Gabrijela je trudna!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 21. i 22. epizoda! Gabrijela je trudna!

By  | 

pageGazdarica 21. i 22. epizoda!
Prevod Jeca!:D
21. epizoda

Nakon što je Lagarto optuži za ubistvo pet osoba, uključujući i njenog oca, Gabriela se razbesni i napadne ga. U sred njenog delirijuma, pred Alehandrom i Ricardom, Gabriela preti da će ubiti sve koji se zamere njenima. Sve ovo pomaže Anibalu i Antoniji da prikupe dokaze koji će je proglasiti krivom i ludom.

Gabrielin doktor saopštava AleHandru da je ona trudna, ovaj reaguje tako što izbegava stvar, čak sledećeg dana izražava svoju sumnju pitajući Franciscu da li je dete koje Gabriela čeka njegovo. Patricia je takođe trudna, kaže to Albertu i ovaj je razočara tražeći od nje da abortira. Antonia ode kod Gabriele, najavi da će joj oduzeti dete, posle naredi da joj dozvole da pobegne. U sred svoje agonije i halucinacija, Gabriela ukrade auto i očajna polazi u potragu za svojim sinom, kog želi na silu da odvede. AleHandro je pronađe u tom stanju halucinacije, ona mu preti sa ludačkim izrazom lica.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site