Gazdarica 9 epizoda!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 9 epizoda!

By  | 

pageGazdarica 9 epizoda!

Alehandro tuče radnika u rudniku koji nije poštovao Gabrijelu ( provocirao je rečima ).On govori radnicima da je Gabrijela njegova žena i da moraju da je poštuju.Alehandro u svojoj kancelariji govori Gabrijeli da se ponovo posvadjao sa Antonijom i pita je da li želi sa njim i detetom da ode iz sela.Gabrijela mu kaže da ona u San Pedro ima život, mladjeg brata koga je mnogo zavolela, a i da ga ne zna dovoljno da bi pošla sa njim.

U ovoj epizodi saznajemo da Gabrijela šalje alkohol Fernandu kako bi bio opijen i ne bi bio slab prema ženama, poslu i porodici.Antonija krivi sebe za Fernandovo stanje jer je Fernando kao dete ušao u sobu i video kako Antonija daje inekciju njegovom ocu.(Antonija ga je ubila).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gabrijela govori Franciski da Alehandro želi da je oženi.David je ljut i kaže Gabrijeli da se neće udati za Alehandra ili će on (David) otići i nikada ga neće naći.

Fernando je u zatvor jer ga je majka zatvorila kako bi ga kontrolisala.Hulija mu odlazi u posetu i savetuje ga da odu negde i da ne dozvoljava više da majka upravlja njegovim životom.Fernando je pita zašto ga do sad nije napustila.

Tigar čuje razgovor izmedju Alehanra i Gabrijele i daje mu dozvolu da odvede njegovu kćerku i unuka.David shvata da mu majka nije provela noć kući.David je besan na majku i vredja je.Gabrijela mu govori da ne bude drzak jer je stalno vodila računa o njemu.Obaveštava ga da njih dvoje odlaze sa Alehandrom u Meksiko.

Fernando odlazi da vidi Davida.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site