Gavran 2. epizoda!

Kuzgun-Gavran

Gavran 2. epizoda!

By  | 

Gavran 2. epizoda!
Nakon što Dila odlazi kod Kuzguna kući, iznenada pred sobom vidi Meryem. Meryem koja je godinama skrivala osećanja u sebi biće iznenadjena. Dila je dugo vremena imala osecaj krivice,ali nakon Kuzganovog povratka počeinje novu fazu u svom životu. Što više saznaje o Kuzganovoj prošlosti, njene rane postaju jos veće. Kuzgun drugačije odgovora na Diline pokušaje da mu se približi. Meryem se nakon dugog vremena sreće sa Kuzgunom. U ovom trenuku vreme prestraje za oboje, majka i sin će se po prvi put naci licem u lice.

Neko je zapalio Rifatovo tajno skladište. Kuzgun ce doživeti šok kada pronadje osobu koja je zapalila skladište. Nakon ovog dogadjaja, Kuzgun ima nov plan. Pratiće svaki korak svog neprijatelja Rifata.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *