Turske-Serije.Net https://turske-serije.net Turske Serije :: Indijske Serije :: Online :: Unapred :: Epizode Thu, 21 Nov 2019 22:45:39 +0100 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.3 Kasautii Zindagii Kay – 7. epizoda – Prerna i Anurag su zaključani u biblioteci! https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-7-epizoda-prerna-i-anurag-su-zakljucani-u-biblioteci/ https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-7-epizoda-prerna-i-anurag-su-zakljucani-u-biblioteci/#respond Thu, 21 Nov 2019 22:34:25 +0000 https://turske-serije.net/?p=142969 Kasautii Zindagii Kay – 7. epizoda – Prerna i Anurag su zaključani u biblioteci! Prerna ode u svoju sobu i tamo zaplače. Gleda porodičnu fotografiju i kaže kako su je oni izbacili iz srca, ali to je u redu, neće dozvoliti da oni budu izbačeni iz te kuće. Navin kaže Mohini kako je on srećnik. […]

The post Kasautii Zindagii Kay – 7. epizoda – Prerna i Anurag su zaključani u biblioteci! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Kasautii Zindagii Kay – 7. epizoda – Prerna i Anurag su zaključani u biblioteci!
Prerna ode u svoju sobu i tamo zaplače. Gleda porodičnu fotografiju i kaže kako su je oni izbacili iz srca, ali to je u redu, neće dozvoliti da oni budu izbačeni iz te kuće.
Navin kaže Mohini kako je on srećnik. Ova mu odgovori da je srećnica zapravo Prerna, on će joj poboljšati život. Navin negira, srećnik je jer mu ona, Mohini, daje toliko ljubavi. Moloj je pravi srećnik što je ima. Mohini se smeje. Dobija poziv od Moloja i kaže mu da ima da živi 100 godina jer ga je Navin baš malopre pomenuo. Moloj zavitlava u svom stilu. Ova ga pita kad se vraća. Moloj odgovara da dolazi prekosutra. Mohini je zadovoljna jer u suprotnom Moloj ne bi dozvolio da Prerna i Navin obave prvi ritual. Moloj joj kaže da popriča malo sa Niveditom, nije se lepo ponela prema Rađešu, a njemu je Rađeš drag prijatelj i ima posebno mesto u njegovom životu. Mohini mu kaže da porodica ipak treba da bude na prvom mestu. Tu dođe Anurag pa Mohini završi razgovor sa Molojem. Anurag kaže Mohini da je bio do Prerne da uzme knjigu. Ova ga pita kako je Prerna. On odgovori da je dobro. Navin se raspituje da li sve deluje normalno tamo kod Šarminih. Anurag potvrdi i pita otkud to pitanje, sumnjičavo ga gleda. Razmišlja kako Mohini ranije nije pitala za Prernu i njene.
Prerna i dalje plače u svojoj sobi. Kaže kako zna da neće nikome nedostajati, ali ona njih nikada neće zaboraviti.
Vina kaže Rađešu da se oseća kao da im je Prerna stranac. Rađeš joj kaže da ju je ošamarila. Pogrešila je, ali ako je budu grdili, pobuniće se. Mora da se smiri i da joj objasni s ljubavlju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Kasautii Zindagii Kay – 7. epizoda – Prerna i Anurag su zaključani u biblioteci! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-7-epizoda-prerna-i-anurag-su-zakljucani-u-biblioteci/feed/ 0
Salim Anarkali – 5. epizoda – Salim je prognan iz palate na 12 godina! https://turske-serije.net/salim-anarkali-5-epizoda-salim-je-prognan-iz-palate-na-12-godina/ https://turske-serije.net/salim-anarkali-5-epizoda-salim-je-prognan-iz-palate-na-12-godina/#respond Thu, 21 Nov 2019 21:49:45 +0000 https://turske-serije.net/?p=142963 Salim Anarkali – 5. epizoda – Salim je prognan iz palate na 12 godina! Prevela: Tempesta. 😀  Anarkali skoči iz čamca i počne da pliva u Salimovom pravcu. Đilan je povredila glavu, doziva je. Đoda se pred idolom moli da joj bog čuva sina. Đilan moli svoje pratioce na čamcu da spasu Anarkali i oni […]

The post Salim Anarkali – 5. epizoda – Salim je prognan iz palate na 12 godina! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Salim Anarkali – 5. epizoda – Salim je prognan iz palate na 12 godina!
Prevela: Tempesta.
😀 
Anarkali skoči iz čamca i počne da pliva u Salimovom pravcu. Đilan je povredila glavu, doziva je. Đoda se pred idolom moli da joj bog čuva sina. Đilan moli svoje pratioce na čamcu da spasu Anarkali i oni skoče za njom u vodu. Salim je bez svesti i njegov čamac tone. Anarkali ga doziva. Danjal i Murad odu kod Rukaije. Danjal je obaveštava da je sve ispalo onako kako je želela, te da se Salim udavio. Rukaija, Salima i Kanam se obraduju. Rukaija obeća Danjalu da će ga proglasiti princem prestolonaslednikom. Da mu bisere kao nagradu. On i Murad odu. Salima pita Rukaiju kako je mogla to da kaže, Danjal i Murad su kopilad, sinovi služavke. Kako bi Danjal mogao biti princ prestolonaslednik? Rukaija joj otkriva da naravno da zna da Danjal ne može vladati, jedno je nekome pokazati san, a drugo ostvariti ga. Želi da proslavi. Salim potone sa čamcem. Anarkali zaroni i ugleda u vodi idol koji je bio ukraden. Ljudi koji su bili sa Anarkali i Đilan u čamcu i koji su skočili u vodu, spasu Salima, Anarkali i izvade idol iz vode. Đoda je pored Salima koji spava. Akbar dođe tu. On izgrdi Abu Fazl-a jer nije zaštito Salima. To je njegova primarna dužnost. Naredi mu da sazna da li je ovo neko isplanirao ili je samo greška. Abu Fazl se izvini i klimne glavom. On potom naredi slugi da donese idol. Ispriča Akbaru i Đodi da su našli taj idol u reci Jamuni i da je Anarkali ponovo rizikovala svoj život kako bi spasila Salima.
(NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

The post Salim Anarkali – 5. epizoda – Salim je prognan iz palate na 12 godina! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/salim-anarkali-5-epizoda-salim-je-prognan-iz-palate-na-12-godina/feed/ 0
Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 7. epizoda – Đanvi smesti da PK sazna celu istinu! https://turske-serije.net/ek-bhram-sarvagun-sampanna-7-epizoda-danvi-smesti-da-pk-sazna-celu-istinu/ https://turske-serije.net/ek-bhram-sarvagun-sampanna-7-epizoda-danvi-smesti-da-pk-sazna-celu-istinu/#respond Thu, 21 Nov 2019 21:23:36 +0000 https://turske-serije.net/?p=142957 Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 7. epizoda – Đanvi smesti da PK sazna celu istinu! U dvorištu, PK je sa inspektorom i čovekom koji je uredio i stvorio onu umetnu glavu kao pretnju PK-u. Po njegovom opisu, neki umetnik je napravio crtež žene koja je navodno izdala naređenje za to. Đanvi je došla. Pita PK-a […]

The post Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 7. epizoda – Đanvi smesti da PK sazna celu istinu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 7. epizoda – Đanvi smesti da PK sazna celu istinu!

U dvorištu, PK je sa inspektorom i čovekom koji je uredio i stvorio onu umetnu glavu kao pretnju PK-u. Po njegovom opisu, neki umetnik je napravio crtež žene koja je navodno izdala naređenje za to. Đanvi je došla. Pita PK-a šta će tu, zašto nije među gostima na zabavi? PK joj otkrije da je ta devojka sa slike poslala onu umetnu glavu. Ovaj čovek deluje iznenađeno videvši Đanvi i tvrdi da je jako slična devojci sa crteža, tj. one koja je izdala naređenje. Biva prekoren jer je Đanvi snaha Mitalovih. Đanvi predloži da se jednostavno vrate na zabavu koja se odvija unutar kuće. Inspektor naredi da se umetnik i ovaj čovek odvedu. Đanvi zadovoljna pogleda u tog čoveka. Potom trijumfalno odlazi odatle.Kabir priđe Đeju u baru primetivši da ovaj krišom konzumira alkohol. Đej negira da pije, te da on (Đej) ne krije ništa poput njega (Kabira). Kabir se zeza, pita da li da on otkrije sve svoje tajne. Predlaže mu da sačeka šest meseci da napuni osamnaest, a onda će ga batica (tj. on, Kabir) pokazati kako se pije, ima da se opiju zajedno i uživaju. 😀 Đej mu otkrije da ga je strah od PK-a, neka mu ne govori ništa o tome. Kabir prokomentariše da je taj strah od PK-a zapravo glavni problem u kući. Pridruže se ostalima na zabavi. Vreme je da PK i Suman zajedno iseku tortu. PK tiho prosikće ženi da se nasmeje pred svima. Prisutne zvanice i ostali tapšu. Đanvi priđe Arušu. Zatraži dozvolu od Kavje i odvede ga da se igra sa nekim dečakom. Kabir se približi ocu da mu čestita godišnjicu braka. Nahrane jedno drugo parčetom torte. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

The post Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 7. epizoda – Đanvi smesti da PK sazna celu istinu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/ek-bhram-sarvagun-sampanna-7-epizoda-danvi-smesti-da-pk-sazna-celu-istinu/feed/ 0
Beyhadh – 8. epizoda – Maya sazna da je Arjun ukrao karte! https://turske-serije.net/beyhadh-8-epizoda-maya-sazna-da-je-arjun-ukrao-karte/ https://turske-serije.net/beyhadh-8-epizoda-maya-sazna-da-je-arjun-ukrao-karte/#respond Thu, 21 Nov 2019 19:27:35 +0000 https://turske-serije.net/?p=141851 Maya sazna da je Arjun ukrao karte! Arjun zameni Mayine karte za film za zlatnu klasu sa kartama za ekonomsku klasu. On ode u bioskop sa Saanjh i Ayaanom da gledaju film. Oni sede u zlatnoj klasi i uživaju u kokicama pre filma, ali se šokiraju ugledavši kako Maya sa majkom dolazi, pa se sakriju. […]

The post Beyhadh – 8. epizoda – Maya sazna da je Arjun ukrao karte! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Maya sazna da je Arjun ukrao karte!

Arjun zameni Mayine karte za film za zlatnu klasu sa kartama za ekonomsku klasu. On ode u bioskop sa Saanjh i Ayaanom da gledaju film. Oni sede u zlatnoj klasi i uživaju u kokicama pre filma, ali se šokiraju ugledavši kako Maya sa majkom dolazi, pa se sakriju. Maya uđe u salu i pokaže karte. Kontrolor je obavesti da u koverti za zlatnu klasu ima karte za ekonomsku klasu. Ona vadi novac i traži da joj da karte za zlatnu klasu, ali on joj saopštava da su sva mesta popunjena. Maya se okrene da ode, ali je Jhanvi ubedi da gledaju film iz ekonomske klase. Arjun, Saanjh i Ayaan gledaju film trudeći se da ih Maya ne vidi. Nakon što se film završi, Maya i Jhanvi odu. Za njima izađu i Arjun, Saanjh i Ayaan i bace karte za zlatnu klasu u kantu. Međutim, Maya se vrati i traži od nekoga da izvadi karte iz kante. Pobesni videvši karte za zlatnu klasu u koverti za ekonomsku klasu.

Sledećeg jutra, Arjun stiže na posao i zatiče zaposlene koji prolaze kroz sigurnosnu proveru. On se raspituje kod kolege šta se dešava. Ovaj mu prepričava da se krađa desila u Mayinoj kancelariji, pa ih zato sve pretresaju. Arjun se šali. Njega sledećeg pretresaju. U tom trenutku Maya pozove sve da dođu u salu za konferenciju za 5 minuta.

Saanjh zove Arjuna i obavesti ga da dolazi njihova školska drugarica Dimple zbog kupovine za venčanje. Arjun nije oduševljen tom vešću, ne voli je pošto je uvek pokušavala da posvađa njega i Saanjh. Saanjh mu saopštava da je uzela slobodan dan i uživaće u kupovini sa Dimple.

Maya okupi zaposlene i govori da ko god je počinio zločin, neka prizna. Svi ćute. Radnik pita Arjuna da li je on ukrao, ali Arjun negira. Maya kaže asistentkinji da pusti snimak video nadzora. Na snimku se vidi kako je Arjun zamenio karte. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

The post Beyhadh – 8. epizoda – Maya sazna da je Arjun ukrao karte! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/beyhadh-8-epizoda-maya-sazna-da-je-arjun-ukrao-karte/feed/ 0
Shakti! Sestre 890. epizoda! Mahinder sreće Sohama i Hir u školi! https://turske-serije.net/shakti-sestre-890-epizoda-mahinder-srece-sohama-i-hir-u-skoli/ https://turske-serije.net/shakti-sestre-890-epizoda-mahinder-srece-sohama-i-hir-u-skoli/#respond Thu, 21 Nov 2019 18:59:15 +0000 https://turske-serije.net/?p=142954 Sestre – 20. 11. 2019. – Mahinder sreće Sohama i Hir u školi! Prevod: Maja 🙂 Mahinder se približi da probode Somiju nožem, ali se u tom trenutku vrata prostorije otvore i on brže bolje sakrije nož iza leđa videvši da je Gajatri išla unutra. Ovamo, Hir se budi i gleda oko sebe zabrinuto kao […]

The post Shakti! Sestre 890. epizoda! Mahinder sreće Sohama i Hir u školi! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Sestre – 20. 11. 2019. – Mahinder sreće Sohama i Hir u školi!

Prevod: Maja 🙂

Mahinder se približi da probode Somiju nožem, ali se u tom trenutku vrata prostorije otvore i on brže bolje sakrije nož iza leđa videvši da je Gajatri išla unutra. Ovamo, Hir se budi i gleda oko sebe zabrinuto kao da je osetila da se nešto loše moglo desiti Somiji. Gajatri ugleda Mahindera i iznenađeno uskliknu kako je on tu i drago joj je što vidi njegovu briga prema njenoj pacijentkinji, koja je trenutno u komi. Ona stane da pregleda Somiju i brižno proverava da li je sve u redu. Hir se moli za Somiju. Gajatri govori Mahinderu da je pacijentkinja dobro i pozove ga da pođe za njom.

On izlazi iz prostorije za njom i ona mu poručuje da ne širi vesti o ovoj pacijentkinji pošto ju je neko napao pre nego što ju je dovela tu, zatim priča kako je ona zlosrećnica te se rodila kao transrodna osoba i ime joj je Somija i otac ju je puno mrzeo dok ju je majka puno volela. Mahinder sluša sve ovo bez reči. Gajatri tužno izjavljuje da Somijina majka već duže vreme nije živa, tako da trenutno oni treba da se pobrinu za nju. Ćerka joj priđe i zamoli je da dođe i da prespava sa njom. Gajatri joj govori da Somija ima manje dobročinitelja i više protivnika u svom životu, zato moraju uvek da budu uz nju i da je čuvaju. Mahinder se pita gde je Harman, zar ju je ostavio bespomoćnu posle svih onih iskušenja. Rešen je da je ubije ovog puta.

Nastavak na sledecoj strani

The post Shakti! Sestre 890. epizoda! Mahinder sreće Sohama i Hir u školi! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/shakti-sestre-890-epizoda-mahinder-srece-sohama-i-hir-u-skoli/feed/ 0
Shakti! Sestre 898. epizoda!Mahinder odluči da ubije Somiju! https://turske-serije.net/shakti-sestre-898-epizodamahinder-odluci-da-ubije-somiju/ https://turske-serije.net/shakti-sestre-898-epizodamahinder-odluci-da-ubije-somiju/#respond Thu, 21 Nov 2019 18:53:56 +0000 https://turske-serije.net/?p=142951 Sestre – 19. 11. 2019. – Mahinder odluči da ubije Somiju! Prevod: Maja 🙂 Gajatri govori svojoj ćerki da bude uz tetu (Somiju). Ova se složi i priča usnuloj Somiji da je to njihova nova kuća i pominje Gabar Dadi (Mahinderovu majku/Bebe). Ona želi da sretne Hir opet, Somija je sluša. Rohan, Soham i Hir […]

The post Shakti! Sestre 898. epizoda!Mahinder odluči da ubije Somiju! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Sestre – 19. 11. 2019. – Mahinder odluči da ubije Somiju!

Prevod: Maja 🙂

Gajatri govori svojoj ćerki da bude uz tetu (Somiju). Ova se složi i priča usnuloj Somiji da je to njihova nova kuća i pominje Gabar Dadi (Mahinderovu majku/Bebe). Ona želi da sretne Hir opet, Somija je sluša. Rohan, Soham i Hir dolaze u školu sa Sindu. Sindu ulazi u školu. Hir pita drugaricu za Gitu, drugarica odgovara da ne zna gde je ona. Rohan im poruči da idu u svoje učionice i on ode u svoju. Hir predloži Sohamu da se raspitaju za Gitu, zatim pitaju stražara o njoj. Stražar izjavi da je Gita napustila njihovu školu. Soham iznenađeno upita zašto. Ovaj veli da je njena majka zvala da to kaže samo. Hir zatraži broj njene majke (Gajatri), radnik im zatim daje broj.

Gajatri upita Mahindera da donese neke lekove za njenu pacijentkinju. Mahinder posmatra Somiju i seća se prošlosti, nije mu dobro. Gajatri prilazi Somiji i obavlja uobičajeni pregled. Hir zove Gajatri i, u tom trenutku, Somija odreaguje tako što malo pomeri prst i suza joj sklizne niz obraz. Gajatri se seća reči Somijine svekrve Prito, zatim se javlja Hir na poziv i razmišlja kako da spreči njeno druženje sa Gitom. Hir zatraži da se čuje sa Gitom, ali je Gajatri izgrdi i poruči joj da uči. Prekine. Hir priča Sohamu kako ju je teta Gajatri izgrdila i prekinula. Rohan ih čuje i bojkotuje to što su zvali Gitinu majku. Oni se vraćaju kući.
Nastavak na sledecoj strani

The post Shakti! Sestre 898. epizoda!Mahinder odluči da ubije Somiju! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/shakti-sestre-898-epizodamahinder-odluci-da-ubije-somiju/feed/ 0
Salim Anarkali – 4. epizoda – Anarkali i Đilan su proterane iz kraljevstva! https://turske-serije.net/salim-anarkali-4-epizoda-anarkali-i-dilan-su-proterane-iz-kraljevstva/ https://turske-serije.net/salim-anarkali-4-epizoda-anarkali-i-dilan-su-proterane-iz-kraljevstva/#respond Wed, 20 Nov 2019 19:52:21 +0000 https://turske-serije.net/?p=142930 Salim Anarkali – 4. epizoda – Anarkali i Đilan su proterane iz kraljevstva!  Prevela: Jeca. 😀  Svi su šokirani kad vide da je idol nestao. Akbar naređuje da se istraži ko je ukrao idola. Kanam se nasmeši, a onda zatraži dozvolu od Akbara da kaže nešto. Akbar mu dozvoli. Kanam kaže da zna ko je […]

The post Salim Anarkali – 4. epizoda – Anarkali i Đilan su proterane iz kraljevstva! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Salim Anarkali – 4. epizoda – Anarkali i Đilan su proterane iz kraljevstva! 
Prevela: Jeca. 😀 

Svi su šokirani kad vide da je idol nestao. Akbar naređuje da se istraži ko je ukrao idola. Kanam se nasmeši, a onda zatraži dozvolu od Akbara da kaže nešto. Akbar mu dozvoli. Kanam kaže da zna ko je ukrao idol. On optuži Đilan. Svi su šokirani. Akbar je pita da li je to uradila. Đilan negira, ona nije lopov. Anarkali dotrči do nje i zagrli je. Đilan ponovi da nije ukrala. Anarkali kaže da su one došle iz malog sela i znaju kako je izgubiti Boga, one ne mogu nikome ukrasti Boga. Đoda je uverena da Đilan ne može to da uradi, Kanam je sigurno pogrešio. Rukaija kaže da se greši kad se sumnja u svoju porodicu i veruje strancima. Akbar zatraži od Abu Fazla da pretraži Đilaninu sobu. Amiđan zatraži od njega da kazni Đilan tako da bude primer svima. Rukaija potvrdi i doda da je Đoda pogrešila što joj je verovala. Može biti lopov, prevarant ili špijun.Sutradan, Abu Fazl dovodi Đilan kao osumnjičenu pred Akbara. Kaže da je pronašao nakit idola u njenoj sobi. Izgleda da je ona ukrala idol, svi dokazi su protiv nje.Rukaija razmišlja da niko ne može da pronađe idol kog je ona sakrila. Đilan ponavlja da ništa nije uradila. Akbar je ućutkava i pita da li ima neko ko može da dokaže Đilaninu nevinost. Anarkali kaže da ona može. Ona počne da priča kako je jednom ona (Đilan) bila jako bolesna, a kad je čula da je ona (Anarkali) uzela tuđi novac da bi joj kupila lekove, otišla je i vratila novac. Ako može da rizikuje život da ne bi uzela tuđi novac, kako onda može da ukrade? (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

The post Salim Anarkali – 4. epizoda – Anarkali i Đilan su proterane iz kraljevstva! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/salim-anarkali-4-epizoda-anarkali-i-dilan-su-proterane-iz-kraljevstva/feed/ 0
Beyhadh – 7. epizoda – Maya izazove Arjuna, on prihvati njen izazov da bi zadržao posao! https://turske-serije.net/beyhadh-7-epizoda-maya-izazove-arjuna-on-prihvati-njen-izazov-da-bi-zadrzao-posao/ https://turske-serije.net/beyhadh-7-epizoda-maya-izazove-arjuna-on-prihvati-njen-izazov-da-bi-zadrzao-posao/#respond Wed, 20 Nov 2019 18:11:19 +0000 https://turske-serije.net/?p=141845 Maya izazove Arjuna, on prihvati njen izazov da bi zadržao posao! Preveo: Sebastijan 😀 Maya preda otkazni list Arjunu i ona dva radnika. Govori Arjunu da ga je upozorila, rekla mu je šta nikako ne podnosi, a on je išao protiv nje i toga. Arjun od nje traži da otkaz da samo njemu, a da […]

The post Beyhadh – 7. epizoda – Maya izazove Arjuna, on prihvati njen izazov da bi zadržao posao! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Maya izazove Arjuna, on prihvati njen izazov da bi zadržao posao!

Preveo: Sebastijan 😀

Maya preda otkazni list Arjunu i ona dva radnika. Govori Arjunu da ga je upozorila, rekla mu je šta nikako ne podnosi, a on je išao protiv nje i toga. Arjun od nje traži da otkaz da samo njemu, a da ostala dva radnika poštedi. Maya ima uslov – traži od njega da ispija sve flaše piva koje stavi na sto, da pije dok mu ona ne kaže da prestane. Arjun ispije sve flaše piva, jednu za drugom, a onda se samo sruši na sto bez svesti. Maya, videvši ovo, uništi otkazne listove i ode iz kancelarije. Ovi radnici pokušavaju da osveste Arjuna i odvedu ga kući.

Sledećeg jutra, Saanjh probudi Arjuna kofom vode. Dobro ga izgrdi što se juče izalkoholisao, ne da mu da progovori. Ovaj pojašnjava da je zbog posla, pospan je. Veli da nije alkohol, u pitanju je borba sa Mayom, zar da se tek tako preda i izgubi od nje? Saanjh nastavi da priča, a on opet spusti glavu na sto i zaspi.

Maya je kod svoje kuće, pokušava da upali “diju” u hramu, ali ne uspeva iznova i iznova. Obrati se Bogu, izvinjava mu se što se tako ponela prema Arjunu, ali šta je mogla? Nije bilo drugog načina da ga nauči dobru lekciju. Čuje glasove, pa ode do sobe svoje majke. Jhanvi (njena majka) baca stvari prema slugama i razbija ih. Maya je prvo smiri, pa joj se obrati: “Želiš da izađeš odavde, umorna si od ove zatvorene sobe? Ovaj, kako ga ti nazivaš, “zatvor” sa pet zvezdica je napravljen kako bi ti bila bezbedna. Obećavam da uveče izlazimo, budi spremna.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

The post Beyhadh – 7. epizoda – Maya izazove Arjuna, on prihvati njen izazov da bi zadržao posao! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/beyhadh-7-epizoda-maya-izazove-arjuna-on-prihvati-njen-izazov-da-bi-zadrzao-posao/feed/ 0
Kasautii Zindagii Kay – 6. epizoda – Prerna pristane da se uda za Navina! https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-6-epizoda-prerna-pristane-da-se-uda-za-navina/ https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-6-epizoda-prerna-pristane-da-se-uda-za-navina/#respond Wed, 20 Nov 2019 17:13:13 +0000 https://turske-serije.net/?p=142721 Kasautii Zindagii Kay – 6. epizoda – Prerna pristane da se uda za Navina! Prevod: Jeca. Mukarđi (Rađešov advokat) dolazi u Rađešovu kuću, Prerna ga dočeka. Prerna se raspituje za Sonam, danima je nije videla. Mukarđi izgleda neraspoloženo, kaže da nema mnogo vremena, rečeno mu je da hitno preda to pismo. On ostavi pismo tu […]

The post Kasautii Zindagii Kay – 6. epizoda – Prerna pristane da se uda za Navina! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Kasautii Zindagii Kay – 6. epizoda – Prerna pristane da se uda za Navina!
Prevod: Jeca.

Mukarđi (Rađešov advokat) dolazi u Rađešovu kuću, Prerna ga dočeka. Prerna se raspituje za Sonam, danima je nije videla. Mukarđi izgleda neraspoloženo, kaže da nema mnogo vremena, rečeno mu je da hitno preda to pismo. On ostavi pismo tu i ode. Prerna se pita šta mu se desilo.
Nivedita besni na menadžera što je Rađešu dat toliki novac. Menadžer objašnjava da mu je Moloj naredio da se postara da ništa ne nedostaje. Nivedita viče da je 10 miliona mnogo novca. Gradili su „pandal“, a ne palatu! Ona odjuri kod Rađeša i prebacuje mu što je potrošio toliko novca. On se rasipa sa njihovim teško zarađenim novcem! Rađeš joj objasni da je Moloj potvrdio 15 miliona za „pandal“, a potrošeno je samo 10, tako da je novac ušteđen, a ne uzaludno potrošen. Ali ako i dalje misli da su te pare bačene, ima pravo da ga otpusti. A takođe i on ima pravo da podnese ostavku ako su takve optužbe upućene njemu. Nivedita viče da to znači da će joj pretiti ako mu samo postavi pitanje. Rađeš odgovara da joj ne preti, samo pokušava da joj objasni da u tome nema ništa pogrešno. Nivedita uzme telefon i kaže da mora da umeša oca u ovo.
Prerna ostavi pismo na komodu. Međutim, zbog vetra pismo doleti do njenih nogu. Ona ga otvori i šokira se kad vidi da je to pismo iseljenja u kom piše da je Rađeš iskoristio kompaniju i da nije dobro obavljao svoju dužnost. Dodaje se i da u narednih 24 časa moraju da napuste kuću.
Nivedita zove Moloja i pita ga da li je proverio fajl za „pandap“. Ludost je trošiti toliki novac! A pored toga, Rađeš joj preti sa ostavkom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Kasautii Zindagii Kay – 6. epizoda – Prerna pristane da se uda za Navina! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/kasautii-zindagii-kay-6-epizoda-prerna-pristane-da-se-uda-za-navina/feed/ 0
Badtameez Dil – 5. ep. – Meher se plaši da Abeer ne ispriča njihovu priču u emisiji! https://turske-serije.net/badtameez-dil-5-ep-meher-se-plasi-da-abeer-ne-isprica-njihovu-pricu-u-emisiji/ https://turske-serije.net/badtameez-dil-5-ep-meher-se-plasi-da-abeer-ne-isprica-njihovu-pricu-u-emisiji/#respond Wed, 20 Nov 2019 16:36:03 +0000 https://turske-serije.net/?p=142937 Abeer dolazi u Meherinu kuću i govori “8 godina stara ljubavna priča”. Meher mu prilazi i gleda ga. On nastavlja da je priča kojoj u prve strane ispisane ljubavlju, ali je kraj bolan, priča je o djevojci iz Bopala i momku, zato neka gleda njegov šou u 11 sati. Ostatak priče će čuti tu. Meherin […]

The post Badtameez Dil – 5. ep. – Meher se plaši da Abeer ne ispriča njihovu priču u emisiji! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Abeer dolazi u Meherinu kuću i govori “8 godina stara ljubavna priča”. Meher mu prilazi i gleda ga. On nastavlja da je priča kojoj u prve strane ispisane ljubavlju, ali je kraj bolan, priča je o djevojci iz Bopala i momku, zato neka gleda njegov šou u 11 sati. Ostatak priče će čuti tu. Meherin otac mu se obrati, nazove ga nitkovom. Meher mu kaže da ga vozač čeka, neka ide. Abeer pozdravi bivšu taštu i uzme njene blagolove. Ona se nasmije i pozove ga unutra da pričaju Meher i on. Meher govori da je to njena kuća, ne posao. Dobije poziv od Sanija, ali se ne javi. Obrati se Abeeru, ne može pričati njihovu priču u emisiji. On govori da ona može da premjesti njegov termin, tako da može i on ovo. Ona mu govori da prestane, šta želi on. Njena porodica gleda njegovu emisiji. To je sada prošlost. Abeer govori da mu ona neće govoriti šta da radi, nije mu žena, neka gleda šou. Ode. Meherina majka mu priđe i daje mu blagoslov, govori da su neke veze vezane srcem. Abeer je grli, uzme blagoslov i našali se da pođe sa njim jer ih je njena kćerka vidjela. Smije se i ode.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

The post Badtameez Dil – 5. ep. – Meher se plaši da Abeer ne ispriča njihovu priču u emisiji! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
https://turske-serije.net/badtameez-dil-5-ep-meher-se-plasi-da-abeer-ne-isprica-njihovu-pricu-u-emisiji/feed/ 0