Glumica Keerti Gaekwad Kelkar umjesto Dipike Kakar u seriji "Sasural Simar Ka

Glumci

Glumica Keerti Gaekwad Kelkar umjesto Dipike Kakar u seriji “Sasural Simar Ka”!

By  | 

Glumica Keerti Gaekwad Kelkar umjesto Dipike Kakar u seriji “Sasural Simar Ka
Tekst prevela Anabela. 😀

Glumica Dipika Kakar, nama poznata kao Simar, napustila je seriju “Sasural Simar Ka”, želeći da se posveti privatnom životu i odmori od šest godina napornog rada. Na njeno mesto dolazi, ni manje ni više, glumica Keerti Gaekwad Kelkar, koja se vraća na male ekrane nakon šest godina pauze. Kada je upitana, Keerti je potvrdila i izjavila: “Želela sam da se vratim na TV uz dobar projekat. Serija će se fokusirati ponovo na odnos majke i kćerke; smatram da sam savršen izbor za ovu ulogu, jer sam i ja majka.” Keerti dodaje da je uloga sama po sebi veliki izazov. Ona objašnjava: “Obzirom da je lik Simar već stabilizovan, izazov leži u tome da se doda malo svežine u njega. Ne bih prihvatila ovu ulogu da nije tako izazovna. Nervozna sam i uzbuđena što ću stati pred kamere nakon toliko dugo vremena.”
Picture source: siasat.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!