz je u zamci i tim radi na tome da ga spasi. U zamku upada ne samo Javuz, Čajlak i Su se suočavaju sa smrću. Javuz i tim se nalaze licem u lice sa Dermanom, pokušavaju izvući Bahar iz njegovih ruku. Javuz se spreman dati život za Bahar.

The post Obećanje – 41. i 42. epizoda – Teroristi napadaju selo, Bahar je u Dermanovim rukama! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/obecanje-41-i-42-epizoda-teroristi-napadaju-selo-bahar-je-u-dermanovim-rukama/feed/ 0
Saraswatichandra- 400. ep.- Neko stavi staklo i ulje na pod Kumudine sobe! https://turske-serije.net/saraswatichandra-400-ep-neko-stavi-staklo-i-ulje-na-pod-kumudine-sobe/ https://turske-serije.net/saraswatichandra-400-ep-neko-stavi-staklo-i-ulje-na-pod-kumudine-sobe/#respond Sat, 21 Sep 2019 10:22:18 +0000 https://turske-serije.net/?p=140973 Anuška dolazi, izgleda prelijepo. Kabir se nasmije vidjevši je. Badi Ma pita Kumud da donese poklone, ali Saras veli da će on. Međutim Vidjačatur želi da ga upozna sa nekim gostima, te ode Kumud. Neko posmatra Kumud koja donosi poklone, crvena kutija je prikazana. Anuška govori da želi da pokaže iznenađenje za Kumud i Sarasa […]

The post Saraswatichandra- 400. ep.- Neko stavi staklo i ulje na pod Kumudine sobe! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Anuška dolazi, izgleda prelijepo. Kabir se nasmije vidjevši je. Badi Ma pita Kumud da donese poklone, ali Saras veli da će on. Međutim Vidjačatur želi da ga upozna sa nekim gostima, te ode Kumud. Neko posmatra Kumud koja donosi poklone, crvena kutija je prikazana. Anuška govori da želi da pokaže iznenađenje za Kumud i Sarasa prije vjeridbe. Želi da Kumud skloni zavjesu. Kumud se smije i krene. Anuška veli da to učini pritiskom na dugme. Kumud se složi, ali Saras je sumnjičav. Zaustavi Kumud i govori da je Anuškino iznenađenje, želi da Anuška to uradi. Anuška se složi, napeta zatvori oči i pritisne. Zavjese se pomjere i vi su iznenađeni vidjevši sliku Sarasa i Kumud sa porukom “Stvoreni jedno za drugo”. Svi se smiju i aplaudiraju. Anuška signalizira Kabiru i govori da je danas najpogodniji dan za to iznenađenje. Oni su joj vratili vjeru u ljubav i učinili da shvati da je Kabir pravi za nju. Zahvali im se. Kumud je srećna i zagrli je. Saras joj se zahvali. Anuška upita prije vjeridbe da li može vjenčanje biti za 2 dana. Guniyal govori da imaju povoljno vrijeme. Anuška govori da želi da se uda na godišnjicu braka Kumud i Sarasa. Svi se smiju. Neko stavi ulje na pod. Kabir i Anuška razmijene prstenje. Svi se miju. Neko stavi i komadiće stakla. Anuška i Kabir uzmu blagoslove od ostalih. Zagrle sve. Svi daju poklone, Badi Ma pita Kumud da da svoj poklon. Kumud traži crvenu kutiju. Saras se posmatra i osjeća nešto čudno.
Najava: Kumud govori da dolazi. Izlazi iz sobe ne vidjevši staklo po podu i ulje.

The post Saraswatichandra- 400. ep.- Neko stavi staklo i ulje na pod Kumudine sobe! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/saraswatichandra-400-ep-neko-stavi-staklo-i-ulje-na-pod-kumudine-sobe/feed/ 0
Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 68. epizoda https://turske-serije.net/kako-da-nazovem-ovu-ljubav-2-68-epizoda/ https://turske-serije.net/kako-da-nazovem-ovu-ljubav-2-68-epizoda/#respond Fri, 20 Sep 2019 19:28:48 +0000 https://turske-serije.net/?p=140911 Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 68. epizoda Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂 Doručak je u toku, Agnihotrijevi su za stolom. Asta servira hranu. Nakon isprobanja hrane, na Taainu inicijativu, Niranđan Asti da napojnicu, pošto mu se hrana svidela, i blagoslovi je. Varadu takođe, on Asti pokloni maleni Božiji idol, i Asta je zahvalna. Potom […]

The post Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 68. epizoda appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 68. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Doručak je u toku, Agnihotrijevi su za stolom. Asta servira hranu. Nakon isprobanja hrane, na Taainu inicijativu, Niranđan Asti da napojnicu, pošto mu se hrana svidela, i blagoslovi je. Varadu takođe, on Asti pokloni maleni Božiji idol, i Asta je zahvalna. Potom zatraži blagoslov i od Anđeli. Ova je blagoslovi i obrati se Sođal uz reči da ima jednu dužnost kao starija snaja u kući; da sve običaje i pravila prenese i Asti i poduči je. Potom se Asti obrati, nju savetuje da se povinuje svim pravilima u kući, pošto, po njenom (Anđelinom) mišljenju, žene moraju da poznaju svoje granice, da budu suzdržane i da dobro poznaju svoje odgovornosti. Što pre shvati sva ta pravila – bolje po nju samu. Asta utom pogleda Šloka koji doručkuje i ne obraća pažnju na nju. On se namerači na nju i pita je gde joj je prva venčana nit/ogrlica, koju joj je stavio prvi put, kad su se nezvanično, venčali u hramu. Svi prisutni zbunjeno pogledaju Astu. Ponovo upita gde je, ta nit mu je vrlo važna. Taai isto upita Astu gde je nit, ako Šloku toliko znači, trebala bi da je uvek drži na sigurnom. Asta je tiha. Šlok je pita da nije i ona možda kao gđa. Anđeli, i ne uvažava više to venčanje iz hrama? Prisutni na neki način primete Šlokovo ponašanje, malo su zbunjeni. Šlok opet pita Astu da li je ta crna nit kod nje, ili ju je pogubila negde? Međutim, Asta izvede svoj potez i izvuče tu nit. Svi je pogledaju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 68. epizoda appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/kako-da-nazovem-ovu-ljubav-2-68-epizoda/feed/ 0
Vish – 18. epizoda – Šekar napadne Aditju i Aliju! https://turske-serije.net/vish-18-epizoda-sekar-napadne-aditju-i-aliju/ https://turske-serije.net/vish-18-epizoda-sekar-napadne-aditju-i-aliju/#respond Wed, 18 Sep 2019 22:05:13 +0000 https://turske-serije.net/?p=140957 Vish – 18. epizoda – Šekar napadne Aditju i Aliju! Sabrina naredi svojim paucima da odnesu Aditjino telo u Bodi drvo, kako bi mogla Višelinu dušu prebaciti u njegovo telo. Ona potom ode kod Višele i kaže mu šta će se desiti. Napokon će moći da se sjedine i produže svoju lozu. Alija se osvesti […]

The post Vish – 18. epizoda – Šekar napadne Aditju i Aliju! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Vish – 18. epizoda – Šekar napadne Aditju i Aliju!
Sabrina naredi svojim paucima da odnesu Aditjino telo u Bodi drvo, kako bi mogla Višelinu dušu prebaciti u njegovo telo. Ona potom ode kod Višele i kaže mu šta će se desiti. Napokon će moći da se sjedine i produže svoju lozu.
Alija se osvesti i ugleda pauke kako vuču Aditjino telo pa se zapita kuda ga odnose. Seti se da će pauci otići ako bude upalila određenu vrstu lišća pa ode da pronađe to lišće.
Sabrina očekuje pauke sa Aditjinim telom.
Alija upali lišće i pauci se razbeže. Ona pokuša da probudi Aditju.
Sabrina se šokira kada shvati da su pauci došli bez tela. Iznervira se što joj je Alija pokvarila plan i reši da sredi to.
Alija i dalje pokušava da probudi Aditju. Tu dođe Šekar. Pita je gde je bila. Ona ga zamoli da prvo unesu Aditju. On joj pomogne u tome. Međutim, prikazuju nam sećanje: Sabrina je zatražila od Šekara da se postara da Alija i Aditja ostanu u kući. Aditja napokon dođe svesti ali ga Šekar udari po glavi i ovaj se ponovo onesvesti. Alija je šokirana i pita ga da li je poludeo. Ovaj klimne glavom i kaže joj da je lud za njom. Pita je šta vidi u njegovim očima. Zgrabi je za ruku i povede sa sobom. Ona ga uplakano moli da je pusti. On joj zapreti rekavši da mu dođe da je ubije ali da je previše lepa i da ne može to da uradi. Vuče je sa sobom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Vish – 18. epizoda – Šekar napadne Aditju i Aliju! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/vish-18-epizoda-sekar-napadne-aditju-i-aliju/feed/ 0
Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 67. epizoda https://turske-serije.net/kako-da-nazovem-ovu-ljubav-2-67-epizoda/ https://turske-serije.net/kako-da-nazovem-ovu-ljubav-2-67-epizoda/#respond Wed, 18 Sep 2019 19:49:12 +0000 https://turske-serije.net/?p=140886 Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 67. epizoda Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂 Epizoda počinje Šlokovim izlaskom iz sobe. Asti kroz glavu prolaze romantični momenti sa Šlokom i kako su se vremenom zavoleli i izgradili vezu. Šlok se smejulji, zadovoljan, i ispija piće. Naizmenično nam prikazuju uplakanu i nesrećnu, razočaranu Astu i Šloka koji celo […]

The post Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 67. epizoda appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 67. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Epizoda počinje Šlokovim izlaskom iz sobe. Asti kroz glavu prolaze romantični momenti sa Šlokom i kako su se vremenom zavoleli i izgradili vezu. Šlok se smejulji, zadovoljan, i ispija piće. Naizmenično nam prikazuju uplakanu i nesrećnu, razočaranu Astu i Šloka koji celo vreme likuje. Još jedno gorko sećanje ganja Astu – kako ju je Šlok oženio u hramu.
Sledećeg jutra, Šlok ulazi u sobu i ugleda Astu koja je pokraj kreveta, sa glavom na krevetu, usnula. On je probudi vodom iz bokala. Asta je zapanjena. On joj poželi dobro jutro, i neka se brzinski spremi. Svi ih čekaju, a predstava se završila. Od sada, niko joj neće više pomagati, njena bol ga više ne dotiče. Asta veli da je u redu ako ga ne dotiče, ali jednu stvar bi da zna, zašto je kažnjava? On je pita zar ne razume, neka se pred svima ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Asta prkosno odgovori da je pretvaranje njegova jača strana, ali ona to ne može, neće se pomeriti odatle dok ne dobije odgovore. Sođal kuca na vrata, i provirivši unutra, malo je više iznenađena videvši u kakvom je stanju soba. Pita Astu zar i dalje nije gotova, Anđeli se neće dopasti ako bude kasnila. Doduše, jeste da joj je noć bila duga… Šlok kaže Sođal da poduči tome i svim pravilima Asti, kako bi i ona (Asta) bila poput nje (Sođal). Sođal se složi sva razgaljena. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 67. epizoda appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/kako-da-nazovem-ovu-ljubav-2-67-epizoda/feed/ 0
Shakti! Sestre 851. epizoda! Somija spreči Haraka da ubije Vedanta! https://turske-serije.net/shakti-sestre-851-epizoda-somija-spreci-haraka-da-ubije-vedanta/ https://turske-serije.net/shakti-sestre-851-epizoda-somija-spreci-haraka-da-ubije-vedanta/#respond Wed, 18 Sep 2019 17:25:34 +0000 https://turske-serije.net/?p=140949 Shakti! Sestre 851. epizoda! Somija spreči Haraka da ubije Vedanta! Harak promaši Vedanta.Vedant uzima pištolj koji je Somija imala i uperuje ga u Somiju, te preti Haraku da će je ubiti.Harak mu kaže da je ubije, a zatim se seća Harmanove ljubavi prema njoj.Vedant gura Somiju i beži.Harak viče na Somiju što je odana Vedantu.Somija […]

The post Shakti! Sestre 851. epizoda! Somija spreči Haraka da ubije Vedanta! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Shakti! Sestre 851. epizoda! Somija spreči Haraka da ubije Vedanta!
Harak promaši Vedanta.Vedant uzima pištolj koji je Somija imala i uperuje ga u Somiju, te preti Haraku da će je ubiti.Harak mu kaže da je ubije, a zatim se seća Harmanove ljubavi prema njoj.Vedant gura Somiju i beži.Harak viče na Somiju što je odana Vedantu.Somija kaže da je njena ljubav prema porodici jača, nego mržnja prema Vedantu.Harak kaže Somiji da će on razgovarati sa Prito i da ne dolazi kući sa Rohanom i Sohamom.Vedant zove Somiju i preti joj sa Hir.Somija trči i govori to Haraku.Harak kaže da ako se nešto dogodi Hir ubiće ga.Somija ga moli da joj dozvoli da ostane u kući.Somija mu kaže da Vedant neće ništa uraditi Hir dok je Rohan uz nju.Harak klimne glavom i odlazi.Somija je srećna.

Somija odlazi kod Saye i traži od nje pomoć oko Vedanta.Saya kaže da je ona otišla iz njihovog sveta, a da one ne pomažu autsajderima.Pita je da im dovede Hir kako bi se malo igrale sa njom.Somija odlazi.Saya shvata da je mnogo tražila od Somije.Ona govori kinarama da uhvate Vedanta i predaju ga policiji.Kinare kažu da je prvo odbila da pomogne Somiji.Saya kaže da je Hirina zaštita vrlo važna, ona je Hjarmanove krvi i veoma znači Somiji.
Nastavak na sledecoj strani

The post Shakti! Sestre 851. epizoda! Somija spreči Haraka da ubije Vedanta! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/shakti-sestre-851-epizoda-somija-spreci-haraka-da-ubije-vedanta/feed/ 0
Shakti! Sestre 850. epizoda! Harak Sing pokuša da ubije Vedanta! https://turske-serije.net/shakti-sestre-850-epizoda-harak-sing-pokusa-da-ubije-vedanta/ https://turske-serije.net/shakti-sestre-850-epizoda-harak-sing-pokusa-da-ubije-vedanta/#respond Wed, 18 Sep 2019 16:58:37 +0000 https://turske-serije.net/?p=140945 Shakti! Sestre 850. epizoda! Harak Sing pokuša da ubije Vedanta! Hir se sa braćom igra venčanja.Oni plaču je rim se sestra udaje I odlazi.Hir ih umiruje, govori da je samo to igra.Komšije ih gledaju I smeju se.Prito dolazi I pita šta se dešava, zašto plaču.Komšije joj govore da se deca igraju venčanja I da plaču […]

The post Shakti! Sestre 850. epizoda! Harak Sing pokuša da ubije Vedanta! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Shakti! Sestre 850. epizoda! Harak Sing pokuša da ubije Vedanta!
Hir se sa braćom igra venčanja.Oni plaču je rim se sestra udaje I odlazi.Hir ih umiruje, govori da je samo to igra.Komšije ih gledaju I smeju se.Prito dolazi I pita šta se dešava, zašto plaču.Komšije joj govore da se deca igraju venčanja I da plaču je rim sestra odlazi.Prito viče na njih zašto nisu sprečili decu da se tako igraju, govori da ona želi da njena Hir prvo završi školu I dobije posao.

Harakovi prijatelji joj govore da je za devojku važna udaja, a ne posao.Susedkinja je pita zašto nije dozvolila da Ravi studira.Prito kaže da neće tako da pogreši I sa Hir.Želi da ona studira poput Sindhu, a ako ne bude studirala, neće se ni udati.Harak uvodi Prito u kuću I pita je zbog čega to radi.Prito kaže da je ona Harmanova kćerka I da želi da bude neko u životu.Prito zatim viče na Hir.Somija šalje Hir u sobu.Prito odlazi u svoju sobu.
Nastavak na sledecoj strani

The post Shakti! Sestre 850. epizoda! Harak Sing pokuša da ubije Vedanta! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/shakti-sestre-850-epizoda-harak-sing-pokusa-da-ubije-vedanta/feed/ 0
Vish – 17. epizoda – Sabrina spasi Aliju i Aditju! https://turske-serije.net/vish-17-epizoda-sabrina-spasi-aliju-i-aditju/ https://turske-serije.net/vish-17-epizoda-sabrina-spasi-aliju-i-aditju/#respond Tue, 17 Sep 2019 21:52:58 +0000 https://turske-serije.net/?p=140937 Vish – 17. epizoda – Sabrina spasi Aliju i Aditju! Alija je hipnotisana. Prati Sabrinina naređenja na daljinu. Marija je ugleda kako bezizražajno hoda ka železničkoj pruzi. Ona nađe onesveštenog Aditju i poprska ga vodom. Pita ga šta mu se desilo. On odgovori da ne zna. Ona mu kaže da je videla Aliju i da […]

The post Vish – 17. epizoda – Sabrina spasi Aliju i Aditju! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Vish – 17. epizoda – Sabrina spasi Aliju i Aditju!
Alija je hipnotisana. Prati Sabrinina naređenja na daljinu. Marija je ugleda kako bezizražajno hoda ka železničkoj pruzi. Ona nađe onesveštenog Aditju i poprska ga vodom. Pita ga šta mu se desilo. On odgovori da ne zna. Ona mu kaže da je videla Aliju i da se uputila ka pruzi. Aditja pojuri da je zaustavi.
Sabrina nastavi da daje uputstva Aliji, razmišljajući kako je niko sada ne može spasiti. Alija onako hipnotisana hoda po pruzi. Aditja trči za njom, zove je, ali uzalud. Ona mu se ne odaziva, ne reaguje. Sabrina naredi Aliji da legne na prugu. Aditja dotrči do nje, traži joj da se skloni. Međutim, Alija se ne pomera. Sabrina je zadovoljna što će ubiti dve muve jednim udarcem jer voz samo što ne naleti i pregazi Aditju i Aliju. Aditja sve vreme pokušava da pomeri Aliju i spase je, ali bezuspešno. U jednom trenutku mu se pocepa košulja. Sabrina sve to posmatra uživo. Uživa. U jednom trenutku napokon spazi onaj beleg na Aditjinim leđima i šokira se. Shvati da je njen dever onaj koga je sve vreme tražila i da će morati da spasi i njega i Aliju jer se on neće maknuti od nje, nastradaće oboje. Aditja se taman nagnuo nad Aliju kako bi je zaštitio od voza, kad Sabrina svojima moćima napravi zaštitni mehur oko njih dvoje. Voz preleti iznad njih. Alija napokon dođe k sebi i počne da plače od straha i šoka. Ovaj je snažno zagrli. Kaže joj da je dobro, a onda je upita šta se to desilo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Vish – 17. epizoda – Sabrina spasi Aliju i Aditju! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/vish-17-epizoda-sabrina-spasi-aliju-i-aditju/feed/ 0
Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 66. epizoda – Šlok pokaže Asti svoje pravo lice! https://turske-serije.net/kako-da-nazovem-ovu-ljubav-2-66-epizoda-slok-pokaze-asti-svoje-pravo-lice/ https://turske-serije.net/kako-da-nazovem-ovu-ljubav-2-66-epizoda-slok-pokaze-asti-svoje-pravo-lice/#respond Tue, 17 Sep 2019 13:20:29 +0000 https://turske-serije.net/?p=140884 Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 66. epizoda Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂 Asta se nalazi u Šlokovoj sobi kada unutra uđe i Šlok, koji je nasmejan gleda. Ona je nervozna, dok joj se on približava a potom sedne kraj nje. On je opčinjeno posmatra, poljubi joj čelo, a ona zatvori svoje oči. Šlok je […]

The post Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 66. epizoda – Šlok pokaže Asti svoje pravo lice! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 66. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Asta se nalazi u Šlokovoj sobi kada unutra uđe i Šlok, koji je nasmejan gleda. Ona je nervozna, dok joj se on približava a potom sedne kraj nje. On je opčinjeno posmatra, poljubi joj čelo, a ona zatvori svoje oči. Šlok je uzme za ruku i pogleda njene narukvice, koje joj potom skida dok ga ona celo vreme, i deluje kao da jedva dolazi do daha od uzbuđenja. On joj potom skine i sav nakit sa nje, što dodatno pojača snagu njene uzbuđenosti i pozitivne nervoze. Šlok posmatra “mehendi” na njenim rukama. Poljubi joj dlan i razmene poglede. On veli da su danas konačno zajedno, sada je njegova žena, kako se oseća? Asta ga pogleda, ali ne progovori ništa, samo ga snažno zagrli, s prepuno ljubavi. Tek onda izgovori da ne može da opiše koliko je srećna, da samo može da zaustavi vreme, ceo bi život provela u njegovom naručju… Šlok joj dotakne obraze dok “Sajna Ve” svira… Međutim, bajka se privodi kraju i on obuhvati njen lančić u obliku srca i rastrgne joj ga. Lanče pukne. Asta, koja je do maločas držala oči zatvorene, sada ih otvori i zgranuta je! Pita ga šta je to učinio? Šlok je promenio izraz lica, sada mu ni zver nije ravna. Potpuno uništi lanče sa njegovom i Astinom slikom, i baci ga. Ona zapanjeno pita zašto je to uradio, zar je zaboravio da je to nit koja će ih održavati zajedno?
Šlok joj pokazuje svoje pravo lice: “Koja veza, kakvo zajedništvo?! Sve je to prevara, laž! Laž je i tvoje značenje u mom životu! Ova “veza” je ništa drugo nego čista laž, razumeš li, gđice Asta Agnihotri?! Iliti Asta Kirloskar!” – smeje se poput nekog demona. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 66. epizoda – Šlok pokaže Asti svoje pravo lice! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/kako-da-nazovem-ovu-ljubav-2-66-epizoda-slok-pokaze-asti-svoje-pravo-lice/feed/ 0