Ferhat i Širin 1. i 2. epizoda!

Ferhat ile Şirin /Ferhat i Širin

Ferhat i Širin 1. i 2. epizoda!

By  | 

Ferhat i Širin 1. i 2. epizoda!

1  Epizoda

Ferhat je pre nekoliko godina izgubio porodicu u tragičnom dogadjaju.Banu je svoj život posvetila sestri Širin, ali Širin sad očekuje jedan novi život. Sudaraju se dva različita sveta. Ferhatov put ukrštava se sa putevima Širin I Banu Karali. Te zapali plamen  legendarne ljubavi. Ova ljubav je puna prepreka, te se pretvara u test na kome ć  svako testirati svoje srce.

2 epizoda

Tražeći prošlost, činjenice koje je Ferhat saznao o svojoj porodici, dovešće ga na put bez povratka. Ferhat je sada spreman učiniti sve kako bi saznao još  više i pronašao svoju majku. Salim je zabrinut za Ferhata i pokušava ga odvratiti od njegovih planova.
Ferhat shvata da sve što se dogadja može dovesti do toga da ljubav između Širin i njega postane nemoguća, te ga čeka težak izbor. Svaki korak koji Ferhat preduzme da pronađe svoju majku vodi ga do Banu.

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!