Gavran 8. epizoda! Kuzgun nudi Dili brak!

Kuzgun-Gavran

Gavran 8. epizoda! Kuzgun nudi Dili brak!

By  | 

Kuzgun, u potpuno neprikladnom i neočekivanom trenutku nudi Dili brak. Sve to uradi tako da Dili ne preostaje ništa drugo nego da se složi s tim. Bora odlučuje da spreči da se Dila uda za Kuzguna. U ovoj smrtonosnoj igri postoji i mesto za Kartala, ali on toga nije svestan.

Kuzgunovi postupci će dovesti do toga da Dila ljutito dođe ispred njegovih vrata, a njihov sukob će produbiti jaz između njih. Rat između Kuzguna i Dile menja sve, sada su ispred venčanog stola. U ovom ratu između ljubavi i mržnje jedino i najvažnije je što Dila i Kuzgun nisu uzeli u obzir svoja srca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site