Gavran 3. epizoda!

Kuzgun-Gavran

Gavran 3. epizoda!

By  | 

Gavran 3. epizoda!
Dilino srce će se slomiti kada vidi Kuzguna i Kesika zajedno, te se njeno poverenje u Kuzguna poljulja. Da bi ponovo bila sigurna da li može da mu poveri svoj život ona ce izvesti opasan trik. Ovaj trik ce se završiti snažnim zagrljajem i malo će utešiti njena osećanja. Medjutim, Dila i dalje nastavlja da ispituje Kuzguna, i medju njima ce doci do neizbežnog sudara.

Nakon toliko godina Mejrem će se pojaviti ispred Rifata, izmedju njih ce doći do dvoboja. Kuzgun i Kumru će se nakon dugo godina prvi put sresti licem u lice. Mejrem će tajno prisustvovati ovom sastanku, tajno će slediti Kuzgunovu reakciju. Nakon što se Kuzgun i Seref slože, oni će početi da prave planove protiv Rifata.

Ipak, Kuzgunovi planovi će se srušiti, zajedno sa žrtvama koje će on morati da prinese.Nakon teškog šoka izmedju Dile i Kuzguna će doći do velikog ponora. Kuzgun ce sada biti na konačnom putu osvete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site