Gazdarica - 49.i 50. epizoda

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica – 49.i 50. epizoda- Hulio i Lagarto se potuku!

By  | 

pageGazdarica – 49.i 50. epizoda
Prevod čitateljka Mahpeyker. Hvala. 🙂

Veronika otkriva da su Alehandro i Patrisija ljubavnici.Toliko je pogođena tim saznanjem da želi biti sama,te odbija posetu Anibala i Antonije koji ju očekuju.Ona takođe odbija pričati i sa Konstancom.Patricija kroz bol otkriva da su osećanja prema Alehandru prisutna.

Gaston spreči Anibala da vidi Konstancino lice,zahteva da bude pristojan prema njoj.Antonija besno napušta Veronikino imanje ,jer ona nije želela da ih (nju i Anibala)primi dok Anibal pokušava da ju opravda.

David je veoma uzbuđen i na korak do toga da Sesiliju učini svojom, ali se razbesni kad mu ne uspe.On shvata da treba biti oprezniji da ju ne bi izgubio.Hulio i Lagarto se posvađaju zbog Prudencije,ona moli muža za milost, ali beži kad čuje njega i Lagarta kako jedno drugom bacaju zloĉine,koji je ovaj drugi počinio, u lice.Ona odlazi kući i priznaje Patriciji da vara njenog oca, ali da ova ne može da joj prigovori jer vara muža sa zetom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hulio se izlane pred Antonijom i Anibalom da želi ubiti Lagarta.Irene i Alehandro ulaze.Hulio govori Irene da joj je majka prostitutka.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site