Gazdarica 45. Epizoda - Alberto prihvata da radi sa Veronikom. - Turske-Serije.Net

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 45. Epizoda – Alberto prihvata da radi sa Veronikom.

By  | 

pageAlberto prihvata da radi sa Veronikom.
Prevod čitateljka Anabela. Hvala. 🙂

Albero slama sve veze sa Antobijom, kako bi išao da radi sa novom gazdaricom, ona preti da će ga uništiti i pojavi se u Veronikinoj kući kako bi joj objavila rat. Lućo uspeva da natera “La Comadreja” da prizna da ima posao kojim će izvući ukradeno zlato iz “Chamuco”, zajedno sa Ramon i Albertom. Ovaj mu predloži da prepusti sve njemu i dobiće nadoknadu.

Hulio i Irene su nezadovoljni odlukom Prudencie da se lansira predsedništvu kluba, pošto će im to doneti neprijateljstvo sa Antonijom, ali Patrisija stane na stranu svoje majke. Natalija, pomoću znakova, otkrije Valentini i Alehandru testament koji pretvara njenu unuku u milionerku, i zatraži da bude sačuvan od strane Alehandra, ali Irene uspeva da se domogne dokumemta i predaje ga Antoniji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alberto se pojavi pred Veronikom, kako bi dobio njen nalog, ali ga ona upozori da se ne upliće sa njenim radnicima. Antonija zahteva da se proveri da li je leš zapravo Gabrijelin. David ponovo optužuje Sesiliju, ali je prekinut pozivom njegove bake koja želi da on potpiše da se proveri leš njegove majke.

Lućo uversva Veroniku da će on kontrolisati rezultate DNK testa, svojim kontaktima u bolnici. Ona ga zamoli da sazna ko je Alehandrova ljubavnica. Alehandro donosi lek njegove kćerke kako bi revidirao Nataliji, pošto ne veruje doktoru Aguirreu, Antonija otkrije i baca lek. Alehandro shvata da njegova majka ima testament zahvaljujući Irene. Makario motri na Veronikinu kuću, jer ga Antonija pritiska, Gaston ga razotkrije, a Veronika naredi da ga odvedu u zatvor.

Alehandro saznaje o Albertovoj zaduženosti i pojavi se pred Veronikom, pun ljubomore, samo što je ne poljubi, ali ode. Veronika zamoli Luća da ga prati.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site