Gavran 13. epizoda! Dila treba da bira izmedju Kuzguna i porodice!

Kuzgun-Gavran

Gavran 13. epizoda! Dila treba da bira izmedju Kuzguna i porodice!

By  | 

Gavran 13. epizoda! Dila treba da bira izmedju Kuzguna i porodice!

Kuzgun i Dila se osveste, a policija je već stigla u kuću Bore. Teška je situacija na mestu događaja,te je Kuzgunu i Dili teško da objasne. Kada ih odvedu u stanicu, Kuzgun će se najpre susresti licem u lice s Kudret. Pre njegove smrti, reči Bore o izdaji i velikoj tajni Dile prekrivale su Kuzgunove misli, dok je Kartal pronašao uređaj za praćenje u Kuzgunovu automobilu.

Kuzgun će pokriti sumnje o Dili. On planira igru kakop bi otkrio ko je izdajica. U međuvremenu, Kuzgun odluči da nakon nekoliko meseci posluša snimke koju mu je Dila dala na njegov rođendan. Kuzguna i Dilu čeka sudar koji će otvoriti njihove najdublje rane. Poznat je i datum žalbenog ročišta za Rifata.Ta situacija postaje zid između Kuzguna i Dile i sa sobom nosi rane koje se ne mogu ispraviti.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site