Gazdarica 10 i 11 epizoda!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 10 i 11 epizoda!

By  | 

pageGazdarica 10 i 11 epizoda
10 epizoda

Gabrijela odlazi sa Alehandrom da traži Davida.Alehandro razgovara sa Davidom i objašnjava mu da nije svaki očuh loš i da mu dozvoli da mu bude drug.Alehandro pruža ruku u znak prijateljstva.

Antonija saznaje da je Fernando hteo da kaže Davidu da mu je on otac i ljuta je zbog toga.Antonija iz razgovora sa Fernandom shvata koliko mu znače Gabrijela i dete i kaže mu da će ih imati.Ona mu kaže da ima način da ubedi Gabrijelu da bude sa njim, ali zauzvrat traži da on ( Fernando ) ode na rehabilitaciju.

Irena saznaje od Alehandra da će živeti u Meksiku sa Gabrijelom i Davidom.Antonija moli Alehandra i Gabrijelu za oproštaj.
Antonija na okupljanju proglašava venčanja njenog sina Alehandra i Gabrijele i Gabrijeli želi dobrodošlicu u porodicu Beltran.Ona govori da nije izgubila rudarku već dobila kćerku.Alehandro je sumnjičav.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site