Gavran 17. epizoda!

Kuzgun-Gavran

Gavran 17. epizoda! Gavran druga sezona!

By  | 

Gavran 17. epizoda!
Prošlo je godinu dana od kako je Behram Adivar umro, a Dila se upucala ispred Kuzguna. Dila je nestala bez traga. Kuzgun provodi svaki dan nadajući se da će pronaći Dilu. Čim pomisli da je stigao do Dile kao rezultat svih svojih napora, Kuzgun nailazi na iznenađujuće ime iz svoje prošlosti: Ferman Koruoglu.

Kuzgun misli da Ferman silom drži Dilu i odlučuje da uđe u Fermanovu kuću bez plana. U noći kada uđe u kuću, Kuzguna je potresao novi šok. Iako se Kuzgun maksimalno trudi da dokaže ljubav prema Dili, vidi da se ljubav njegovog života pretvorila u potpuno drugu ženu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site