Gavran 7. epizoda !Kuzgun sve svoje zločine priznaje Dili!

Kuzgun-Gavran

Gavran 7. epizoda !Kuzgun sve svoje zločine priznaje Dili!

By  | 

Gavran 7. epizoda !Kuzgun sve svoje zločine priznaje Dili!
Dila je šokirana jer je Rifat priveden. Kuzgun oseća pobedu i to ga čini radosnim.Medjutim, prava borba za Kuzguna počinje tek sada. Najvažnije je da se osigura suđenje, a Kuzgun to veoma dobro shvata. Između Dile i Kuzguna ponovo počinje rat, zbog toga da li će Rifat biti spašen ili ne? Dolazi dan suđenja, Mejrem ima da kaže nešto Rifatu, a Kuzgun će napraviti značajan gest za Kartala i Kumru. Za to vreme Bora će tražiti osobu koja je smestila Rifatu. Zahvaljujući imenu koje je Bora saznao, on kreće da topi led između njega i Dile.

Dila ne želi da sumnja u Kuzguna, i od sveg srca želi da ona greši,ali nakon svega što je čula shvata da je Kuzgun sve to učinio. Izbija veliki sukob izmedju Dile i Kuzguna i zbog prošlosti i zbog sadašnjosti. Kuzgun priznaje Dili da je sve on učinio. Dila će trpeti Alijev bes i doživeti ogromno razočarenje od onoga što je čula od Alija i Kuzguna i doneće važnu odluku.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site