Gavran 5. epizoda! Borba izmedju Bore i Kuzguna!

Kuzgun-Gavran

Gavran 5. epizoda! Borba izmedju Bore i Kuzguna!

By  | 

Gavran 5. epizoda! Borba izmedju Bore i Kuzguna!
Od trena kada Bora sazna da je Kuzgun ubio njegovog oca, počinje veliko neprijateljstvo. Bora preduzima prvi korak, odlazi kod Dile, koja je pristala da bude Kuzgunov advokat. Kuzgun je saznao Borine planove i odlučuje da igra jednu igru. Sa jedne strane to za njega predstavlja slobodu, a sa druge strane zatvor. Da bi napravio dogovor sa Rifatom, Kuzgun koji je krenuo u akciju protiv Bore, nudi Rifatu jednu ponudu kako bi držali Boru pod kontrolom. Bora postavlja veliku zamku protiv Mejrem i Kuzguna.

Bora nakon što je uhvatio Mejrem, stavlja Kuzguna na težak izbor. Kuzgun ne zna za okrutni plan Bore, i Mejrem se suočava sa smrću. Dila postaje depresivna nakon što je saznala da je Kuzgun ubica. Govori Rifatu šta je saznala, te se sada nalazi između zakona i Kuzguna. Odluke Dile i Kuzguna će duboko uticati na sve, i izmeniće sliku ovog velikog rata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site