Gabrijelina sahrana!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 34. epizoda.Gabrijelina sahrana!

By  | 

pageGabrijelina sahrana.

Prevod čitateljka Anabela. Hvala! 🙂

Gabrijela spasi Luča, i uprkos velikoj opasnosti kojoj su izloženi, uspevaju spasiti Konstansu. Hertrudis uspeva pobeći, sa sefovima i arhivama. Alehandro odluči da ide u El Paraiso, Antonija pokuša da ga spreči, on insistira da ide, zna da je tamo žena koju voli.

Gabrijela, Lučo i Konatansa uspevaju da pobegnu pomoću kuhinje, pred velikom eksplozijom, pred ludnicom je totalni haos. Alehandro stiže sa Rikardom u potrazi za Gabrijelom, pronalaze neprepoznatljiv leš sa Gabrijelinim medaljom/medaljonom. Alehandro misli da je Gabrijela umrla, očajan je. Irene se smeje kad začuje vesti, a Antonija oseća neko oslobođenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Protiv Antonije volje, Alehandro pozove telefonom Davida, koji je na raspustu/odmoru, i saopšti mu da je njegova majka mrtva. David se vrati zbog Gabrijeline sahrane, tamo raspravlja sa Franciskom i Maxom. Pojavi se Gabrijela, i budući da je niko ne vidi, prisustvuje sopstvenoj sahrani na izvesnoj udaljenosti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site