Gavran 6. epizoda!

Kuzgun-Gavran

Gavran 6. epizoda!

By  | 

Gavran 6. epizoda!
Mejrem, nakon razgovora sa Kartalom i Kumru, shvata da je Kuzgun spasio iz Borinih ruku. Ona razmišlja o onome što je Bora rekao i počinje da brine za Kuzguna. Da bi spasila Kuzguna od tame u kojoj se našao, Mejrem je spremna da krene na bilo koji put, čak i da pokuca na vrata neprijatelju.

Jedna vrata će otvoriti novo poznanstvo, dok druga vrata će otvoriti Dila. Dila sluša Mejrem sa bolom u srcu i potvrđuje da je to ispravno. Dila govori Kuzgunu, da ode iz njenog života i napusti ovaj grad. Mejrem se sastaje sa Kuzgunom, govori o prošlosti, koja njemu pričinjava bol. Ali saznaje da je posao koji je on toliko želeo Rifat prepustio Kuzgunu. Njegova mržnja prema Kuzgunu postaje još veća.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site